• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacı Ablalarım Kardeşlerim Bir Bakar Mısınız?

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Öncelikle merhabalar belki bilenleriniz vardır ziraat bankası bir sınav açıyor aslında bir değil birçok sınav var ancak ben sadece banko asistanlığı bölümü için sınava girebiliyorum önlisans mezunu olduğum için sizce nasıl olur hani biraz bilgi alabilirmiyim sizlerden? Sınavları ne derece zor olur veya mülakatlar nasıl geçer inanın bir bankacı veya memur olabilmeyi çok istiyorum kpss girdim ama umutsuzum ve şuanda işsizim 1 yıldır evde oturuyorum:( Önüme çıkan bu ziraat in sınavını benim için bir şans olduğunu düşünüyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ?Şimdiden çok çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
hatunlar okuyup okuyup gitmişsiniz bilgisi olanlar mı okudu yoksa olmayanlar mı bilemiyorum ama lütfen bir yorumda bulunacak bilgisi olan yardımcı olabilecek hiç kimseler yokmuuuuuuuuuu
:(:(

Bende girmeyi düşünüyorum daha başvurmadım siteye bile tam üye olamadım ya şifremi e-postaya yolla diyorumama mailde bşey yok sen üye olabildin mi ne yaptın?

Sonunda üye oldum.
Yarın bankaya para yatırırım artık bakalım pek umudum olmasa da denemekte yarar var.

Sonunda üye oldum.
Yarın bankaya para yatırırım artık bakalım pek umudum olmasa da denemekte yarar var.

tatlım site çok yoğun sürekli hata veriyordu ben üye olmaya çalışırken bile ama şükür ki başvurmuşsun yalnız tatlım yatırınca hemen başvur yine aynı şekilde sürekli hata veriyor aman ha bilgilerinin doğruluğunu kontrol et tekrar tekrar onaylamadan önce çünkü geri dönüşü olmuyormuş düzeltmek için

tatlım site çok yoğun sürekli hata veriyordu ben üye olmaya çalışırken bile ama şükür ki başvurmuşsun yalnız tatlım yatırınca hemen başvur yine aynı şekilde sürekli hata veriyor aman ha bilgilerinin doğruluğunu kontrol et tekrar tekrar onaylamadan önce çünkü geri dönüşü olmuyormuş düzeltmek için

Evet canım sitede yazıyordu.
Yarın inşallah bi aksilik çıkmaz ya hakkımızda hayırlısı. İş arıyordum zaten bunaldım evden bu iş olursa ne mutlu bana ama ne kadar çalışabilirim derslere hiç bilmiyorum :s

Evet canım sitede yazıyordu.
Yarın inşallah bi aksilik çıkmaz ya hakkımızda hayırlısı. İş arıyordum zaten bunaldım evden bu iş olursa ne mutlu bana ama ne kadar çalışabilirim derslere hiç bilmiyorum :s

İnşallah canım Allahım yardımcımız olsun bende arıyorum canım ya 1 yıldır evdeyim ama hiç denk gelmiyor olmuyor inş bigün olucak belkide nasibimiz buradadır derslere derken canım okuyo musun?

İnşallah canım Allahım yardımcımız olsun bende arıyorum canım ya 1 yıldır evdeyim ama hiç denk gelmiyor olmuyor inş bigün olucak belkide nasibimiz buradadır derslere derken canım okuyo musun?

Yok canım okul bitti, dersler derken gy gk ya nasıl çalışacam tarih coğrafya hiç sevmem hiçte bilmem :S
1,5ay kadar vakitte halledebilir miyim diye düşünüyorum.
2011de mezun oldum hep evdeyim çok bunaldım gelen giden iş bulamadın mı diye diye komplekse girdim bu olsa süper olurdu.

Yok canım okul bitti, dersler derken gy gk ya nasıl çalışacam tarih coğrafya hiç sevmem hiçte bilmem :S
1,5ay kadar vakitte halledebilir miyim diye düşünüyorum.
2011de mezun oldum hep evdeyim çok bunaldım gelen giden iş bulamadın mı diye diye komplekse girdim bu olsa süper olurdu.

aynen canım bendeee:) vallahiiii bilemem edemem demicez bu fırsatı değerlendirce zorlucaz azcık kendimizi tatlım yapıcak bişeyimiz yok çünkü girmiş olmuş olmak için giremem sınava :(
Allahın izniyle inşallah güzel olur
banada soruyolar kızzz bide başıma görücüler çıkıyooo aman amannnnnnnnnnnn :) en iyisi okumak ve çalışmak vallahi değilse kurtulamıyosun çenelerden saolsun hanım teyzeler amcalar:):)

aynen canım bendeee:) vallahiiii bilemem edemem demicez bu fırsatı değerlendirce zorlucaz azcık kendimizi tatlım yapıcak bişeyimiz yok çünkü girmiş olmuş olmak için giremem sınava :(
Allahın izniyle inşallah güzel olur
banada soruyolar kızzz bide başıma görücüler çıkıyooo aman amannnnnnnnnnnn :) en iyisi okumak ve çalışmak vallahi değilse kurtulamıyosun çenelerden saolsun hanım teyzeler amcalar:):)

Evet canım yaa bakalım birazdan gideceğim bankaya inş sorun çkmaz başvururum sonra kitap getirtmeyi de düşünüyorum banka sınavlarına hazırlık kitaplarına baktım netten kararsızım hangisini alsam diye.
Çok çalışmamızz lazımmmm

Son düzenleme:
Evet canım yaa bakalım birazdan gideceğim bankaya inş sorun çkmaz başvururum sonra kitap getirtmeyi de düşünüyorum banka sınavlarına hazırlık kitaplarına baktım netten kararsızım hangisini alsam diye.
Çok çalışmamızz lazımmmm

anladım canım Allahım rast getirsin işini canım ben daha bakmadım ya izmirde oturuyorum sevgi yolu var burda kitapçının oldğu uzun bir sokak ora bakıcam bakalım aynen çokkkkk:) bu dünyada çalışmayana ekmek yokkk:)

anladım canım Allahım rast getirsin işini canım ben daha bakmadım ya izmirde oturuyorum sevgi yolu var burda kitapçının oldğu uzun bir sokak ora bakıcam bakalım aynen çokkkkk:) bu dünyada çalışmayana ekmek yokkk:)

Sağol canım bankaya yatırdım parayı. Şimdi siteye girdim bekliyorum başvuracam resim yüklemede baya yavaş çok yoğun galiba. Ben kitabı netten getirmeyi düşünüyorum ancak 3-4 güne ulaşır elime. Oturduğum yerde bulamam zaten yoksa içine bakar alırdım.

Son düzenleme:
Sağol canım bankaya yatırdım parayı. Şimdi siteye girdim bekliyorum başvuracam resim yüklemede baya yavaş çok yoğun galiba. Ben kitabı netten getirmeyi düşünüyorum ancak 3-4 güne uşlaşı elime. Oturduğum yerde bulamam zaten yoksa içine bakar alırdım.

evet canım baya uğraşıtıyor site çok ağır yoğunluktan olsa gerek seninde dediğin gibi imkanların ne dereceyse tabikide ona göre canım netten falanda bakıcam ben testlere bakalım ya hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Sınavdan sonra mülakat olacak şimdiden aklınıza takmayın hele bi kazanalım da inşalah mülakatı düşünüyor oluruz o zman yine bilgi alış verişinde bulunuruz sürekli.

Arkadaşlar ben başvurdum ama 2-3saattir uğraşıyordum sistem çok yavaş.
İmkanı olan gece 12den sonra yapsın çok beklemezsiniz.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. :)

Back