kafamı kemiren soru, acaba olabilir mi?

krediyi ben çekiyorum ama ödeme konusunda ailem 2 ay sonra hepsini kapatacak

Yahu güzel arkadaşım. 2 ay sonra aileniz hepsini kapatacaksa ne gerek var krediye? O kadar mantıksız ki şu yaptığınız. Bankacılık ağlıyor şu anda. 2 ay sonra düğüne katkıyı aileniz yapsın o zaman. Neden kredi? Bu şekilde kredi puanınız bile düşüyor olabilir.

Merhabalar,
Kafamı kemiren bir soru ile hepinize günaydın. Bankacı üye olan hanımlar varsa eğer onların cevaplaması benim için çok önemli. Şimdi ben pazartesi günü bi kredi başvurusu yaptım. Kredim onaylanmadı. Sebep olarak da bankadan şöyle bir mesaj geldi : KREDİ BAŞVURUNUZ SON DÖNEMDEKİ YÜKSEK BORÇLANMANIZ SEBEBİ İLE UYGUN GÖRÜLMEMİŞTİR.
Şimdi benim önceki kredimden kalan 790 tl avans hesabımdan 3000 tl kredi kartımdan 900 tl borcum var. Fakat kredi kartım bu ay ödemesi 300 toplamı 900. Bu borçların hiçbirinin günü geçmedi. Kredi çekememin sebebi bunlar olabilir mi?
Eğer bunlarsa bu borçları kapatabilirim. Kapattığım vakit bana kredi çıkabilir mi?
Not : ödeme günü hiç gecikmedi. Eski kredimin toplamını 3 ayda kapattım sadece 790 tl kaldı.
bankanla birebir görüşmedin mi hiç bu mevzuyu?

maaşım daha fazla ama bankaya 1833.33 tl yatıyor kredi notumu bilmiyorum ama bundan önceki kredide ödemem hiç gecikmedi
banka sıze aylık odeme mıktarı olarak maasınızın %70 ınden fazlasını gececek sekılde kredı vermez.
bankaya yatan maasınız 1833 tl ise yüzde yetmişi 1283 TL eder. 1283-790-300=193 Tl kalır bu da avansın faızını kapatır yanı bu nedenden oturu kredı alamazsınız.. Ayrıca var olan kredı borcunuzdan zıyade kredı kartı ve avans hesap borçlarınız sizi eksi anlamda etkiler.
Şöyle yapabilirsiniz aylık ödemeniz 1283 tl yı gecmeyecek sekılde bır kredı ceker ve cekılen kredı ıle avans ve mevcut kredıyı kapatır kalanını da ıhtıyacınıza harcarsınız...Yada nakıtınız varsa once tum borclarınızı kapatır sonra kredıyı cekebılırsınız.

bir kaç aydır durmuyor
her ay düzenli ödeyip düzenli kullanmak zorunda kalıyorum
devir ediyorum yani
ama hiç gecikmiyor

Avans hesabından çektiğiniz içindir muhtemelen. Çünkü o hesabı kapatmıyorsunuz hiç, aktif kullanıyorsunuz. Farklı farklı borçlar var, bu da gelirinizden çok gideriniz var demek oluyor. Sanırım bundan çıkmamıştır.

banka sıze aylık odeme mıktarı olarak maasınızın %70 ınden fazlasını gececek sekılde kredı vermez.
bankaya yatan maasınız 1833 tl ise yüzde yetmişi 1283 TL eder. 1283-790-300=193 Tl kalır bu da avansın faızını kapatır yanı bu nedenden oturu kredı alamazsınız.. Ayrıca var olan kredı borcunuzdan zıyade kredı kartı ve avans hesap borçlarınız sizi eksi anlamda etkiler.
Şöyle yapabilirsiniz aylık ödemeniz 1283 tl yı gecmeyecek sekılde bır kredı ceker ve cekılen kredı ıle avans ve mevcut kredıyı kapatır kalanını da ıhtıyacınıza harcarsınız...Yada nakıtınız varsa once tum borclarınızı kapatır sonra kredıyı cekebılırsınız.
peki adıma çok kredi başvurusu yapıldı
borcumun tamamını yarın kapatıyorum
tekrar kredi başvurusu ne zaman yapabilirim

ıstedıgınız an yapabılırsınız ama yapılan her başvuru , açılan ve kullanılan her kredı kartı ve avans hesap sızın kredı notunuzu düşürür....
bence en az bir ay bekleyin ve yeni başvurunuzu o zaman yapın.

