banka kasası

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
Kizlarrrr nereye sorsam bilemedim. Malum nisanliyim dugunden sonra takilari kasaya koyalım dioruz. Banka kasaları ne kadardır(ucret olarak), ozel bankalar ziraate gore farklimidr? Dilediginiz zaman acip kullanabilirmisiniz( takilari takcagimdan degil ustune ekleme yapmak istersen falan)

CAnım kasaları bilmiyorum ama evlenen bir arkadaşım bütün altınlarını altın hesabına yatırmış öyle daha iyi oluyor sanırım eline geçen altını da götürüp yatırıyormuş iyi bir araştır derim belki kasaya göre daha avantajlıdır

Kasa büyüklüklerine göre fiyat değişiyor her bankayı tek tek aramanız lazım
Benim garanti orta boy bi kasaydı sanırım 225 miydi öyle bişi
Tabi ki özeller pahalı diğer bankalara göre ama şöyle bişey var önceden açtırıcan
Biz evlendikten sonra açtırdık doğal olarak yer bulamadık her şube de banka da mecburen garanti oldu
Depozit + kasa kira bedeli alıyorlar açtırırken ( açtırdığın bankada hesabın olucak bu şart )
Demem o ki açtıracağınız bankada hesabınız olucak bide kasa ortak olucaksa ikinizinde hesabı olucak
Birinizin adına açılırsa kasa diğeri inemiyor kasaların olduğu kata bile işlem yapamıyor :KK34:
Bir aya kala düğüne banka şube arayışınıza başlamanız lazım yoksa her yerde boş kasamız yok cevabıyla ortada kalıyorsun

Hepinize kocaman tesekkurlerr :-D ortak hesabimizin oldugu bankalar var
Onlara bakalim iyisimi :-D altin hesanini ds degerlendirim bakalim bi arastirim :-D

Benim ziraatte kasam var canım 2012 eylülde kiralamıştık 300 tl 150 depozito 150 kira bedeli. bu yıl henüz kirasını götürmedik, heralde depozitoya saydılar aramadı çünkü kimse :)

Benim ziraatte kasam var canım 2012 eylülde kiralamıştık 300 tl 150 depozito 150 kira bedeli. bu yıl henüz kirasını götürmedik, heralde depozitoya saydılar aramadı çünkü kimse :)

Siz onu bi arayıp sorun bence çünkü depoziti kasayı kaparken verirler kira yerine saymazlar
Hesabınızdan düşerler o parayı bi şekilde alırlar sizden

X