Bana yardımcı olurmusunuz?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
29
1 senelık evlıyız cocuk yok, esımle severek evlendik brbrmzı cok sevıyor cok ıyı anlasırdık fakat son zamanlarda esım ceviz kabuğunu doldurmyck seyler yuzunden tartısma cıkarmaya calısıyor du, bosanma asamasına geldik bana bosanma davası actı, aile buyuklerımız herkes elinden geleni yaptı ama esım barısmak istemiyor buz gibiyim sogudum diyor Baska bısı demiyor. Sosyal medyasından gizlice bakıyorum geziyor tozuyor arkılerıyle sankı yuvası yıkılan o degılmıs gbı, ben ise cok uzuluyorum psıkolga gdyorm, agır depresyon gecırıyorum cok dua ediyorum. Ne emeklerle kurduk o yuvayı ama bir hıc ugruna bosanmayı hazmedemiyorum.. Ne yapmam lazım esım pısman olurmu bana döner mı sizce.. Dun ıstagram storysnde huzunlu bir sarkı paylasmıs evde dinlerken tv yı cekmıs, bir arkadası bakıyorum efkarlısın bugun yazmıs oda aynen knka sessizlik ole yazmıs..
 
Arada soğuma varsa bunun için sizin yapabileceğini bişey yok eşiniz yolunu çizmiş gibi duruyor. Belki eşinize bi süre boşanmadan ayrı yaşamak ya da çift terapisi önerebilirsiniz belki son yapacağınız bu olabilir umarım hakkınızda hayırlısı olur.
 
Coktan actı davayı.. Bende actm. Evliyken kac kez dedim cıft terapistıne gidelim diye ama kabul etmedi.
 
Coktan actı davayı.. Bende actm. Evliyken kac kez dedim cıft terapistıne gidelim diye ama kabul etmedi.
O zaman siz kendiniz için gidin terapiye ve geride bırakın bu ilişkiyi. Buradan zaten dönmez ki dönse bile artık laçkalaşmış bi evlilik olur yani kaçınılmaz sonu ertelersiniz sadece.
 
Hayir pisman olmaz. Siz de lutfen gururlu olun. Terapilere devam edin. Iyilesmek isteyin en onemlisi. Ali'ye kibarca bir
Devam ediyorum ama cok stresliyim hep aklım mahkemede kalıyor esım para odememek ıcın cekısmelı dava actı ama ben anlasmaya yanasmasnı ıstyorm haklarımı versin sonra bosandıktan sonra belki daha cok rahatlarım dıuye dusunuyorm. Allah kimseye yasatmssın cok zor mus
 
O zaman siz kendiniz için gidin terapiye ve geride bırakın bu ilişkiyi. Buradan zaten dönmez ki dönse bile artık laçkalaşmış bi evlilik olur yani kaçınılmaz sonu ertelersiniz sadece.
Laçkalasmıs derken nası yani. Belkı eskisı gbı oluruz esım duzelır diye dua ediyorum
 
Laçkalasmıs derken nası yani. Belkı eskisı gbı oluruz esım duzelır diye dua ediyorum
Yani eşiniz çok kararlı bi kere, kesinkes bi karar vermiş şimdi ikna olsa bile yine ilk sıkıntıda yolun sonu buraya gelecek ve şimdikinden daha kolay boşanalım diyecek bunu kastettim. Tabi gönül ister hiçbir yuva yıkılmasın hele severken ama eşiniz kararlı diye böyle düşündüm.
 
Öncelikle şunu söyleyim yas tutmayın ortada cenaze yok sizde gezin tozun story atın onun stroylerine bakmayın o sizinkine baksın
Evliliğe alışamamış alışamazdıda zaten anlaşılan bu üzme kendini değmez
 
Haklısınız sanırım
 
Esım vhatsapmda ve ıstagramım da eklı degıl. Ben onun storysıne fake hesapımdan bakıyorum. Ben onun numarasını sildim coktan, ama o benimkini silmemıs nedense
 
Esım vhatsapmda ve ıstagramım da eklı degıl. Ben onun storysıne fake hesapımdan bakıyorum. Ben onun numarasını sildim coktan, ama o benimkini silmemıs nedense
Oda size fake hesaptan bakar aynı mantık biraz toparlanın ezik olmayın güçlü olun bakın neler oluyor
 
Mevcut durumunuza üzüldüm ama şöylede birşey var bazen Allah kulunu kurtarırda kul bunu ayrılık sanar. Yani belkide gelecekte sizi daha büyük felaketler bekliyordu, belkide 4-5 yıl sonra bu olaylar patlak verecekdi o zaman daha büyük bir yıkım olurdu sizin için. Siz bu ayrılığın sebebini bilmesenizde eminim eşiniz çok iyi biliyordur. Belkide hayatına yeni birisi girdi belki evliliğe uyum sağlayamadı.
Evlilik çocuk oyuncağı değil büyüklerimizden öyle gördük basit meseleler yüzünden yuva yıkılmaz. Boşanıyor gibi değilde ne istediğini bilmeyen yıllarınızı heba etme ihtimali olan bir insanın vakitlice hayatınızdan çıkması gibi düşününmeye çalışın. Size geri kalan hayatınızda sonsuz mutluluklar dilerim.
 
Boşanmaya gitmek kolay ise şahsen bu kararı kolay kolay düşünemem yani ( önemli nedenler ve sevgi eksikliginde ancak )
Sizde direnmeyin. Küçük dediğiniz meselelerden nasıl bosaniliyor bunu da anlamış değilim kaç yaslarindasiniz?
 
Cekismelide de nafaka talebinde bulunabiliyorsunuz diye biliyorum. Elbette ki çok zordur. Kotu de olsa bir duzen bozuluyor. Her sey bundan sonrasi icin cok iyi olsun sizin adiniza. Her son yeni bir başlangıç. Tekrar evlenir, cok mutlu olursunuz umarim.
 
Ikımızde 25 yasındayız.. Inanın ortada bısı yok guclu bir bosanma sebebı yokk
 
Nafaka ve tazmınat talep ettim zaten bakalım bekliyorum.. Evet ınanın cok zor Allah sabır versin bana..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…