Kız İsteme Bana yardımcı olur musunuz ?

Teşekkür ederim görüşünüz için :)

Çiçeği gereksiz bulanlardanım (ya da Bi tek ben miyim=) tuzlu kuru pasta ile büyükçe bir pasta olabilir agızlar tatlanır =) hayırlı olsun bu arada =)

Anadolu adetlerine göre; erkek tarafı çiçek-çikolata-lokum getirir. İsteğe göre; eğer ikram edilecekse tatlı, kuru pasta da getirilir.
Yani arz-talep meselesi.
Biraz size bağlı.
Anneler konuşsun açıkça bu meseleyi.

Eğer tam anlamıyla bir istemeyse çiçek çikolata tatlı kuru pasta olabilir ama değilse tekrar niyeti belirtmek için geliniyorsa size bir çiçek ve kuru pastayla geline bilir.Benim öyle olmuştu,sözde tekrar çiçek çikolata tatlı ve içecekleri getirmişti nişanlım :) Tabi Bazı ailelerde adetler farklı olabilir.

Neden bu kadar dert ettiniz ki , adamların içinden ne gelirse onu getirirler. Sevgilinizi arayıp şunu şunu getir mi diyeceksiniz anlamadım ?

Anladım, anneler konuştu ama annem bişey istemediğimizi söyledi o yüzden sorayım dedim :)

Anladım, anneler konuştu ama annem bişey istemediğimizi söyledi o yüzden sorayım dedim :)
Ne güzel annen olması gereken cevabı vermiş. Gerisi onlara kalmış artık, gönüllerinden tutarlarsa getirirler. Aslında İnan çiçek bile yazık yani. İstemede sözde çiçek geldi bana. Kuruttum evime koyarım diye bir hevesle. Sonra baktım dökülmeye başladı tozlandı filan çöpe attım. Canlı gelin çiçeğimi bile attım.
Gereksiz aslında ama insan o an istiyor hevesleniyor işte. :)
Hani olurda getirmezlerse filAn hiç takma kafana canım.

aynen öyle şuan asla dediğim şeylere bile heveslenir oldum :) çok teşekkür ederim :)

sanırım bizim adetlerde böyle :) abim evlendi biliyor olmam lazım ama hiç birşey hatırlamıyorum o zamana dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…