- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı başlarda her şey yolundaydı bir sorunumuz yoktu ta ki evlenmemiz yaklaşana kadar. Ben yumurtalıklarımdan ameliyat oldum evlenmeden 6 ay önce ve tabi o ara hastalıkla falan cinsellik olmadı iyileştim iyileşince de sadece bir kez oldu resmen benim zorumla ve sonra evlenene kadar yine olmadı 7 ayda falan bir kez yani. Evlendik evlendigimiz ilk gece eşimde sertlik kaybı oldu bunu kafasına çok taktı ve bana bir ay kadar yaklaşmadı balayımız asla bu açıdan düşündüğüm gibi olmadı. Sonrasında ayda bir olmaya ve her seferinde eşim defalarca kez sertlik kaybı yaşamaya devam etti ben de bunu çok kafaya taktım beni artık istemediği için böyle olduğunu düşündüm doktora gitmeye de ikna edemedim. Geçirdiğim ameliyat nedeniyle doktorlar hemen çocuk yapın diye baskı yaparken eşim benimle ayda bir belki ilişkiye giriyordu çocuk şansımız yok denecek kadar azdı bu da benim psikolojimi çok bozmuştu. Sonra ben mecbur ilaç kullanarak korunmaya başladım hastalığım tekrar etti o arada eşim de doktora gitti ilaçla sertlik kaybı olmayınca isteği arttı, ilişki sıklığı arttı vs ama ilacı bırakınca yine aynısı devam etti. Eswt yaptırdı en son baya faydasını gördü sertlik açısından ama bilemiyorum hala isteksiz gibi geliyor bana. Tek bir pozisyonda benimle birlikte oluyor sadece ben üstte olursam o kadar başka bir şey asla denemek istemiyor hamilelik için başka pozisyon öneriyorlar falan desem de olmuyor. Yumurtlama günlerine artık dikkat ediyor ama yumurtlama görünce 3 gün arka arkaya yapıyoruz sonra bir bakıyorum regl olana kadar bir kez ya olmuş ya olmamış çocuk için yaptığı çok belli. Eşimi gerçekten çok seviyorum beni sevdiğini de biliyorum bana karşı anlayışlı, sevgi dolu ama bu sorunu bir türlü çözemiyorum. Bana ne önerirsiniz cinsel terapiye gitmeyi çok teklif ettim birlikte asla kabul etmedi aklıma başka bir yol da gelmiyor lütfen bana bir yol gösterin okuduğunuz
İçin teşekkür ederim
İçin teşekkür ederim