Daha 3 gün varmış bence geçmesini bekleyin kan tahlili yaptırın yanıltıcı olabiliyor bu testlerAdetıme 3 gün kala gebelık testı yaptım sılik cıkıyo ıkı gundur yapıyorum test fotoğraflarını paylastım acaba hamılemıyım Eki Görüntüle 2295376
Ikı gundur 5 tane yaptım hepsınde cıktı daga oncekı aylarda yaptım ama hıc cızgı cıkmadı bılmıyorum cok umutlandımDaha 3 gün varmış bence geçmesini bekleyin kan tahlili yaptırın yanıltıcı olabiliyor bu testler
Saabh ilk idrar ile mi yaptınızIkı gundur 5 tane yaptım hepsınde cıktı daga oncekı aylarda yaptım ama hıc cızgı cıkmadı bılmıyorum cok umutlandım
Çok umutlanmayın ne olur ne olmaz insan çok üzülüyor sonra inşallah vardır rabbim nasip ederIkı gundur 5 tane yaptım hepsınde cıktı daga oncekı aylarda yaptım ama hıc cızgı cıkmadı bılmıyorum cok umutlandım
Evet sabahta yaptım öğlende hepsınde cıktı bılmıyorum c umıtlendım ınsallah hamıleyımSaabh ilk idrar ile mi yaptınız
Iste cıkınca ınsan dagada umutlanıyor bakın bu dun yaptıgımÇok umutlanmayın ne olur ne olmaz insan çok üzülüyor sonra inşallah vardır rabbim nasip eder
Insallah canımHamilesin canim
Evet çizgi çıkmış bide kan verin emin olursunuz hem kendinize dikkat edersinizIste cıkınca ınsan dagada umutlanıyor bakın bu dun yaptıgım Eki Görüntüle 2295377
Insallah canımEvet hamilesin büyük ihtimalle
Hamilesin canım, İdrar ile gebelik bakma sadece sabah ilk idrar ile yapılır, yarın akşamdan sonra çok su içme, sabah testi tekrarla, koyu renk 2 çizgi görürsünEvet sabahta yaptım öğlende hepsınde cıktı bılmıyorum c umıtlendım ınsallah hamıleyım
Insallah cıkarBence de var bibi görünüyor. İlk hamileliğimde bemim de böyle çılmıştı bata 3 kala. Ertesi gün kan testinde de betahcg 35 çıkmıştı. Yarın bir kan ver bence sen de.
InsallahHamilesin canım, İdrar ile gebelik bakma sadece sabah ilk idrar ile yapılır, yarın akşamdan sonra çok su içme, sabah testi tekrarla, koyu renk 2 çizgi görürsün
Çok teşekkür ederim yorumunuz ıcınHamilesin. Pozitif sonuclar hiç bir zaman yanıltıcı olmaz. Ancak negatif çıkar ise test yanlıs sonuc vermıs olabılır. Sen net hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?