valla bana hiç olgun davranmış gibi gelmediniz açıkçası.telefonuna msj atıp on beş dakika da cevap gelmeyince hemen trip atmışsınız hiç olgun davranmamışsınız.bir erkek isterse ilişki olmasını ne yapar eder kendini açar çok üstüne düşmüşsünüz.ben o erkeğin yerinde olsaydım bir haftada bu kadar üstüme düşen bayandan çekinirdim demek ki o da o şekilde bir yorum yaparak araya mesafe koydu.yiğeni bıçaklandı demişsin o hastane işleriyle ugraşırken daha dogrusu bir üzüntü yaşarken sen kendinle ilgilenilmesini beklemişsin çok bencilsin.biraz anlayışlı olup isterse görüşmeyi daha sonra yapabileceginizi söyleyebilirdin direk nispet yapmışsın yok arkadaşlarımlayım takılıyorum diye hiç olmadı.kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz olgun davran öyle lise talebeleri gibi trip atma daha sevgilin değil birşeyin değil adamı elinden kaçırırsın ki bana kalırsa kaçırmıssın kimse böyle çocuk ruhlu biriyle ugraşmak istemez en azından o istememiş yoksa seninle ilişkisinin olmasını istese yok hazır hissetmiyorum kendimi gibi geyikler öne surmez sen ona açılmadan o sana açılırdı.o soruyu sormakla yanlış yapmışsın daha bir hafta çıktıgın birine yok gece uykularım kaçıyor beni de anla dememeliydin bence öyle yaparsan adamın bir yerlerini kaldırırsın ki kaldırmışsın kaçan kovalanır kural bu.aklını başına al öyle lise talebesi gibi davranma daha agır oturaklı ol üstüne düşme bırak görüşmek isterse arar ve her görüşelim dediğinde hazır asker olma birazda senin işin çıksın sen ertele o beklesin tabi adam görüşmek isterse :umursamaz:
Sizin İlişkiniz Telefon Ve Sms Den İleri Gitmemiş Zaten.
Hangi arada anladıki senin ciddi bir ilişki yaşamak istediğini?Enteresan..
daha tlf mesaj aşamasındayken beni de anla, uyuyamıyorum, ya 15 dakika içinde evet de ya da sonsuza kadar sus diye konuşursan öyle anlar canım...ooo bu kız beni çoktaaannn sahiplendi kocası gibi davranmaya başladı der...
daha dur bakalım...bir hafta yaaa...2 kere görüşmüşün...
ilişkinin ciddi olup olmadığı tabiki başından bellidir az çok...ama bunu yine de zaman gösterir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?