Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzüne çok güzel gitmiş
başarılı
Doktorun kimdi canım?
Beyzacik super gozukuyor valla eminim cok cok yakisacak hele su tamponlarda gitsin. Ben bugun muayaneye gidiyorum Serdar Ceylan'a umarim bu is cok erken biter benim icin de eger ameliyat derse. Sen nasil hissediyorsun simdi agrin sizin varmi? Cunku ben bir hafta oldu geleli iznim kisaliyor gittikce toparlanip gitmek istiyorum burdan birde gozluk kullaniyorum iki 3 ay yasak bari o sureci tatildeyken atlatayim. Gecmis olsun tekrar Beyzacik
Beyzacik super gozukuyor valla eminim cok cok yakisacak hele su tamponlarda gitsin. Ben bugun muayaneye gidiyorum Serdar Ceylan'a umarim bu is cok erken biter benim icin de eger ameliyat derse. Sen nasil hissediyorsun simdi agrin sizin varmi? Cunku ben bir hafta oldu geleli iznim kisaliyor gittikce toparlanip gitmek istiyorum burdan birde gozluk kullaniyorum iki 3 ay yasak bari o sureci tatildeyken atlatayim. Gecmis olsun tekrar Beyzacik
canımm simdiden cok geçmiş olsun sana inan ameliyattan cıktım ve 1 saat sonra normal hayatıma geri dondum ne morluk ne şişlik ne acı 1 gr bile yasamadım hiçbirini bunun benim bunyemle alakalı bi durum oldugunu sanıyodum ama salı gunu serdar beyin diger hastalarına bi baktım hepimiz sapasaglam ayaktayız:) için cok rahat olsun inan emin ellerdesin eger fazla kavisi olmayan dogal bi burun istiyorsan dogru adrestesin...
muhtemelen estetikte yapar tabi sen istersen cunku ben soylemiştim burnumuda duzeltelim diye,burada ameliyathanede vardı bi 7 kişi falan asistanlardan ama asıl serdar bey ilgileniyo ilk başta bende korkmustum ya sadece asistanları yaparsa serdar bey gelmezse diye ama asistanlarına soyledim o gelmeden hayatta bayılmam diye bi baktım gelmiş beni sakinleştiriyo :)
:))) cok hossun ya doktorum gelmeden bayilmam:))) ne kadar para harcadin bu ameliyat icin peki? Hazirlikli olayim ona gore:)))
haa buarada gozluk kullanıyorum demişsin eger lens falan dusunursen malum gozluk yasak olacak o konudada hbr verirsin eşim optisyen bosuna para vermezsin lenste ayarlarız sana :)
hmmm 17 tl atel aldım hmmmm bide 28 tl sprey onu sigorta karsılamıyo cunku toplamda 45 tl :) cok harcamısım dimi :)
çok iyi ya sonunda oldu bitti cnmm=)