• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Banada yardım edin kızlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Anneyimben10

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
369
10
296
merhaba arkadaşlar. benim 2 bebişim var. hamilelikte saçlarım baya döküldü. kötü durmuyor ama çokda salarak kullanmıyorum eski haline göre az ve cansız duruyor.
aslında saçlarımın başına baya bişey geldiği içinde bu hale geldi. 2 yıl içinde 2 bebişim oldu sık hamilelikte vücut daha yıpranıyor sonuçta.
hamile kalmadan hemen önce mavi siyaha boyattım saçımı. bakamadım tabi yıprandılar boyasıda aktı falan. sonra hamilelik bitimi 3 ay kadar bekledim biraz daha aksın diye iyi bir kuaföre gittim çift röfle istiyorum açılırmı dedim aktığına güvenerek bide baya uzundu kestiricem diye düşünürek açılır kusturma işlemi yaparız dedi. kusturma işlemi yapıldı açılmayınca bir daha yapıldı 2 kez kusturma. üstüne çift röfle yapıldı ve sıfatlamasını yapmak istemediğim kadın röfleyide beceremedimi oldumu sana 3 işlem. onun ardından o halde kalmayım diye birde tatlı bir kahveye boyandı saçım dinlenmek üzere öyle bıraktım. dipleri baya uzadı saçımın yarısı dip yarısı kendi saçım. şimdi saçımı hem kestirmek hemde boyatmak istiyorum ama bu sefer en kral kuaföre gitsem gene güvenemicem maalesef o yüzden kararımı vererek gitmek istiyorum ve burdaki yorumları okuyunca bilinçli yorumları görünce size danışmak istedim ilk olarak.
şimdi saçım çok uzun değil omuzlarıma dökülüyor ve hamilelikte eksilen saçlarım toparlasın diye bakım kürlerinden uygulamayı düşünüyorum o ayrı bir konu zaten onuda ayrı danışmak istiyorum ne kullanmam gerek diye. ama asıl sormak istediğim benim yüzüm oval uykusuzluk yorgunluk vurunca hatta uzun denilebilcek zayıf ince bir yüzüm var ama küçük bir yüz değil zayıflayınca uzuyor.
düşündüğüm modelse baya bir kısa kestirmek yani berna laçinin eski saç modellerinden bilirsiniz erkek saçı derdim önceden ben o modellere hiç sıcak bakmazdım ama bebişlerimden hiç vakit olmuyor zaten ne fön çektirmeye nede bakım yapmaya sürekli topluyorum en azından bu şekilde kısa kestirirsem hem yağlı bakımlardan yapabilirim diye düşündüm hemde sürekli toplu tutçağıma bakım yapmasamda kendinden bakımlı bir model olur diye düşündüm yani kafamdaki model o şekilde.
sizce bana yakışırmı yüzümün şekline? bu tarz modeller genelde yuvarlak,küçük yüzlere daha çok yakışıyor gibi geliyor siz ne diyorsunuz?
eşim zaten kısa saçı hiç sevmez bide yakışmazsa hepten moralim bozulur lütfen yardımcı olurmusunuz?
buarada saçımı aynı zamanda boyatıcam kumralım normalde kaşlarımda kumral tonda gözlerim ela beyaz tenliyim.ne renk boyatsam güzel olur? marjinal bir renkmi yapsam diyede düşünmüyor değilim aslında? sizce yakışanmı yoksa aykırılıklı?
değişim istiyorum ama yakışanda olmalı saç önemli hadi kızlar bir el atın şu konuya yaaa..kuaförlere zerre güvenim kalmadı...:26::26::26:

Son düzenleme:
bir model tavsiye edeyim size,hem modern hem kısaltılmış saç ama oynamalarla uzunluk bile katılmış,renk konusunda bir şey diyemem beğenirseniz aynı rengi bile kullanabilirsiniz

