• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun :(

Tuanabertu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
5
2
36
42
Merhaba ben aranıza yeni katıldım ve msj da nerden atıcam bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 20-11-2016 da adet oldum. 2 si ve 4 de eşimle birlikte olduk ve ben adet olmadım. Hesabıma göre 10 gün gecmis adeti test aldım çok silik çıktı ikinci cizgive bugün kan testi yaptırdım. 45.8 cikti doktor hamilelik var ama sağlıklı bir gebelik olmayabilir dedi düşük yapabilirsin dedi :KK43:cuma yine gel dedi size kötü bişey varmidir

Bu dünyada nasibi varsa yaşar. Ben de ilk gebelikte düşük yaptım şunu unutmayın sağlıksız bebekler düşüyor. Doktorumun söylediği eğer her bebek doğsaydı dünya sakat bebekten geçilmezdi, bu allahın bir lütfu bize. Düşünmeyin bunları. Nasibi varsa gelir alır

Geç döllenme de yaşamış olabilirsin. 2 gün sonra testi tekrarlamanı öneririm. smeeygle smeeygle 'nin de dediği gibi zor ve üzücü olacak senin için düşerse ama sağlıksız bir bebek olduğundan böyle bir durum yaşarsın. Umarım bebişin sağlıklıdır ve seninle kalır ;)

Benim ilk degerim 28'di doktor hic boyle olumsuz seyler soylemedi ve suan 19.haftadayiz.
Deger ikiye katlaniyor mu diye bakilmali. Katlaniyorsa sorun yoktur.

Bu dünyada nasibi varsa yaşar. Ben de ilk gebelikte düşük yaptım şunu unutmayın sağlıksız bebekler düşüyor. Doktorumun söylediği eğer her bebek doğsaydı dünya sakat bebekten geçilmezdi, bu allahın bir lütfu bize. Düşünmeyin bunları. Nasibi varsa gelir alır
merhaba bende il gebeliğimdi karnımda kalbi durdu kürtaj oldum şuan hamile kalmak istiyorum ama aynı seyi yaşamaktan korkuyorum

merhaba bende il gebeliğimdi karnımda kalbi durdu kürtaj oldum şuan hamile kalmak istiyorum ama aynı seyi yaşamaktan korkuyorum
Ben de yaşadım bunları ama düşünmemeye çalışın.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben de yaşadım bunları ama düşünmemeye çalışın.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sadece bir kez yaşadınız dimi ikincisi sağlıkla doğdu benim bunları duymaya cok ihtiyacım var hiç çoçougum olmazsa falan diye düşünüyorum :(

sadece bir kez yaşadınız dimi ikincisi sağlıkla doğdu benim bunları duymaya cok ihtiyacım var hiç çoçougum olmazsa falan diye düşünüyorum :KK43:
Evet 1 kere. Sıpam 7 aylık şimdi karşımda oturup bana bakıyor :)

allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin çok mutlu oluyorum bunları duyunca inşallah bende en kısa zamanda hamile kalıp doğururum allah tüm isteyenlere versin
Amin. İnşallah darısı tüm isteyenlere olsun. Sadece sabredip başka konulara odaklanın

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
Merhabalar bende 24 aralikta catlatma ignesi vurundum..gobekten... 10 gun sonra test yaptirdim ilk 137 ikinci 320 3. Testi 6haftalikken yaptirdi 1300 cikti ama doktor biraz dusuk dedi benimkide benim kafami karistirdi

Merhabalar bende 24 aralikta catlatma ignesi vurundum..gobekten... 10 gun sonra test yaptirdim ilk 137 ikinci 320 3. Testi 6haftalikken yaptirdi 1300 cikti ama doktor biraz dusuk dedi benimkide benim kafami karistirdi
Canim benim 92ye cikti hamileyim ama senin 6 haftaya gore bana da dusuk geldi. normalde 4 bucuk- 5 haftalikken 1000-1500 oluyor diye biliyorum.

Back