K kader1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2008 555 33 118 13 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #1 arkadaşlar hangi bankaların sınavları var halk bankasının varmış ben kaçırmışım haberiniz varmı şimdiden teşekürler
arkadaşlar hangi bankaların sınavları var halk bankasının varmış ben kaçırmışım haberiniz varmı şimdiden teşekürler
E EU1 Ziyaretçi 15 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #2 ıs bankasının var su an ben sınava gırdım de mulakat dönmedıler 1 ayı gectı beklıyorum... cok basarılı degılsem gec dönuolar ya da olumsuz dönuolarmıs .. böle akbanka bı yıgın ınsan gırdı bıde..
ıs bankasının var su an ben sınava gırdım de mulakat dönmedıler 1 ayı gectı beklıyorum... cok basarılı degılsem gec dönuolar ya da olumsuz dönuolarmıs .. böle akbanka bı yıgın ınsan gırdı bıde..
arzuco Biri Beni Durdursun Canım Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2008 2.307 15 358 İstanbul 15 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #3 bence istediğin bankalara internetten başvur onlar sınav yaparsa çağırırlar zaten..