Eklentiler

• $ekolay10.webp
    $ekolay10.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 82
merhaba arkadaşlar. benim 2 bebişim var. hamilelikte saçlarım baya döküldü. kötü durmuyor ama çokda salarak kullanmıyorum eski haline göre az ve cansız duruyor.
aslında saçlarımın başına baya bişey geldiği içinde bu hale geldi. 2 yıl içinde 2 bebişim oldu sık hamilelikte vücut daha yıpranıyor sonuçta.
hamile kalmadan hemen önce mavi siyaha boyattım saçımı. bakamadım tabi yıprandılar boyasıda aktı falan. sonra hamilelik bitimi 3 ay kadar bekledim biraz daha aksın diye iyi bir kuaföre gittim çift röfle istiyorum açılırmı dedim aktığına güvenerek bide baya uzundu kestiricem diye düşünürek açılır kusturma işlemi yaparız dedi. kusturma işlemi yapıldı açılmayınca bir daha yapıldı 2 kez kusturma. üstüne çift röfle yapıldı ve sıfatlamasını yapmak istemediğim kadın röfleyide beceremedimi oldumu sana 3 işlem. onun ardından o halde kalmayım diye birde tatlı bir kahveye boyandı saçım dinlenmek üzere öyle bıraktım. dipleri baya uzadı saçımın yarısı dip yarısı kendi saçım. şimdi saçımı hem kestirmek hemde boyatmak istiyorum ama bu sefer en kral kuaföre gitsem gene güvenemicem maalesef o yüzden kararımı vererek gitmek istiyorum ve burdaki yorumları okuyunca bilinçli yorumları görünce size danışmak istedim ilk olarak.
şimdi saçım çok uzun değil omuzlarıma dökülüyor ve hamilelikte eksilen saçlarım toparlasın diye bakım kürlerinden uygulamayı düşünüyorum o ayrı bir konu zaten onuda ayrı danışmak istiyorum ne kullanmam gerek diye. ama asıl sormak istediğim benim yüzüm oval uykusuzluk yorgunluk vurunca hatta uzun denilebilcek zayıf ince bir yüzüm var ama küçük bir yüz değil zayıflayınca uzuyor.
düşündüğüm modelse baya bir kısa kestirmek yani berna laçinin eski saç modellerinden bilirsiniz erkek saçı derdim önceden ben o modellere hiç sıcak bakmazdım ama bebişlerimden hiç vakit olmuyor zaten ne fön çektirmeye nede bakım yapmaya sürekli topluyorum en azından bu şekilde kısa kestirirsem hem yağlı bakımlardan yapabilirim diye düşündüm hemde sürekli toplu tutçağıma bakım yapmasamda kendinden bakımlı bir model olur diye düşündüm yani kafamdaki model o şekilde.
sizce bana yakışırmı yüzümün şekline? bu tarz modeller genelde yuvarlak,küçük yüzlere daha çok yakışıyor gibi geliyor siz ne diyorsunuz?
eşim zaten kısa saçı hiç sevmez bide yakışmazsa hepten moralim bozulur lütfen yardımcı olurmusunuz?
buarada saçımı aynı zamanda boyatıcam kumralım normalde kaşlarımda kumral tonda gözlerim ela beyaz tenliyim.ne renk boyatsam güzel olur? marjinal bir renkmi yapsam diyede düşünmüyor değilim aslında? sizce yakışanmı yoksa aykırılıklı?
değişim istiyorum ama yakışanda olmalı saç önemli hadi kızlar bir elin şu konuya yaaa kuaförlere zerre güvenim kalmadı...:26::26::26:

mademki kısa kestirmeyi dusunuyorsunuz ben rihannanın modelini kestirin derim biraz modern ve spor bir model olsun bence.

birde arkadaşlar fön bakım istemeyen bir model olmalı:(( yani ben 2 bebişle yıka çık anca yapabiliyorum. kısa istiyorum ama yüzüm oval hatta zayıflayınca uzun bile sayılabilir rihanna gibi kısa saç bana yakışırmı??? yıllaaaar oldu saçlarımı kısa kestirmedim karar veremiyorum

evet rihannanın saçları hoş gerçekten ,ama makyaj,kılık kıyafet , artı saçlar parlak parlak artık rengindenmidir birşeymi sürmüş neyse artık , anlayacağınız kombinelerle o kadar hoş durmuş kolay sıkılabilirsiniz o saçtan biraz daha uzunu olsa belki minik minik tokalar falan şirin durur model verme şansınız olur sıkılmamış olursunuz,yinede siz bilirsiniz tabi,üstte eklediğim modele benzer bir model daha var ve bence fön gerektireceğini sanmam çok kısa da değil bir bakın dilerseniz

