- 25 Aralık 2020
- 14
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi cokkirginimhepinize
Merhaba Arkadaşlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ailemle birlikte yaşıyorum. Bana çok baskı uyguluyorlar her konuda. Biraz yapılı bir insanım kilo vermek için çabalıyorum ama ne yesem ne giysem batıyor. Kilo aldım çirkinleştiğim söyleniyor. Ailemden nefret ediyorum. O kadar çok şey yazmak isterim ki anlatmak dertleşmek isterim ki sizlerle.. 20 yaşında tansiyon hastası oldum dayanacak gücüm kalmadı. Psikoloğa gittim beni psikiyatri’ye yönlendirdiler ama bırakmak zorunda kaldım.. beni ne hale getirdiklerinin farkında değiller çok konuştum onlarla çoğu kez kavga gürültü oldu dayanamadığımı söyledim kaç defa, değişmiyorlar.. ben artık yoruldum gerçekten yemin ederim ki yoruldum dayanacak gücüm kalmadı ölmek istiyorum artık ergen gibi gelecek kulağınıza belki de hiçbir şey anlatmadığımdandır ama sadece biraz olsun içimi dökmek istedim.. beni kendilerinden ittiler ailemden nefret eder oldum.. gidemiyorum da nereye gideceğimi bilmiyorum korkuyorum ilk tanıştığım erkeğe sığınmaya çalışıyorum sürekli beni bari o sevsin istiyorum.. sizi seven bir aileniz varsa, bu dünyadaki en şanslı insansınız.. sevgilerimle..