bandajlı bikaç foto koydumm....

beyzacik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
245
3
kızlar alcım alındı tamponlar duruyo hala bi baksanıza nasıl gorunuyo fikirlerinize ihtiyacım var

burnunuz guzel olucak inş:) cunku eskı burnunuz cokta kotu değilmiş oyuzden cok guzel bı burun beklıyoruz:)

Beyzacik super gozukuyor valla eminim cok cok yakisacak hele su tamponlarda gitsin. Ben bugun muayaneye gidiyorum Serdar Ceylan'a umarim bu is cok erken biter benim icin de eger ameliyat derse. Sen nasil hissediyorsun simdi agrin sizin varmi? Cunku ben bir hafta oldu geleli iznim kisaliyor gittikce toparlanip gitmek istiyorum burdan birde gozluk kullaniyorum iki 3 ay yasak bari o sureci tatildeyken atlatayim. Gecmis olsun tekrar Beyzacik

Beyzacik super gozukuyor valla eminim cok cok yakisacak hele su tamponlarda gitsin. Ben bugun muayaneye gidiyorum Serdar Ceylan'a umarim bu is cok erken biter benim icin de eger ameliyat derse. Sen nasil hissediyorsun simdi agrin sizin varmi? Cunku ben bir hafta oldu geleli iznim kisaliyor gittikce toparlanip gitmek istiyorum burdan birde gozluk kullaniyorum iki 3 ay yasak bari o sureci tatildeyken atlatayim. Gecmis olsun tekrar Beyzacik

canımm simdiden cok geçmiş olsun sana inan ameliyattan cıktım ve 1 saat sonra normal hayatıma geri dondum ne morluk ne şişlik ne acı 1 gr bile yasamadım hiçbirini bunun benim bunyemle alakalı bi durum oldugunu sanıyodum ama salı gunu serdar beyin diger hastalarına bi baktım hepimiz sapasaglam ayaktayız:) için cok rahat olsun inan emin ellerdesin eger fazla kavisi olmayan dogal bi burun istiyorsan dogru adrestesin...

haa buarada gozluk kullanıyorum demişsin eger lens falan dusunursen malum gozluk yasak olacak o konudada hbr verirsin eşim optisyen bosuna para vermezsin lenste ayarlarız sana :)

canımm simdiden cok geçmiş olsun sana inan ameliyattan cıktım ve 1 saat sonra normal hayatıma geri dondum ne morluk ne şişlik ne acı 1 gr bile yasamadım hiçbirini bunun benim bunyemle alakalı bi durum oldugunu sanıyodum ama salı gunu serdar beyin diger hastalarına bi baktım hepimiz sapasaglam ayaktayız:) için cok rahat olsun inan emin ellerdesin eger fazla kavisi olmayan dogal bi burun istiyorsan dogru adrestesin...

Super haber valla. Benim burnumda kirik var ve nefel alamiyorum tabi kirik gun gecetikce disaridan daha cok belli oluyor artik doktor estetik rotusta yapar mi bilmem hatta bunu belirtsem yani hafif bir estetik duzeltme istiyorum desem mi demesem mi emin degilim.Bir de ben hala ogrenciyim ve aileme yuk olmak istemiyorum maddi olarak. Kendim karsilayacagim ameliyat ucretini sigortanin odemedigi kismi yani. Bu arada kavisli burun falan istemiyorum zatern normal burnumda bir kavis var benim yamuk kismini duzeltse yeter bana:) Beyzacik birde birsey soracagim genelde uzman doktorlarin yaninda pratisyen hekimler oluyor egitim ve arastirma hastanelerinde Serdar beyin yaninda da varmiydi?

muhtemelen estetikte yapar tabi sen istersen cunku ben soylemiştim burnumuda duzeltelim diye,burada ameliyathanede vardı bi 7 kişi falan asistanlardan ama asıl serdar bey ilgileniyo ilk başta bende korkmustum ya sadece asistanları yaparsa serdar bey gelmezse diye ama asistanlarına soyledim o gelmeden hayatta bayılmam diye bi baktım gelmiş beni sakinleştiriyo :)

muhtemelen estetikte yapar tabi sen istersen cunku ben soylemiştim burnumuda duzeltelim diye,burada ameliyathanede vardı bi 7 kişi falan asistanlardan ama asıl serdar bey ilgileniyo ilk başta bende korkmustum ya sadece asistanları yaparsa serdar bey gelmezse diye ama asistanlarına soyledim o gelmeden hayatta bayılmam diye bi baktım gelmiş beni sakinleştiriyo :)

:))) cok hossun ya doktorum gelmeden bayilmam:))) ne kadar para harcadin bu ameliyat icin peki? Hazirlikli olayim ona gore:)))

:))) cok hossun ya doktorum gelmeden bayilmam:))) ne kadar para harcadin bu ameliyat icin peki? Hazirlikli olayim ona gore:)))

hmmm 17 tl atel aldım hmmmm bide 28 tl sprey onu sigorta karsılamıyo cunku toplamda 45 tl :) cok harcamısım dimi :)

haa buarada gozluk kullanıyorum demişsin eger lens falan dusunursen malum gozluk yasak olacak o konudada hbr verirsin eşim optisyen bosuna para vermezsin lenste ayarlarız sana :)

Canim cok sagol len icin doktora gidecegim goz doktoruna sana haber veririm lens verirse o cunku gecen senelerde lens kullanamayacagimi soylemisti bana ki ben nefret ediyorum gozlukten resmen ama astigmatim cok yuksekmis yok uygun lens olmazmis ona gore. Ama ben gelismelere gore sana haber veririm tesekkur ederim simdiden. Ailem dalga geciyor valla Amerika da hurdaya ciktin burda tamir ediyorsun kendini diye:)))

X