Eklentiler

• $2914589061_aeb8427985.webp
    $2914589061_aeb8427985.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
evet rihannanın saçları hoş gerçekten ,ama makyaj,kılık kıyafet , artı saçlar parlak parlak artık rengindenmidir birşeymi sürmüş neyse artık , anlayacağınız kombinelerle o kadar hoş durmuş kolay sıkılabilirsiniz o saçtan biraz daha uzunu olsa belki minik minik tokalar falan şirin durur model verme şansınız olur sıkılmamış olursunuz,yinede siz bilirsiniz tabi
evet doğru diyorsun... peki bu şekilde bildiğin bir model varmı fönsüz kullanılabilmesi çok önemli. çünkü bazı modeller fönle harika ama yıka çık berbat ben şimdiye kadar hep böyle modeller kullandım ama artık rahat bir model olmalı çünkü hiç ama hiç zamanım yok saçlarımla uğraşmaya:(((netten şimdi saç modelleri araştırıyorum yani modellerin yüzlerinede bakıyorum oval yüzlü olup, kısa saçlı olmalı ki yakışıyormu karar vermeli dimi???

iyide kısa saçta pek bir altarnatif te olmuyorki kısa ve kat olacak malesef,keşke fotoğraf eklesen daha net konuşulabilinirdi

iyide kısa saçta pek bir altarnatif te olmuyorki kısa ve kat olacak malesef,keşke fotoğraf eklesen daha net konuşulabilinirdi
ben türbanlıyım o yüzden foto koyamıyorum maalesef. karar versem kuaförüde buldum gayet profesyonel bir bayan. cumhurbaşkanının eşinin saç ve türban modellerini yapıyormuş. bu sefer şansa bırakmamak adına ankaradaki en iyi kuaförü araştırdım ve buldum. karar verdiğim gibi randevu alıp gidicem.
aslında kısa modellerde hani fazla seçenek yok diyorsunuz ya katılıyorum... benim merak ettiğim kısa modeller oval yüzlerede gidermi? yakışırmı? yüzü dahada uzun gösterir gibi bir korkum var...

ben türbanlıyım o yüzden foto koyamıyorum maalesef. karar versem kuaförüde buldum gayet profesyonel bir bayan. cumhurbaşkanının eşinin saç ve türban modellerini yapıyormuş. bu sefer şansa bırakmamak adına ankaradaki en iyi kuaförü araştırdım ve buldum. karar verdiğim gibi randevu alıp gidicem.
aslında kısa modellerde hani fazla seçenek yok diyorsunuz ya katılıyorum... benim merak ettiğim kısa modeller oval yüzlerede gidermi? yakışırmı? yüzü dahada uzun gösterir gibi bir korkum var...

bazı programlar var başka saçı kesip kendi fotoğrafınıza monte ediyorsunuz eğer bu konuda bilginiz varsa deneyin ,bakalım gidecekmi size o model,ben öyle yapıyorum:34:

canım 3 uncu sıradaki 10 uncu model cok guzel benım favorim:))
aynı modeli beğenmişiz işte budur:46:
tamam kafamdaki model o ama bana gidermi rihanna minyon tuvarlak yüzlü bir hatun bense oval yüzlü,1.76 boyunda sırık bir tipim zaten zayıfım aşırı değil ama zayıfım yani bide kısacık saçla yüzüm uzuuun göztersin istemiyorum. nasıl olur oval yüzlü birine bu model şuan bu konuda tüm arkadaşlar bir baksın lütfen rihannanın saç modelleri yazın googleye görselleri çıkıyor orda 3.sıradaki 10. resim. tıklayın görselleri deyince açın o sayfayı.
hadi bi karar verelim arkadaşlar ya bu cesaret gitmeden kestireyim bugün doğum günüm zaten paçoz saçlarla kutlucaz bu akşam. keşke önceden aklıma gelseydi bu fikir ama birkaç gündür acaba dedim bugün ok ledim caymadanda gideyim saçlarıma kıyayım yoksa yapamıcam:(((

kestir gitsin zaten değişikliğe alışıp pişman oluncaya kadar uzayacaktır saç,bilirsiniz kısa saçın uzamansı daha çabuk fark edilir,bu arada çağla şikele yaptım rihanna saçı hiç yakışmadı:9:

Back