• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana yardım ne olur çıldırmak üzereyim

caka

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2006
1.202
331
648
40
Kayseri
arkadaşlar ben napıcam ya saçlarım koyu kestane gibi uçlarında kızıllık olan bir renkti kuaföre gittim açtırdım turuncu gibi bişey oldu 1 hafta sonra küllü kumrala boyadım ilk etapta güzel oldu ama 1 ay sonra tekrar o turuncu gibi olan renk alttan çıktı çok iğrenç bi hal aldı ben kapatsın diye dün gittim koyu kumral aldım boyadım ve inanırmısınız şimdi saçlarım simsiyah ağlamaktan beydim ağrıdı ben napıcam şimdi benim istediğim şöyle kumral bi renkti ve işin en kötü yanı 1 ay sonra düğünüm var bana ne olur acil bi fikir verin ne yapıcam ben şimdi simsiyah oldu yasenağlama

of bende aynı sorunu yaşadım , yaşıyorum :( bol bol yıka saçlarını şu 4 5 gün boyanın % 5o si gider .. özellikle beyaz sabunla..
Merak etme altında açık bir renk varsa açılıyor 5 gün faaln sonra ben de ilk 5 gün ağla ağla bir hal olmuştum şimdi o kadar kötü değil ..
2 3 hafta sonra denersin olmadı palettenin açıcılarıyla açarsın sakın acele etme bide yanar düğününe saçsız gidersin :(

of bende aynı sorunu yaşadım , yaşıyorum :( bol bol yıka saçlarını şu 4 5 gün boyanın % 5o si gider .. özellikle beyaz sabunla..
Merak etme altında açık bir renk varsa açılıyor 5 gün faaln sonra ben de ilk 5 gün ağla ağla bir hal olmuştum şimdi o kadar kötü değil ..
2 3 hafta sonra denersin olmadı palettenin açıcılarıyla açarsın sakın acele etme bide yanar düğününe saçsız gidersin :(

sureklı sacını yıka alttakı renk acıksa akıyor mutlaka, acılmazsada ıyı bır kuafore gıt yakmadan kumral yapmaya calıssınlar senı...

saolun kızlar alttaki renk çok açıktı ama yıkasamdahiç açılacak gibi durmuyo bu siyah ötesi bişey oldu ben yandım kızlar

saolun kızlar alttaki renk çok açıktı ama yıkasamdahiç açılacak gibi durmuyo bu siyah ötesi bişey oldu ben yandım kızlar

hiç durma . direk iy ve güvendiğin bir kuaföre git. yakında düğünde varmış. sen oynama saçınla. mahvedersin yoksa.

cnm sürekli yıkarsan açılırrrr hiç üzülmeee..bideee ben tüm ürünlerin koyu kumralını kullandım hepsi gerçekten siyah gibi tutuyor bi neva coların kumralı açık tutuyorrr.ayrıca gelinlikte koyu saç çok asil durur hiç üzülmee:)

canım nemcim çok teşekkür ederim valla ben ilk defa boyadım koyu kumrala ve çok şaşırdım resmen kandırıyolar ya üstündeki rengi görsen şaşarsın ya bu gidişle esmer gelin olucam heralde

canim yine yikarsin veya baska iyi bir kuaföre boyatarsin, dua etki saclarin
yesil gibi tuhaf bir renk degil...
ayrica siyah sac kötü durmaz bence..

hem en önemlisi saglik..bunu hic bir zaman unutma...!!!

Kuaföre gidipte orealle falan açtırırsan daha kötü olur o hatayı sakın yapma bitkisel bişi ile açıcaz vaatlerinede kanma bence hem parana hem saçına yazık edersin :(

zaten para tuzağına bu hale geldimya doğru düzgün istediğim bi renk yapamadılar ya acaba diyorum küllü kumralla filan boyasam ne renk olur bi fikriniz varmı

tatlım üzülme...bende saclarımı aynen dedigin gibi kuaförüme açtırdıgımda bana sürekli küllü kumrala boya demişti..bende 1 yıl oldu neredeyse küllü den başka birşey boyamıyorum...küllü renkler kızıllıgı kapatıyor canım...ve hatta ben küllü kumralı bırakıp açık sarı küllü boyuyorum üç oldu ve inan çok güzel..kumralın hiçbir tonundan korkma açılacak oda birkaç yıkamada..hiç sıkılma canım...kumrala boyaman iyi bile olmuş..iyiki gidip başka koyu renklere boyamamışsın valla...işin kolay yani üzülme..

ay canım içimi rahatlattın ama görsen hiç kumral gibi durmuyoki bildiğin siyah parlıyo bide bilmiyorum valla ne yapsam ne etsem diye

ay canım içimi rahatlattın ama görsen hiç kumral gibi durmuyoki bildiğin siyah parlıyo bide bilmiyorum valla ne yapsam ne etsem diye

yok tatlım korkma açılır..sen yeterki dügüne kadar sakın başka renge boyama.elleme hiç.
açacagım diye besbeter edersin valla.

Küllüler biraz daha açma özelliğine sahipmiş bunu biliyorum ama emin değilim :1closedeyes:

saçını açtırdıktan sonra koyu kumral yerıne açık küllü kumral vey dore karamel tonlarını kullanman gerekırodu ..tabı eğer tam bır kumrallık ıstıorsan..koyu kumralı kardeşmde yapmıştı resmen sıyah olmuştu boya kutularındakı ve kufördekı karteladakı renklere sakın aldanmayın..çnkü onlar hep açık renk saça uygulanmş boyalar..o kuaförde görduğnz renk kartelaları ıse beyaz saça uygulanmş boya renkelrı..yanı varya anlamdığm bışe var bu şekılde ınsanlrı kandırıyorlar.madem aynı renk tutmuorsa neden koyarsın resım orya kardeşim ya.!

evet ya insanları kandırmak için para kazanmak için bütün bunlar inanırmısın 2 aydır 200 tl geçti boyaya verdiğim para of of of ama yine olmadı yine olmadı

cnm halamın saçını boyadık vital koyu kumrala bildigin siyah oldu acaip üzüldü zorla açmıştık saçlarını,neyse bi ay geçti baya açıldı..üzülme yani açılır hiç boyama düğünme kdrr

bence evde hıcbır sekıdle boya yapılmamalı cunku degısık sonuclar meydana cıkabılıyor.bende cok uzgunum suan sacım sımsıyah halbukı cıkolata kahve almıstım şok oldum sonucu gorunce.kuafore gıtmek zorunda kalıyor ınsan ve para daha da cok gıdıyor,ben bıraz bekle derım sonra guvendıgın bır kuafore gıdıp ıstedıgın rengı soyleyıp en az yıpranacak sekılde sacını boyatırsın.guzel amskeler var yıpranmasını gecırıyor valla kerastase ıyı ben kullanmıstım röfleden sonra.kolay gelsın ıyı haberlerını beklıyorum.

Back