- 9 Ocak 2019
- 52
- 17
- 38
- 35
- Konu Sahibi xybilinmeyen
-
Çiçek çikolata?
Evet anladım şimdi. Biz isteme ve sözü bir arada yapmıştık ta o yüzden sordumTeşekkür ederim. Bizde aile arasında önceden dile getirilip isteme oluyor eğer kız babası verirse eller öpülüyor söz alışverişine çıkılıyor sonra tekrar geldiklerinde akrabalar oluyor herkesin içinde yeniden isteniyor ve yüzük takılıyor.
Evet anladım şimdi. Biz isteme ve sözü bir arada yapmıştık ta o yüzden sordum
Bu sefer çikolata yerine kuru pasta tarzı birşey olabilir mesela.Çikolatayı ilk geldiklerinde getirdiler babam verince açılıp ikram edilecek. Çiçek gelecek ama başka ne getirilir?
Teşekkürler evliyiz şu an :) çiçek ve çikolata getirmişlerdi. İsteme ve söz bir arada olduğu için söz bohçası vardı bir deSize de hayırlı olsun :) Size ne getirdiler peki?
Bu sefer çikolata yerine kuru pasta tarzı birşey olabilir mesela.
Size ilk geldiklerinde sadece tanışma mı oldu?
İsteme olayı olmadı mı?
içinden geleni getirmeli ki ne oldukları daha belli olsun
kriteri soruyorsan hiç bilmem böyle şeyleri
Teşekkürler evliyiz şu an :) çiçek ve çikolata getirmişlerdi. İsteme ve söz bir arada olduğu için söz bohçası vardı bir de
Onun öncesinde de eşimin ailesi tanışmaya gelmişti sonra bizi davet ettiler biz gittik. Sonra da isteme söz nişan evlilik şeklinde mutlu son :)Anladım en iyisi olmuş aslında :)
İlginçmiş,Evet sadece tanışma oldu çünkü hiç tanımıyorlar aileler birbirlerini, memleketlerimiz de farklı. Sebebi ziyareti söylerek tanıştılar
erkek tarafı bunu size mi sordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?