banka çalışanları sağlık sigortasından nasıl yararlanıyorsunuz?

eşim tüm sağlık imkanlarından dibine kadar yararlanıyor deli gibi de kıskanıyorum bir devlet memuru olarak:KK1:

eşim tüm sağlık imkanlarından dibine kadar yararlanıyor deli gibi de kıskanıyorum bir devlet memuru olarak:KK1:

ne güzel ben daha yeni alısanım fakat diş hastalıklarından yararlanamadımı öğrendim bde nasıl oluyor önce hastaneye gidip ücretli olarak sonra bankadanmı alıyor

özel bankada mı çalışıyorsun...
özel hastanede diş polikliniğine girdik çıktık eşim bilmemkaç yüz tl nin altına imza attı,çıktık gittik... benim bildiğim sınırsız imkanlarınız... (hala kıskanıyorum,hele ki ben kuyrukta beklerken onun özel ofise alınmasına deli oluyorum)

evet özel bankada çalışıyorum önceden sgklıydm devlet diş hastanelerine gidebiliyodum fakat su an diş hastaneleriyle anlasması yok sanırım o yuzden napıcamı sasırdm

konuya yabancı sayılırım ama yarın bilgi alıp yazarım buraya... eşim sendika temsilcisi sağlıkla alakalı mevzuatı biliyordur...

özel çalışan bazı diş hekimleri ile anlaşması vardır mutlaka çalıştığın bankanın

Son düzenleme:
Çalıştığınız kurumun İnsan Kaynakları BÖlümüne sormanız gerekir, her özel bankanın sistemi farklıdır.:44:

arkadaslar diş hastanelerinden özel sağlık sigortasıyla yararlanabiliyormuyuz??

Her kurumun(bankanız) sigorta şirketiyle yapmış olduğu anlaşma farklıdır..Belkide diş tedavi teminatınız yoktur ya da limitli ve % lidir.
Hangi sigorta şirketi ise müşteri hizmetlerini arayıp kart numaranızla teminatınızı öğrenebilirsiniz.

eşinizin poliçesi kurumsal bir poliçeyse yani çalıştığı şirket yaptırmışsa sizde çok az bir prim ödeyerek sizde poliçeye dahil olaabilrisiniz. varsa çocuklarınızda dahil olurlar.

X