- 9 Ocak 2019
- 52
- 17
- 38
- 35
- Konu Sahibi xybilinmeyen
-
herkesin adeti farklıdır, buradaki çoğunluk sizin yada erkek arkadaşınızın ailesi ile farklı olabilir.
ya sizin adetiniz neyse ona uyacaklar ki bunu ailenizin büyükleri bilir, yada kendi adetlerinin gereğini yapacaklar.
fikir almak için sorduğunuzu anladım ama buradan sağlıklı bir sonuç çıkmaz.
bana göre tanışmada pasta daha doğru bir seçim olurdu.
şimdi gelenlere çikolata tutmak gerekecek.
yine mecbur çikolata. biraz daha gösterişli bir şey yaptırsınlar madem..
Eğer tam anlamıyla bir istemeyse çiçek çikolata tatlı kuru pasta olabilir ama değilse tekrar niyeti belirtmek için geliniyorsa size bir çiçek ve kuru pastayla geline bilir.Benim öyle olmuştu,sözde tekrar çiçek çikolata tatlı ve içecekleri getirmişti nişanlım :) Tabi Bazı ailelerde adetler farklı olabilir.Kızlar Merhaba,
6 yıllık bir ilişkim var Pazar günü ikinci kez ailesi bize gelecek ufak çaplı bir isteme olacak bir sonra ki sefere isteme ve söz birlikte olacak. Sorum şu pazar günü erkek tarafı bize ne getirmeli?
Yaş pasta ve çiçek olabilir
Çiçeği gereksiz bulanlardanım (ya da Bi tek ben miyim=) tuzlu kuru pasta ile büyükçe bir pasta olabilir agızlar tatlanır =) hayırlı olsun bu arada =)
Çicek, Süslenmis tepsi çikolata ve kolonya olabilir
Anadolu adetlerine göre; erkek tarafı çiçek-çikolata-lokum getirir. İsteğe göre; eğer ikram edilecekse tatlı, kuru pasta da getirilir.
Yani arz-talep meselesi.
Biraz size bağlı.
Anneler konuşsun açıkça bu meseleyi.
Ne güzel annen olması gereken cevabı vermiş. Gerisi onlara kalmış artık, gönüllerinden tutarlarsa getirirler. Aslında İnan çiçek bile yazık yani. İstemede sözde çiçek geldi bana. Kuruttum evime koyarım diye bir hevesle. Sonra baktım dökülmeye başladı tozlandı filan çöpe attım. Canlı gelin çiçeğimi bile attım.Anladım, anneler konuştu ama annem bişey istemediğimizi söyledi o yüzden sorayım dedim :)
Ben de ilk defa abimin nişanında gördüm :)Kolonyayı ilk defa duydum :)
Teşekkürler canım allah sizi de mutlu etsin inşallah
Ne güzel annen olması gereken cevabı vermiş. Gerisi onlara kalmış artık, gönüllerinden tutarlarsa getirirler. Aslında İnan çiçek bile yazık yani. İstemede sözde çiçek geldi bana. Kuruttum evime koyarım diye bir hevesle. Sonra baktım dökülmeye başladı tozlandı filan çöpe attım. Canlı gelin çiçeğimi bile attım.
Gereksiz aslında ama insan o an istiyor hevesleniyor işte. :)
Hani olurda getirmezlerse filAn hiç takma kafana canım.
Ben de ilk defa abimin nişanında gördüm :)
Evet :)Nişan evde mi oldu :)
Eğer tam anlamıyla bir istemeyse çiçek çikolata tatlı kuru pasta olabilir ama değilse tekrar niyeti belirtmek için geliniyorsa size bir çiçek ve kuru pastayla geline bilir.Benim öyle olmuştu,sözde tekrar çiçek çikolata tatlı ve içecekleri getirmişti nişanlım :) Tabi Bazı ailelerde adetler farklı olabilir.
Evet :)
İnsanlar her şeyi neden bu kadar zorlaştırmayı seviyor hiç anlamam. Git gel git gel defalarca. Neymiş iki genç evlenmeye karar vermiş.
Pasta, tatlı getirsinler ağzınız tatlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?