- 28 Aralık 2016
- 5
- 2
- 36
- 42
- Konu Sahibi Tuanabertu
-
Fakat benim adetimden 10 gün geçti normal mi sizce 45.8 cikmasiBenim ilk degerim 28'di doktor hic boyle olumsuz seyler soylemedi ve suan 19.haftadayiz.
Deger ikiye katlaniyor mu diye bakilmali. Katlaniyorsa sorun yoktur.
Fakat benim adetimden 10 gün geçti normal mi sizce 45.8 cikmasi
Yarın belli olucak yine tahlil yapicak allahim inş yüksek çıkar bu seferGeç döllenme olabilir.
Bu doktorların hemen olumsuz konuşmalarını anlamıyorum.
Önce katlanıyor mu diye bakılmalı.
merhaba bende il gebeliğimdi karnımda kalbi durdu kürtaj oldum şuan hamile kalmak istiyorum ama aynı seyi yaşamaktan korkuyorumBu dünyada nasibi varsa yaşar. Ben de ilk gebelikte düşük yaptım şunu unutmayın sağlıksız bebekler düşüyor. Doktorumun söylediği eğer her bebek doğsaydı dünya sakat bebekten geçilmezdi, bu allahın bir lütfu bize. Düşünmeyin bunları. Nasibi varsa gelir alır
Ben de yaşadım bunları ama düşünmemeye çalışın.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinmerhaba bende il gebeliğimdi karnımda kalbi durdu kürtaj oldum şuan hamile kalmak istiyorum ama aynı seyi yaşamaktan korkuyorum
sadece bir kez yaşadınız dimi ikincisi sağlıkla doğdu benim bunları duymaya cok ihtiyacım var hiç çoçougum olmazsa falan diye düşünüyorumBen de yaşadım bunları ama düşünmemeye çalışın.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet 1 kere. Sıpam 7 aylık şimdi karşımda oturup bana bakıyor :)sadece bir kez yaşadınız dimi ikincisi sağlıkla doğdu benim bunları duymaya cok ihtiyacım var hiç çoçougum olmazsa falan diye düşünüyorum
allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin çok mutlu oluyorum bunları duyunca inşallah bende en kısa zamanda hamile kalıp doğururum allah tüm isteyenlere versinEvet 1 kere. Sıpam 7 aylık şimdi karşımda oturup bana bakıyor :)
Amin. İnşallah darısı tüm isteyenlere olsun. Sadece sabredip başka konulara odaklanınallah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin çok mutlu oluyorum bunları duyunca inşallah bende en kısa zamanda hamile kalıp doğururum allah tüm isteyenlere versin
Öyle yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederimAmin. İnşallah darısı tüm isteyenlere olsun. Sadece sabredip başka konulara odaklanın
Merhabalar bende 24 aralikta catlatma ignesi vurundum..gobekten... 10 gun sonra test yaptirdim ilk 137 ikinci 320 3. Testi 6haftalikken yaptirdi 1300 cikti ama doktor biraz dusuk dedi benimkide benim kafami karistirdiMerhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
Canim benim 92ye cikti hamileyim ama senin 6 haftaya gore bana da dusuk geldi. normalde 4 bucuk- 5 haftalikken 1000-1500 oluyor diye biliyorum.Merhabalar bende 24 aralikta catlatma ignesi vurundum..gobekten... 10 gun sonra test yaptirdim ilk 137 ikinci 320 3. Testi 6haftalikken yaptirdi 1300 cikti ama doktor biraz dusuk dedi benimkide benim kafami karistirdi
Evet biraz dusuk dedi doktor bazilarinda yavas ilerleyebiliyo bi takip edelim dedi. Hemen kotu bisi.demedi ama icime suphe duştuCanim benim 92ye cikti hamileyim ama senin 6 haftaya gore bana da dusuk geldi. normalde 4 bucuk- 5 haftalikken 1000-1500 oluyor diye biliyorum.
Anliyorum cnm gonlunu ferah tut dua et bol bol. Yedigine ictigine ya şafi okuyarak ye ic bebegine sifa olsun insallahEvet biraz dusuk dedi doktor bazilarinda yavas ilerleyebiliyo bi takip edelim dedi. Hemen kotu bisi.demedi ama icime suphe duştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?