• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim lütfen

Feyzaal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
3
0
86
40
Samsun
Slm bayanlar,

Nerden anlatmaya ba$lasam bilmiyorum,
A$ik oldugum ki$iyle 1bucuk haftadir beraberim. Ilk baslarda benimle cok ilgileniyordu, hergün msjla$iyorduk, nerdeyim, napiyorum, kimleyim halimi hatrimi soruyordu, iki kez görü$tük cok eylenceliydi.
Bana yarin görüselim dedi, pazartesi yani, ama yiggeni bicaklandi hastaneye gitmesi gerekti.
Sali günü i$ten sonra msjla$tik kendini iyi hissetmedigini uyicagini söyledi.
Sonra gecen carsamba görüsecektik ama arabasi bozulmustu garaja gitmesi gerekti, ’yarin cikar garajdan kesin görüsicez’ cok dedi hevesliydi.
Derken per$embe bulu$maya karar verdik.
Ben hazirlandim bekliyorum bir msj atti arabasinin hala garajda oldugunu ve cikmayacagini söyledi.
'Bende bunun üzerine artik biraz bozuldum kac gündür süslenip püslenip heyecanla beklerken yine olmadi.
Ama bozuldugum arabanin garajdan cikmamasi degildi, sadece eyer beni gercekten gôrmek istese biraz caba sarfedebilirdide ilerliyen saatlerde.
Bi kac saat msj almadim sonra 'nerdesin napiyosun' diye msj atti.
Busefer msj'la$tigimiz öncekiler gibi degildi daha ilgisizce ve cok gec cvp atiyodu. Kötü ruh halinde oldugum icin herseyi daha karamsar gözle gördügüm icin o an msj attim 'gercekten benimle beraber olmak istiyomusun evetmi hayirmi?'...
Onbe$ dakika sonra hala cvp gelmiyince 'tmm ben bunu istemiyorsun diye kabul ediyorum' msj'i attim.
Sonra zar zor o sinirle uyumaya calistim.
Cuma günü hic bir cvp alamadim kafamda binlerce senaryo yarattim, msj attim cvp gelmedi, telefon actim almadi.
Cumartesi günü cok gec saatte msj attim 'eylenceye gidiyorum arkadasla dogum günümü kutlamak icin haberin olsun kimleyim nerdeyim' diye. Bana cvp olarak özürdilerim dün telefonumu arkadasimin arabasinda unuttum, bütün msjlarini bu sabah okudum yarin konusuruz' dedi.
Pazar sabahi dogum günün kutlu olsun, bugününü güzel deyerlendir' dedi, bende 'aksama görüselim' diye yazdim.
Bugün pazartesiyiz hala görüsüp konu$amadiik yarin ak$am i$ten ciktiktan sonra bulu$abiliriz’ diye msj atti. Bende ona msj’da ‘senin tavirlarindan ortada bi$eyin iyi olmadigini sezziyorum, kac gündür seni anliyabilmek icin düsünmekten uyiyamiyorum, bu soru i$aretleriyle yarina kadar bekliyemem beni anla’ yazdim.
Ve cevap $u arkadaslar: ‘Senden gercekten hoslaniyorum, cok tatlisin, cok iyisin ama ben ciddi bir ili$kiye hazirmiyim bundan emin degilim. XXXXXX’

Arkada$lar öyle bir hayalkirikligina ugradimki... Daha dün seni gercekten cok özledim, senden gercekten cok hoslaniyorum, nezaman seninle alisveris yapicaz, yarin beraber yemek yiyelim. Ve daha neler neler. Ama ne olduysa o Persembe günü arabasinin garajdan cikmamasi icin görüsemiyicez nedeniyle ben bozuldum ve o degi$ti. Aklim almiyo...

