• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka borçlarından kurtulma

Babanızdan maaş kaldı mı? Kardeşleriniz ve anneniz çalışabilir mi?
Biri 7. Sınıfa gidiyor diğeri 2. Sınıfa annemde onların bakımını yaptığı için çalışamıyor herhangi bir maaş kalmadı maalesef sanayide sigortasız çalıştığı için

1 yıldır çalışıyorum babamın vefatından sonra akrabalardan kimse destek olmadı 2 kardeşim ve anneme bakmak zorunda olduğumdan bankalara borca battım toplu bir şekilde nereden para bulabilirim ya da nasıl bu borçları ödeyebilirim ?
Borçlarin tamami ne kadar sizin maaşınız ne kadar ona göre bir hesaplama yapın.

Babanızdan maaş kaldimi anneniz kac yaşında çalışma imkanı var mı kardesiniz sanırım yaşı küçük diye düşünüyorum.

toplu para bulmak kolay olsaydı herkes bulurdu. Çalışarak ödemekten başka çare yok. eğer mümkünse bütün borçları tek bankaya aktarabilirsiniz tek taksit şeklinde ödemek daha kolay olur
Zaten dediğim gibi çalışıyorum ama ödeyemiyorum bankalar tek çatı altında toplamıyor artık borçları o yüzden sıkıntı çekiyorum zaten tek bir yere borç olursa daha kolay öderim tabikide

Biri 7. Sınıfa gidiyor diğeri 2. Sınıfa annemde onların bakımını yaptığı için çalışamıyor herhangi bir maaş kalmadı maalesef sanayide sigortasız çalıştığı için
Sız ne kadar maaş alıyorsunuz?
Bu zamanda kım sıze borç verır ?
Bulunduğunuz ılın ılcenın belediyelerıne gıdın bakalım.

Zaten dediğim gibi çalışıyorum ama ödeyemiyorum bankalar tek çatı altında toplamıyor artık borçları o yüzden sıkıntı çekiyorum zaten tek bir yere borç olursa daha kolay öderim tabikide

anneniz evden çocuk bakımı gibi birşey yapamaz mı? şimdi hem talep hemde kazancı bol bir iş

Kardeşleriniz bebek değiller aslında, anneniz çalışabilir şu an

Babanızın hiç mi sigorta girişi yok.

Anneniz de elini taşın altına koyması gerek haftada 3 gün temizliğe gitse en düşük tum gün 1500 alır günlük olarak.

annenizin babasının emeklilik durumu falan var mı acaba
gerçi anneanne hayatta ise o alır
dul yetim aylıkları gibi bişey vardı eskiden hala var mı bilmiyorum onlara başvurdunuz mu?
ev kira mı

14 ve 8 yaş küçük değil kendilerini idare etmeyi öğrenebilirler ve anneniz de çalışabilir aslında.

Bulunduğunuz ilin kadın sosyal medya gruplarına girip evde börek, sarma vb. satışı yapabilir anneniz. Kardeşleriniz küçük değil, zamanı kalır bu gibi işler için.

Borçlarını yapılandırabilirsin faizi artar ama ödeme zamanın çoğalır.

Bankalar yeni müşterilerine özel 0 faiz 25 k kredi veriyorlar. Ondan alıp 3 taksitle ödeyebilirsin.

Sarı sitede iş ilanları oluyor part time iş bulabilirsin.

Memede bebeği yok ki anneniz neyin bakımını yapıyor pardon? Millet 6 aylık çocuğunu bırakıp işe gidiyor, o da bı zahmet çalışıp size bakmak zorunda...Şu anda evde oturup küçücük kızdan medet ummasi komik yani...

cok uzuldum durumunuza. ama annenizin bir ise girmesi sart. gunluk temizlik isleri cok uygun aslinda çünkü hem odenen para yuksek hem de sabah baslasa 3te bitirir cocugunu okuldan alabilir. en azindan akmasa da damlar. haftada 2 gün gitse bile yine eve katki olur
ayrica bagli bulunduğunuz ilcenim sosyal hizmet merkezine gidin. iki cocuk icin de sed - sosyal ekonomik destek talep edin. cocuklar 18e gelene kadar alabilirsiniz. edevletten bugun basvurun, birkac gun sonra "durumumuzun aciliyeti var" diye gidin. istenen belgeleri bir an once temin edin. kisa sürede baglarlar

Annenize kıyamıyorsunuz galiba ama tek başına bu yükün altından kalkamazsınız.

Benim tanıdığım kadınlar var, sarma, mantı ve ayrıca çalışan kadınlarla ev yemeği yapıyorlar. Bence parası da iyi. Veya Oya örüp para kazananlar var. Yani anneniz böyle konularda iyiyse gerçekten para kazanabilir.

Back