Normal mi derken hamile miyim diye soruyorsanız evetKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
Kuruma da olabilir gebelikte olabilirKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
Normalde bi sürü yaptım hiç böyle olmadı yaniKan verin. Silik çizgi çıkmıs
Muhtemelen pozitf tabii ilk 5 dakikada cıktysa bu çizgi.
Yaptım bıraktım tesadüf çöpe atıyordum öyle gördümKan verin. Silik çizgi çıkmıs
Muhtemelen pozitf tabii ilk 5 dakikada cıktysa bu çizgi.
Bn ogluma hamıleyken cope attm testi çöpü dsarı cıkarrken gördm 2.czgyıYaptım bıraktım tesadüf çöpe atıyordum öyle gördüm
Yaa inşallah hadiBn ogluma hamıleyken cope attm testi çöpü dsarı cıkarrken gördm 2.czgyıInsallah szinde pozitftir
Testi tekrar edinKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
Bat bugun ve halen hasta olmadımVar gibi duruyor. Adet gunune kadar bekleyip kan verin bence. Degeriniz de yukselmis olur.
Test yapınca çift çizgi çıkıyorsa kan verin benceBat bugun ve halen hasta olmadım
Testim yok eczane kapalı ya geç kaldım zaten sabah ilk idrar da olması lazımdıTest yapınca çift çizgi çıkıyorsa kan verin bence
O zaman direk kan verin insallah bebisiniz sizinledrTestim yok eczane kapalı ya geç kaldım zaten sabah ilk idrar da olması lazımdı
Hayirli olsun hamilesinizKızlar adetime 5 gün kala ben de test yaptım ve böyle çıktı. Hamile miyim acaba :)))
Ayy çok teşekkürler sağ salim inşallahHayirli olsun hamilesiniz
Testiniz hemen yaptığınız gibi çıktıysa muhtemelen pozitftirKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
Doktora gittinizmi sonucunuz ne çıktı. İlk idrarla hemen görüntüdeki gibiyse eğer hamilesiniz ama ben kan sonucunuzu merak ettim açıkçasıKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?