ıstedıgınız an yapabılırsınız ama yapılan her başvuru , açılan ve kullanılan her kredı kartı ve avans hesap sızın kredı notunuzu düşürür....
bence en az bir ay bekleyin ve yeni başvurunuzu o zaman yapın.
o kadar vaktim yok
fakat gün içerisinde çok başvuru yapılmış
yarın tüm borcumu kapatsam
bankacı dedi ki fazla başvuru yapmanız sizi olumsuz etkiliyor sistem otomatik red veriyor
en yakın tarih ne zaman yapabilirim başvuru

Borcundan ötürü onaylanmamıştır özellike avanstan ötürü olabilir onların faizi yüksek diye biliyorum.Adınıza kredi için çok başvuru yapıldyısa kredi notunuz düşmüştür kredi notu düşüncede de verilmiyor.

Kredi notunuzu kontrol edin. Muhtemelen şu an ödeme gücü kötü bölgesindesindesiniz. Bir üst bölgeye çıktığında başvuru yaparsanız ancak onaylanır. O da nerden baksanız üç ay sürer.

1800 lira maaşı olan birine borcu hiç olmasa dahi 35 bin kredi vermekte zorluk çıkarır bankalar. 48 ay vade yapsanız bile yaklaşık 1100 lira oluyor ödemeleri. Yani çok zor. Belki kefille falan bir ihtimal.

Harbiden 2 ay için okadar faiz ödemeye değer mi? hemde 35bin ne kadar faiz çıkar :110: tabi kredi taksiti az olursa o kadar az faiz olur

Bankaları anlamakta mümkün değil kredi isteyene vermezler, istemeyenleri de habire arayıp onaylanmış krediniz var kullanmak ister misiniz? diye sürekli taciz ederler.

Merhabalar,
Kafamı kemiren bir soru ile hepinize günaydın. Bankacı üye olan hanımlar varsa eğer onların cevaplaması benim için çok önemli. Şimdi ben pazartesi günü bi kredi başvurusu yaptım. Kredim onaylanmadı. Sebep olarak da bankadan şöyle bir mesaj geldi : KREDİ BAŞVURUNUZ SON DÖNEMDEKİ YÜKSEK BORÇLANMANIZ SEBEBİ İLE UYGUN GÖRÜLMEMİŞTİR.
Şimdi benim önceki kredimden kalan 790 tl avans hesabımdan 3000 tl kredi kartımdan 900 tl borcum var. Fakat kredi kartım bu ay ödemesi 300 toplamı 900. Bu borçların hiçbirinin günü geçmedi. Kredi çekememin sebebi bunlar olabilir mi?
Eğer bunlarsa bu borçları kapatabilirim. Kapattığım vakit bana kredi çıkabilir mi?
Not : ödeme günü hiç gecikmedi. Eski kredimin toplamını 3 ayda kapattım sadece 790 tl kaldı.
borçlarını tamamen kapattığında çıkabilir diye biliyorum. bir de tek bir bankadan deneme 2-3 bankaya dene sırasıyla

maaşımı aldığım banka evet ama benim bankaya 5000 tl borcum var
ve çekmek istediğim tutar yaklaşık 35 bin
Neden surekli sen cekmeye calisiyosun krediyi? Nisanlin ne yapiyo? Bi cabasi bar mi bu konuda?

Surekli kredi basvurusunda bulunursan notun duser.

Ayrica bireysel bankacini sikistirabilirsin. Sonucta onlar genel mudurluge gonderiyorlar ve altina ozel not giriyorlar. Bu musteri iyidir aksatmaz odemelerini filan gibi.

Neden surekli sen cekmeye calisiyosun krediyi? Nisanlin ne yapiyo? Bi cabasi bar mi bu konuda?

Surekli kredi basvurusunda bulunursan notun duser.

Ayrica bireysel bankacini sikistirabilirsin. Sonucta onlar genel mudurluge gonderiyorlar ve altina ozel not giriyorlar. Bu musteri iyidir aksatmaz odemelerini filan gibi.
tabiki çabası var. benden çok çabalıyor.
altına özel not girdiklerini bilmiyordum

X