T Tunc27 Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2021 67 25 8 48 11 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mekslna58 #21 nediyimkidaha .!.: Var gibi duruyor. Adet gunune kadar bekleyip kan verin bence. Degeriniz de yukselmis olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ben 2 gün önce kan verdim değerlerim 8.64 çıktı doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bu değerlere göre acaba gebelik varmıdır
nediyimkidaha .!.: Var gibi duruyor. Adet gunune kadar bekleyip kan verin bence. Degeriniz de yukselmis olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ben 2 gün önce kan verdim değerlerim 8.64 çıktı doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bu değerlere göre acaba gebelik varmıdır
L Limontv Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2021 56 -7 3 28 11 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mekslna58 #22 Tunc27 .!.: Arkadaşlar ben 2 gün önce kan verdim değerlerim 8.64 çıktı doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bu değerlere göre acaba gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla... 5 in uzeri gebelik olarak kabul ediliyor ama 2 kat artış olmasi gerekiyormuş bence kan verdikten 2 gun sonra tekrar verin
Tunc27 .!.: Arkadaşlar ben 2 gün önce kan verdim değerlerim 8.64 çıktı doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bu değerlere göre acaba gebelik varmıdır Genişletmek için tıkla... 5 in uzeri gebelik olarak kabul ediliyor ama 2 kat artış olmasi gerekiyormuş bence kan verdikten 2 gun sonra tekrar verin
M Mekslna58 Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2021 43 7 6 26 21 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mekslna58 #23 Papatya016 .!.: Doktora gittinizmi sonucunuz ne çıktı. İlk idrarla hemen görüntüdeki gibiyse eğer hamilesiniz ama ben kan sonucunuzu merak ettim açıkçası Genişletmek için tıkla... Adetimin 2 günü sabah ilk idrar da yaptım direk pozitif çıktı bir sonraki gün kan testi verdim beta 1640,7 çıktı şuan 6 haftalık hamileyim
Papatya016 .!.: Doktora gittinizmi sonucunuz ne çıktı. İlk idrarla hemen görüntüdeki gibiyse eğer hamilesiniz ama ben kan sonucunuzu merak ettim açıkçası Genişletmek için tıkla... Adetimin 2 günü sabah ilk idrar da yaptım direk pozitif çıktı bir sonraki gün kan testi verdim beta 1640,7 çıktı şuan 6 haftalık hamileyim
M Mekslna58 Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2021 43 7 6 26 21 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mekslna58 #24 Papatya016 .!.: Doktora gittinizmi sonucunuz ne çıktı. İlk idrarla hemen görüntüdeki gibiyse eğer hamilesiniz ama ben kan sonucunuzu merak ettim açıkçası Genişletmek için tıkla... Adetimin 2 günü sabah ilk idrar da yaptım pozitif çıktı bugunde kan verdim 1640,7 çıktı 5 haftalık hamileyim
Papatya016 .!.: Doktora gittinizmi sonucunuz ne çıktı. İlk idrarla hemen görüntüdeki gibiyse eğer hamilesiniz ama ben kan sonucunuzu merak ettim açıkçası Genişletmek için tıkla... Adetimin 2 günü sabah ilk idrar da yaptım pozitif çıktı bugunde kan verdim 1640,7 çıktı 5 haftalık hamileyim
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 1 7.099 88 21 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mekslna58 #25 Mekslna58 .!.: Adetimin 2 günü sabah ilk idrar da yaptım pozitif çıktı bugunde kan verdim 1640,7 çıktı 5 haftalık hamileyim Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza
Mekslna58 .!.: Adetimin 2 günü sabah ilk idrar da yaptım pozitif çıktı bugunde kan verdim 1640,7 çıktı 5 haftalık hamileyim Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza
H Habibekrdnz Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2022 5 1 1 26 15 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mekslna58 #26 H a s s a .!.: Bn ogluma hamıleyken cope attm testi çöpü dsarı cıkarrken gördm 2.czgyı Insallah szinde pozitftir Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Bende yaşadım bu durumu. Sabah ilk idrarla test yaptım ilk üç dakika zorla isikda görünen çıktı bende yok diye çöpe attım. Çöpü atarken aradan 4 5 saat geçmiş biraz siliklesmis netleşmiş. Acaba gebelik var mıdır
H a s s a .!.: Bn ogluma hamıleyken cope attm testi çöpü dsarı cıkarrken gördm 2.czgyı Insallah szinde pozitftir Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Bende yaşadım bu durumu. Sabah ilk idrarla test yaptım ilk üç dakika zorla isikda görünen çıktı bende yok diye çöpe attım. Çöpü atarken aradan 4 5 saat geçmiş biraz siliklesmis netleşmiş. Acaba gebelik var mıdır