Bankacı Arkadaşlar yardımcı olabilir mi.?

Tuana01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
814
505
103
44
Eşim'in abisin'e her ay 1721 tl ödeme yaptığını öğrendim.Bir yere not etmesinden.Sorduğum da abisinin kendisine 30.000 tl kredi çektiğini 24 aylık OLDUĞUNU söyledi.Ve bana hiç inandırıcı gelmedi.hesapladığım da 41.000 geçiyor.yani 30.000 her ay 1721 tl ödenmez.hele 24 ay sonunda 11.000 faiz hiç ödenmez.Abisi ÖĞRETMEN iş Bankası'ndan çekmiş güya.sizce doğru mu?

Sizin haberiniz yok mu kredi çektiğinden, yoksa evlenmeden önce çekilmiş de şimdi mi öğrendiniz.

Faiz Oranı % 1,30
Faiz Tutarı 6.196,33 TLKKDF ve BSMV dahil
Diğer Masraflar 150,00 TL
Toplam Ödeme 36.346,33 TL
Taksit Tablosu Hesapla »

İnternette iş bankası kredi hesapla motoru bu şekilde gösteriyor.

Yok arkadaşım haberim.Maalesef bir yere not etmiş gördüm.çıldırdım tabi..ben üzülmeyim diye söylememiş güya.Nasıl ıspat isteyebilirim abisi çekmiş.eşim her ay abisinin hesabına gönderiyormuş.bana hiç 30.000 yada kendine gibi gelmiyor.

Yeni evli falansanız da düğün borcu için mi çekmiş, 30 bin bu ne yapmış yani.

Yeni evlide Değilim Arkadaşım.bir kızım var.Ailesin'den birine verdiğini düşünüyorum.eşimin iyi bir mesleği var.şimdi herşeyinin olması gerekiyordu ama kendinden başka beş kardeşi daha var bunu yemişti yemişler hiç bir şey sahibi etmemişler.olam kızımla bana oluyor işte!!Sefasını onlar sürmüş cefasını da ben çekiyorum.

Kuruş kuruş nereye ne kadar harcama yaptığını sorun. Hesap sorulmazsa nasılsa sesi çıkmıyor deyip sizden habersiz kredi çekip durur. Bu dediğimi de yabana atmayın.

Ya anlamadığım şu eşiniz demiş ya abim bana bankadan kredi çekti diye bu kredinin niçin çekildiğini söylemedi mi size? Ne iş yapıyor bilmiyorum ama bahanesi ne yani bu parayı çekmesinin?Tamam bana kardeşim çeksin versin bana ama önce o paranın bana lazım olması gerekir değil mi?

İşi için çektiğini söylüyor.Nakite sıkışmış.Abisinden borç istemiş oda bende o kadar yok ama sana kredi çekip verim Demiş dediğine göre.bu olay Mart Ayında olmuş.ben yeni öğreniyorum.

37bin civarı olur gibi.
41bin biraz fazla ama çok değil yine de

Kuruş kuruş nereye ne kadar harcama yaptığını sorun. Hesap sorulmazsa nasılsa sesi çıkmıyor deyip sizden habersiz kredi çekip durur. Bu dediğimi de yabana atmayın.

Hem de ne soruyorum şimdi Arkadaşım.enayi gibi çok uyuturmuşum haberim yokmuş.Ailesine hep bu bakmış.ama evlenirken bunu bana söylemedi.daha sonra ben yüzleştim bu gerçekle.

Aynı durum benim de başıma geldi burnundan getirdim. Maaş matigi de kredi kartı da ben de şimdi. Bundan sonra yardım etsin de göreyim ailesine. İhtiyaçları olsa da verse neyse Sağım ineği gibi sagmişlar

Ya şimdi günahını alamıyor insan belki gerçekten sizin üzüleceğinizi düşün?Kendisi niye kredi çekmemiş de abisine çektirmiş peki.

Şöyleki yakın zamanda 10.000 kredi çektim 1500 faizi yani o faiz oranı çok uçuk ve kredi oranları bugüne göre daha düşük bile olabilir

bizlere başta dürüst olsalar bir Parça.Beni enayi konuma koymalarını hazmedemiyorum zaten.Ayıktığım dan beri hepsinden nefret eder oldum.Çok oynadılar çünkü.Hem helal de değil!!!!Benim ve çoçuğunun rızkı.

Ya şimdi günahını alamıyor insan belki gerçekten sizin üzüleceğinizi düşün?Kendisi niye kredi çekmemiş de abisine çektirmiş peki.

Kendisinin kendi işi .abisi memur.maaş aldığı bankadan çekmiş.Güven duygumu yitirdim.

Şöyleki yakın zamanda 10.000 kredi çektim 1500 faizi yani o faiz oranı çok uçuk ve kredi oranları bugüne göre daha düşük bile olabilir

2015 Şubat yada mart Ayında çekilmiş.Bunu bana nasıl ıspatlamasını isteyebilirim.Abisi banka dan kendisine havale yapmış güya.yani ne kadar çekildiğini;nasıl. Öğrenirim.

Orası öyle senin ve çocuğunun rızkı. Her fırsatta sen yalancisin sana güveniyorum kredi çektin ve soylemedin derim. Bir de martta çekti demiştiniz o sıralarda yeni ev ya da araba alan oldu mu?

2015 Şubat yada mart Ayında çekilmiş.Bunu bana nasıl ıspatlamasını isteyebilirim.Abisi banka dan kendisine havale yapmış güya.yani ne kadar çekildiğini;nasıl. Öğrenirim.
Abisinin bilgilerini biliyorsanız başka birisini konuşturup çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum dosya masraflarını vs öğrenmek için dersiniz onlarda zaten şukadar çekilmiş vs derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…