- Konu Sahibi hazel_3500
-
okuyunca çok sinir oldum.eşler arasında çıkan tartışmaların çoğu zaten maddiyata dayanıyor.senin ve çocuğunun rızkını neden böyle savuruyor anlayabilmiş değilim. Tamam ailesidir ama keşke seninde eşinin verdiklerinden haberin olsaydı. Bir de 50 değil 100 değil.milyardan bahsediyorsun.Ayrıca bu senin bildiklerin ve duydukların. Durduk yere güvenini sarsmış işte.Eminim bu konuyu açtığında çok sinirleniyordur kaçamak cevaplar veriyordur. Hiç bir zaman tatmin edici cevaplar alamzsın.Ciddi anlamda oturup konuşmalısın
Bu adamları anlamıyorum. tamam ailesinin durumu kötü. ama kendi evine, eşine ve çocuklarına da bakmak zorunda. kadın çalışsın, evin ihtiyaçlarını karşılasın. adamda çalışsın ama kendisi için. bu işte garip bir durum var. eskiden erkek çalışır ailesine bakardı. eğer erkek kadından para isterse, "karı parasımı yiyor" derlerdi. bu adamların kimyası değişti. noldu ya GDO'su bozuk yiyecekler yiye yiye adamlarında mı GDO'su bozuldu..
Canım herşey düzeldi diyelim,eşinden sinirini hırsını çıkardın,eşin pişman oldu ayaklarına kapandı...
Sonra?
Tekrar eşine güvenebilecekemisin?
Hadi seni düşünüp düşünmemesi umrunda değil ama cocugunu bile düşünmeyen bir adamı nası affetceksin?
Evliliğin gereklerini yerine getirmeyen bir adama eşim denir mi?
Babalık vasıflarını yerine getirmeyen adama baba denir mi?
Ben konuyu okduğum kadarla senin eşine ne eş derim ne baba derim sadece ''ailesinin kuzucugu'' derim...Ve ben senin yerinde olsam ailesiylede arasına girmem.
aa sinir oldum eşine canım. olmaz öyle şey. ne kadar sinirlensen yeridir. hem çalış hem çocuk büyüt üste evi sen geçindir eşin de elini bir şeye atmasın senden gizli birikim yapsın. ayıptır günahtır hem. senin kocanın vazifesi senin çocuğunun yuvanızın ihtiyaçlarını karşılamak. he çalışır didinir adam yetişemez o ayrı. ne getirirse razı olacaksın. ama hiç bir şey getirmesin. evin erkeği sen misin o mu?
alışmış kocan belki de sen böyle alıştırdın. iyilikten maraz doğmuş. bir sürü kadın çalışmıyor ihtiyaçlarını kocaları karşılıyor. karşılayacak da vazifesi. adam çalışır kazandığını getirir yetmez o ayrı. ama evin kadını da erkeği de sen olmuşsun. olmaz öyle şey. kendi geleceğini mi düşünüyor. sen 3 aylıkken yavrundan ayrıl işe dön, o parasını ailesine versin. kardeşleri ailesi de sen ve çocuğu neyi?
çok sinirlendim inan. koy tavrını bu iş böyle gitmez. yarın işsiz kalırsın bir şey olur perişan olursun. ödeme fatura falan. koy önüne. ben kadınım evi geçindirmeyi görevim sandın sen. faturaları sen ödeyeceksin de. ödettir birşeyler. baktın ödemiyor mu. pes etme. kessinler elektriği... paşa paşa ödeyecek. bir erkek zor durumdaki ailesine tabiki yardım edecek. mesele o değil. hadi senden habersiz etti. o da olabilir belki mahçup etmek istememiştir kardeşini. ama sen çalış o yesin eve 5 kuruş katmasın olmaz öyle şey. daha niye evlendin o zaman. evi sen geçindir çocuğa sen bak eşine hanımlık yap.... oldu paşam.
koy tavrını güzelim ödeme fatura falan ödesin.
cok sınır oldum dogrusu ve senın adına da gercekten uzuldum bu tarz erkekler cok ve nefret edıcı tıpler evlenıyorlar ama sadece kendı aılelerını dusunuyorlar sankı esı dusman arkadasımbence sen buna ıyı bır ders ver adam olmuyorsada kolay soyluyorsun deme ama bosan gıtsın ya en tahammul edemedıgım sey dogrusu benımde dururum senınkıne benzıyor ben memurum esım ozelde calısıyor ben deonun ıkı katı para alıyorum bır suru borcum var hepsı benım uzerıme ama esımın elındekı paranın hepsını alırım yada nereye ne verdıgını verırım takıp ederım oyle maasını vermeyıp koseye cekılmek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?