• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun :(

Merhaba ben aranıza yeni katıldım ve msj da nerden atıcam bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 20-11-2016 da adet oldum. 2 si ve 4 de eşimle birlikte olduk ve ben adet olmadım. Hesabıma göre 10 gün gecmis adeti test aldım çok silik çıktı ikinci cizgive bugün kan testi yaptırdım. 45.8 cikti doktor hamilelik var ama sağlıklı bir gebelik olmayabilir dedi düşük yapabilirsin dedi :KK43:cuma yine gel dedi size kötü bişey varmidir
Kötü düşünmeyin lutfen benim 4gun gecmisken 137 cikmisti artacak insallah dua edin kotu dusunmeyin kotu olmasin

Merhabalar bende 24 aralikta catlatma ignesi vurundum..gobekten... 10 gun sonra test yaptirdim ilk 137 ikinci 320 3. Testi 6haftalikken yaptirdi 1300 cikti ama doktor biraz dusuk dedi benimkide benim kafami karistirdi
Hatta canim senin ilk degerlerin guzel. Benim catlatma ignesinden sonra 8. Gun 14.98, 9. gun 24.87, 11. Gun 92, 12. Gun 155 cikti. Senin 10. Gunde 137 olmus

Back