How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bandırmada yaşayan arkadaşlar yardım edin

karam28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.186
2
66
Balıkesir
Kadın doğum uzmanı arıyorum özel hastanede ercan beyi tavsiye ettiler ona gidiyorum düzenli olarak, ama beni çok geriyor tek bir söz söylemiyor şunu iç git 3 ay sonra gel, yat rahim filmi çekicem ne konuşmak ne anlatmak yalvarırım beni anlayacak bi doktor istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba,
bende hamile olduğumu ilk öğrendiğinde ıkı sefer ercan beye gıttım ama bır daha benı Allah o adama mecbur etmesin:( ıkısınde de eve gelip ağladım düşün
ben artık ilhan şen e gidiyorum ama malesef hastane doktoru değil tahlıller içinde özel hastnade akın beye gidiyorum tatlı bır adam ama ilhan beyden çook memnunum:)
bu pazartesı özel hast. bayan bır kadın doğumcu başlıyor onu da deneyebilirsin bence

merhaba,
bende hamile olduğumu ilk öğrendiğinde ıkı sefer ercan beye gıttım ama bır daha benı Allah o adama mecbur etmesin:( ıkısınde de eve gelip ağladım düşün
ben artık ilhan şen e gidiyorum ama malesef hastane doktoru değil tahlıller içinde özel hastnade akın beye gidiyorum tatlı bır adam ama ilhan beyden çook memnunum:)
bu pazartesı özel hast. bayan bır kadın doğumcu başlıyor onu da deneyebilirsin bence

çok teşekkür ederim arkadaşım ilhan beyi daha önce duymuştum fakat hastanede olmadığı için tereddüt ettim, bir de doğumu nerede yapacaksın ilhan bey girebilecek mi doğuma, özel hastane bazı doktorları kabul etmiyor dediller ama hangileri bilmem funda hanım kesin ama diğerleri kim bilmiyorum. ben de henüz gebelik yok en kısa zamanda olur inşallah. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Bende ilhan beyı bırakmak zorunda kaldım şimdi özel hastanede ebru hanıma gidiyorum memnunda kaldım. Doğumu burda yapmayı planlıyorum ama çokta kararsızım:( hastane hakkında bır bılgım yok ebru hanım bandırmada yenı onuda tanıyan yok halıyle. Allah sanada bir bebiş nasip etsin inşallah

Bende ilhan beyı bırakmak zorunda kaldım şimdi özel hastanede ebru hanıma gidiyorum memnunda kaldım. Doğumu burda yapmayı planlıyorum ama çokta kararsızım:( hastane hakkında bır bılgım yok ebru hanım bandırmada yenı onuda tanıyan yok halıyle. Allah sanada bir bebiş nasip etsin inşallah

ercan beyi bir daha görmek bile istemiyorum bu kadar korkak kendine güvensiz beceriksiz bi doktor görmedim ben, sabırla her ukalalığına katlanarak gittim belki sürekli gidince değişir işini iyi yapsın bana yeter diyerek gittim ve çok pişmanım. üç hafta önce hamile olduğumu öğrenerek sevinçle gittim ve keseyi görmediğini hemen bursaya gitmem gerektiğini, dış gebelik olabileceğini ve zehirlenebileceğimi söyleyerek resmen beni kapı dışarı etti resmen, normal gebeliğe herkes bakar sen ne işe yarıyorsun acaba..... neyse arkadaşım çok zor günler geçirdim halada devam ediyor ama bu günüme çok şükür. halil şenden Allah razı olsun dış gebelik geçirdim ve ilaçla tedavi oldum ilaç beni mahfetti ama bu acılar normalmiş forumda ki arkadaşlarla da konuştum tedaviyi en iyi şekilde uygaladı ve kurtardı beni gece bile kalktı geldi hastaneye ben kötüyüm diye dünya tıp merkezinde halil bey bu arada. şu an dinlenme süreci yaşayacağız en az 3 ay ama ben 6 ay beklerim diye düşünüyorum psikolojik olarak çok yıprandım. ama hamile kalsam normal bi hamilelik geçiriyorsam ben de senin gibi ebru hanıma gider ve doğumu özel hastanede yapardım sonuçta hastane doktoru olunca daha iyi olur diye düşünüyorum, ebru hanımdan herkes çok memnun, umarım sen de memnun kalırsın ve sağlıklı sıhhatli alırsın evladını kucağına.... hamile kadınların duaları kabul olurmuş benim içinde dua et arkadaşım, senin doğuma az kalmıştır hem, herşey gönlünce olsun....

Allah acil şifalar versın aradaşım ve tez zamanda hayırlısıyla bır evlat nasip etsın.Her zaman dua edıyorum Allahım her isteyene versin inşallah diye. Abimin eşi yaşadı aynı şeyı temmuz ayında oda çok zor toparlandı halen daha ilaç kullanıyor ona da dr u 3 ay dedi gebelik için bekleyeceği süreyi. Ben hamıle kaldığımda isyanbulda yaşıyordum Acıbademe gittim dış gebelik dedi tezine buraya taşındık ercana gittim önce keseyı göremedı 2 gun sonra çok ağrım var dıye gittim düşük yapacaksın dedı şu an 30 haftalık hamıleyım. İstanbulda ve burda o kadar dr gezdım kı eşimde artık sorunun bende olduğunu düşünmeye başladı. Ama Ebru hanım şimdilik iyi gidiyor. Oda kalabalık oluyor 10 dk bakıp yolluyor ama napalım ımkanlar kısıtlı burda:) Hastane fikrin içinde teşekkür ederim canım.

Allah acil şifalar versın aradaşım ve tez zamanda hayırlısıyla bır evlat nasip etsın.Her zaman dua edıyorum Allahım her isteyene versin inşallah diye. Abimin eşi yaşadı aynı şeyı temmuz ayında oda çok zor toparlandı halen daha ilaç kullanıyor ona da dr u 3 ay dedi gebelik için bekleyeceği süreyi. Ben hamıle kaldığımda isyanbulda yaşıyordum Acıbademe gittim dış gebelik dedi tezine buraya taşındık ercana gittim önce keseyı göremedı 2 gun sonra çok ağrım var dıye gittim düşük yapacaksın dedı şu an 30 haftalık hamıleyım. İstanbulda ve burda o kadar dr gezdım kı eşimde artık sorunun bende olduğunu düşünmeye başladı. Ama Ebru hanım şimdilik iyi gidiyor. Oda kalabalık oluyor 10 dk bakıp yolluyor ama napalım ımkanlar kısıtlı burda:) Hastane fikrin içinde teşekkür ederim canım.

canım ya benim sana bir sorum olacak b hcg seviyen kaçtı keseyi gördüğünde sonuçta benim gebeliğim sonlandı artık ama yine de merak ediyorum ve üzülüyorum iğneyi vurdurmasaydım keşke belki görünürdü diyorum...

ben tarıhım 2 gun geçince evde yaptım test silik çıktı 2. çizgi o akşam kan testı yaptırdım 244 tü hcg. 4 gün sonra tekrar hcg yaptırdım 1452 çıktı o gunde kese görünmüştü. yook öyle düşünme dr emın olmasa iğne zaten vurmaz.

Back