Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Banada yardım edermisiniz ?Hangisini alayım ???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar banada yardım lütfen yemek odam kahve ve krem olcak tam karar vermedım ama lake olma ihtimali yüksek...Kahve krem olcağı için bu mobilyaları beğendim yardımcı olursanız çok sevinirim..Sizce hangisi daha güzel ? Hangisini tercih edeyim ? :26: Biraz fazla oldu ama :1:

$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp$7.webp$8.webp$9.webp$10.webp$11.webp$12.webp$13.webp$mmm (11).webp$mmm (12).webp$mmm (10).webp$mmm.webp$mmm (13).webp$mmm (1).webp$mmm (2).webp$mmm (3).webp$mmm (4).webp$mmm (5).webp$mmm (6).webp$mmm (7).webp$mmm (8).webp$mmm (19).webp$mmm (17).webp$mmm (9).webp$mmm (18).webp$mmm (16).webp$mmm (14).webp$mmm (15).webp

Rahat, kullanışlı ve temizliği diğerlerine nazaran daha kolay bi takım istiyosan bence bunlardan birini düşünmelisin..

$13.webp$3.webp

4, 7, 11, 13 numaralılar bence en güzelleri. Model açısından.

bence 9-12-20 bu modeller kahve kremli yemek takımına çok uyum sağlar canım:nazar:

benceee kullanışlı rahat temizliği kolay yatak olabilen bazalı hangi takım varsa onu al derim ilerde pişman olmıcağını düşünüyorum:49:

1. diğerlerine göre daha güzel bence...ama hep açık renklere bakmışsın,beyaz,krem gibi açık renkler görsel olarak çok güzel ama kullanışlı değil bence:26:

arkadaşım bende 1 senelik evliyim açık tonlarda aldım koltuklarımı inan kollaması çok zor olluyo şimdiki aklım olsa almazdım bide tay tüyü kolay silinenden ama sürekli iz gösteriyo yoruyo insanı krem de alıcaksan biraz daha koyu tonları tavsiye ediyorum

canım bende nısalıyım 3 aya dugunum var ben atlattım bunları allahtan.. allah yardımcın olsun demek ıstıyorum en basta.. kafan kazan gıbı olucak cunku..:) ben dırek bakar bakmaz 8. sırada en sagdakı model sıyahlı takımı cok begendım. ılk gozume o carptı.. salonun avangard olması taraftarıyım ben. oturma odasının spor olması gerektıgını dusunuyorum.. ama o sıyah avangardlar süpermişş

canım bende nısalıyım 3 aya dugunum var ben atlattım bunları allahtan.. allah yardımcın olsun demek ıstıyorum en basta.. kafan kazan gıbı olucak cunku..:) ben dırek bakar bakmaz 8. sırada en sagdakı model sıyahlı takımı cok begendım. ılk gozume o carptı.. salonun avangard olması taraftarıyım ben. oturma odasının spor olması gerektıgını dusunuyorum.. ama o sıyah avangardlar süpermişş

Çok teşekkür ederim canım beni anlamana sevindim renkte bile o kadar kararsızdım ki sadece mobilya koltuk...vb değil çeyizime en ufak bir şey alırken bile inan 1000 kere düşünüyorum o derece :) Karar vermek çok zor ne istediğini bilmek ayrı bir zor...Neyseki bunlar arasından seçip bir dahada başka mobilyalara bakmayacağım ki aklım karışıp kararım değişmesin diye :) Evet bende senle aynı düşünceye sahibim oturma odam gayet spor olacak salon içinde daha oturaklı olsun diye düşünüyorum :34: yorumun için tekrar teşekkü ederim :34:

Çok teşekkür ederim canım beni anlamana sevindim renkte bile o kadar kararsızdım ki sadece mobilya koltuk...vb değil çeyizime en ufak bir şey alırken bile inan 1000 kere düşünüyorum o derece :) Karar vermek çok zor ne istediğini bilmek ayrı bir zor...Neyseki bunlar arasından seçip bir dahada başka mobilyalara bakmayacağım ki aklım karışıp kararım değişmesin diye :) Evet bende senle aynı düşünceye sahibim oturma odam gayet spor olacak salon içinde daha oturaklı olsun diye düşünüyorum :34: yorumun için tekrar teşekkü ederim :34:

ne demek tatlım ama duvar rengını soylersen daha cok ıyı yardım edebılırız. ben evımı döşedim yakında fotografları atıcam nasıpse kulübe.. duvar rengıyle zıt renkler seçmelısın... perdelerınle koltukların aynı renk olursa odayı bogarsın.. cok ıyı arastırdım bunları ve bır iç mimardanda fıkır aldım :) inşallahdaha cok yardım ederım

ne demek tatlım ama duvar rengını soylersen daha cok ıyı yardım edebılırız. ben evımı döşedim yakında fotografları atıcam nasıpse kulübe.. duvar rengıyle zıt renkler seçmelısın... perdelerınle koltukların aynı renk olursa odayı bogarsın.. cok ıyı arastırdım bunları ve bır iç mimardanda fıkır aldım :) inşallahdaha cok yardım ederım

bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok saol canım :) Duvar rengim normalde tüm odalarımınki beyaz ama biz koltuklarımıza ve mobilyalarımıza göre boyatacağız daha karar vermedik ama büyük ihtimal kum beji diye düşünüyoruz :)

bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok saol canım :) Duvar rengim normalde tüm odalarımınki beyaz ama biz koltuklarımıza ve mobilyalarımıza göre boyatacağız daha karar vermedik ama büyük ihtimal kum beji diye düşünüyoruz :)

bak ben marshalın kül bulutu rengıne boyattım ve mobılyalarımı salon krem oturma odası nar cıcegı sectım. oda rengıne cok dıkkat et. ewdekı psıkolojın ona bağlı

bak ben marshalın kül bulutu rengıne boyattım ve mobılyalarımı salon krem oturma odası nar cıcegı sectım. oda rengıne cok dıkkat et. ewdekı psıkolojın ona bağlı

Saol canım cok tesekkürler bı mobilyaya karar verseydım renk işi bence daha kolay olcak :D bi de babamın kuzeni var iç mimar onada danışıım tekrardan :)

Back
X