- 9 Ocak 2019
- 52
- 17
- 38
- 35
- Konu Sahibi xybilinmeyen
-
Yine çiçek çikolata.
Bunda çikolata daha özenli, gümüş bir şekerlik.icinde.
Biz iç Anadolu'luyuz,
İatemede. İkram edilen çay şekeri.kahveyi de erkek.tarafi getirir.
Tatlı baklava bir de
ilginç:)Yörelerimiz farklı olduğu için bize ayıp olmasın diye soruyorlar. Onlarda meyve sebze et tavuk daha bir sürü mutfak malzemesi götürülüyormuş :)
İlginçmiş,
bizde sebebi ziyaret söylendikten sonra konu havada kalmaz.
Siz şimdi gidin,biz biraz düşünelim mi?
Dedi babanız.
Eşimin kuzenine aynı kızı 4 kere istemeye gittiler abla :))İlginçmiş,
bizde sebebi ziyaret söylendikten sonra konu havada kalmaz.
Siz şimdi gidin,biz biraz düşünelim mi?
Dedi babanız.
ilginç:)
vazgeçtim
çiçek çikolata iyidir
Çiçek cikolata getirir. Benim söz nişan birlikte yaptık o yüzden çiçek çikolata yüzükler ve bana taki seti getirmişlerdi. Hazır yeri gelmişken belirtiyim öncesinde konuşulan şu kadar bilezik ya da altın istiyoruz muhabbetlerini çirkin buluyorum.Kızlar Merhaba,
6 yıllık bir ilişkim var Pazar günü ikinci kez ailesi bize gelecek ufak çaplı bir isteme olacak bir sonra ki sefere isteme ve söz birlikte olacak. Sorum şu pazar günü erkek tarafı bize ne getirmeli?
Onun öncesinde de eşimin ailesi tanışmaya gelmişti sonra bizi davet ettiler biz gittik. Sonra da isteme söz nişan evlilik şeklinde mutlu son :)
Hayırlı olsun inşallah.Evet aynen öyle söyledi babam :) işin aslı babam istemiyordu yeni ikna oldu bu süreç o yüzden uzadı
Teşekkürler canım allah sizi de mutlu etsin inşallahAslında en mantıklısı öyle ama bizde söz olmadan erkek tarafına gidilmiyor:) Dilerim bir ömür mutlu olursunuz :)
Bizde birde tatlı getirilir (baklava)Kızlar Merhaba,
6 yıllık bir ilişkim var Pazar günü ikinci kez ailesi bize gelecek ufak çaplı bir isteme olacak bir sonra ki sefere isteme ve söz birlikte olacak. Sorum şu pazar günü erkek tarafı bize ne getirmeli?
Azmini takdir ettim genç adamın.Eşimin kuzenine aynı kızı 4 kere istemeye gittiler abla :))
Gümüş tepsi içinde çikolata ve size bir buket cicek .
Bizde adet ısteme icin böyle.
Biz de takdir ettik doğrusu :) sabret dedikAzmini takdir ettim genç adamın.
İnşallah çok mutlu olurlar.
Eşimin kuzenine aynı kızı 4 kere istemeye gittiler abla :))
Hayırlı olsun inşallah.
Yakın zamanda yeğenimin istemesi ve sözü oldu.
Çok şık ve büyükçe bir cam kasede karışık ve kaliteli çikolata ile büyük bir buket canlı çiçek getirdiler.
Biz de baklava tepsisi ile uğurladık oğlan tarafını.
Bizde birde tatlı getirilir (baklava)
Biz de takdir ettik doğrusu :) sabret dedikaminn
Evet erkek arkadaşım soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?