Kendimi aptal gibi hissediyorum, madem ciddi bir iliskiye hazir degil neden okadar hevesliydi peki. Hani niyeti benimle oynamak olamaz diye düsünüyorum cünki ayni i$ yerinde calisiyoruz, bana hep düzgün saygili davrandi halada davranir, benim ciddi biri oldugumu biliyo, hatta sirf güzelligime degil zekama ve olgunluguma bayildigini söylüyodu...
Peki ne olabilir onu merak ediyorum. Ve bu saatten sonra nasil davranmam gerekir ayni isyerinde calisiyoruz. Ve $u bi kac gün kara kara düsünmekten, yine hayalkirikligina ugradigim icin cildirdim, $u bi kac gün bana bir ömür gibi geldi gözüm kulagim telefonumda. O ama cok sogukkanli bu durumda bunu kendime yediremiyorum en cok da buna kiziyorum ve rollerin dönmesini istiyorum yoksa icim rahatlamicak. Bütün fikirlerinizi, düsüncelerinizi, yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar...

Üstüne düşme geri çekil hemen..
Tlf cvp verme umursamıyormuş gibi davran klasik ,klasik ,klasik kaçan kovalanır...
Alışma dönemin de böyle şeyler olabilir .Sonuçta iki yabancı insan çok samimi olmaya çalışıyor değil mi?

bana kalirsa 2 kez gorusmus ve sonra kafasina dank etmis bu iliski bana gore degil demis ve bahanelere siginmis.
o 2. gorusmeden sonrasinin hepsi yalan bana gore. bahanelerin de konusmalarin da.
sakin arayip sorma bak sakin. yolun acik olsun de gururunden odun verme. burnunu surtmeden geri getiremezsin bunun gibileri.

o araba garajdan çıkmaz,sizin ilişkidende bi halt olmazgamyoncuiremsu
kendini yorma böyle tipler için,madem güzelliğinin yanında zeki birisin,karşındaki kişiden bi cacık çıkmıycağını anlaman lazımyerimseniben
görmek isteyen yayan bile gelir boşversene:sinifsinif:

allah çarşısını pazar etsin.böle tipler çokda triplidir.boşver ne milletin kahrını çekicen eğer aşık deilsen:))

kesinlikle yüz verme. arama sorma, umursama.. herşey olacağına varır. zaten istiyorsa seni ne yapsan döner dolaşır sana gelir. istemiyorsa en azından gururun sağlam kalır. emek olsa ortada, paylaşım olsa gurur falan hikaye ama sizin ilişkiniz o safhada değil.

1,5 haftalık ilişki için niye bu kadar takıyosun ki onu anlamadım ben?
Bunun öncesinde de hoşlanıyomuydun, aşıkmıydın?

valla bana hiç olgun davranmış gibi gelmediniz açıkçası.telefonuna msj atıp on beş dakika da cevap gelmeyince hemen trip atmışsınız hiç olgun davranmamışsınız.bir erkek isterse ilişki olmasını ne yapar eder kendini açar çok üstüne düşmüşsünüz.ben o erkeğin yerinde olsaydım bir haftada bu kadar üstüme düşen bayandan çekinirdim demek ki o da o şekilde bir yorum yaparak araya mesafe koydu.yiğeni bıçaklandı demişsin o hastane işleriyle ugraşırken daha dogrusu bir üzüntü yaşarken sen kendinle ilgilenilmesini beklemişsin çok bencilsin.biraz anlayışlı olup isterse görüşmeyi daha sonra yapabileceginizi söyleyebilirdin direk nispet yapmışsın yok arkadaşlarımlayım takılıyorum diye hiç olmadı.kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz olgun davran öyle lise talebeleri gibi trip atma daha sevgilin değil birşeyin değil adamı elinden kaçırırsın ki bana kalırsa kaçırmıssın kimse böyle çocuk ruhlu biriyle ugraşmak istemez en azından o istememiş yoksa seninle ilişkisinin olmasını istese yok hazır hissetmiyorum kendimi gibi geyikler öne surmez sen ona açılmadan o sana açılırdı.o soruyu sormakla yanlış yapmışsın daha bir hafta çıktıgın birine yok gece uykularım kaçıyor beni de anla dememeliydin bence öyle yaparsan adamın bir yerlerini kaldırırsın ki kaldırmışsın kaçan kovalanır kural bu.aklını başına al öyle lise talebesi gibi davranma daha agır oturaklı ol üstüne düşme bırak görüşmek isterse arar ve her görüşelim dediğinde hazır asker olma birazda senin işin çıksın sen ertele o beklesin tabi adam görüşmek isterse :umursamaz:

valla bana hiç olgun davranmış gibi gelmediniz açıkçası.telefonuna msj atıp on beş dakika da cevap gelmeyince hemen trip atmışsınız hiç olgun davranmamışsınız.bir erkek isterse ilişki olmasını ne yapar eder kendini açar çok üstüne düşmüşsünüz.ben o erkeğin yerinde olsaydım bir haftada bu kadar üstüme düşen bayandan çekinirdim demek ki o da o şekilde bir yorum yaparak araya mesafe koydu.yiğeni bıçaklandı demişsin o hastane işleriyle ugraşırken daha dogrusu bir üzüntü yaşarken sen kendinle ilgilenilmesini beklemişsin çok bencilsin.biraz anlayışlı olup isterse görüşmeyi daha sonra yapabileceginizi söyleyebilirdin direk nispet yapmışsın yok arkadaşlarımlayım takılıyorum diye hiç olmadı.kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz olgun davran öyle lise talebeleri gibi trip atma daha sevgilin değil birşeyin değil adamı elinden kaçırırsın ki bana kalırsa kaçırmıssın kimse böyle çocuk ruhlu biriyle ugraşmak istemez en azından o istememiş yoksa seninle ilişkisinin olmasını istese yok hazır hissetmiyorum kendimi gibi geyikler öne surmez sen ona açılmadan o sana açılırdı.o soruyu sormakla yanlış yapmışsın daha bir hafta çıktıgın birine yok gece uykularım kaçıyor beni de anla dememeliydin bence öyle yaparsan adamın bir yerlerini kaldırırsın ki kaldırmışsın kaçan kovalanır kural bu.aklını başına al öyle lise talebesi gibi davranma daha agır oturaklı ol üstüne düşme bırak görüşmek isterse arar ve her görüşelim dediğinde hazır asker olma birazda senin işin çıksın sen ertele o beklesin tabi adam görüşmek isterse :umursamaz:

kesinlikle kaydirigubbakcemile5

Bi daha o çocuğa ne mesaj at nede ara belliki başka niyetleri varmış, sende ağırbaşlı ve olgun davranınca baktı istediğini alamıyacak vazgeçti. İnsan yeni kız arkadaşını aramazmı doğum gününü kutlamaz mı ne saçma.. inanma derim sakın, aynı işyerindeymişsinde sakın yüz verme burnu sürtsün

Sizin İlişkiniz Telefon Ve Sms Den İleri Gitmemiş Zaten.
Hangi arada anladıki senin ciddi bir ilişki yaşamak istediğini?Enteresan..

Sizin İlişkiniz Telefon Ve Sms Den İleri Gitmemiş Zaten.
Hangi arada anladıki senin ciddi bir ilişki yaşamak istediğini?Enteresan..

daha tlf mesaj aşamasındayken beni de anla, uyuyamıyorum, ya 15 dakika içinde evet de ya da sonsuza kadar sus diye konuşursan öyle anlar canım...ooo bu kız beni çoktaaannn sahiplendi kocası gibi davranmaya başladı der...
daha dur bakalım...bir hafta yaaa...2 kere görüşmüşün...
ilişkinin ciddi olup olmadığı tabiki başından bellidir az çok...ama bunu yine de zaman gösterir....

daha tlf mesaj aşamasındayken beni de anla, uyuyamıyorum, ya 15 dakika içinde evet de ya da sonsuza kadar sus diye konuşursan öyle anlar canım...ooo bu kız beni çoktaaannn sahiplendi kocası gibi davranmaya başladı der...
daha dur bakalım...bir hafta yaaa...2 kere görüşmüşün...
ilişkinin ciddi olup olmadığı tabiki başından bellidir az çok...ama bunu yine de zaman gösterir....

Yeni Nesil Böyle Conem.
3G ile Dokunabilcekmişizde,ayrıca Kokuyu bile duycakmışız!!
Höddd yaniii Artık Neler olur Bi düşün cnm:delphin:

herşey daha çok yeniyken nedir bu sahiplenmeler ciddi düşünmeler falan filan anlamadımki...:delphin:

bence daha çok yeniyken ona alışmadan iyice kendini kaptırmamışken bitir yoksa bu çocuk seni çok üzer çok canını yakar anladığıma göre seni sevmiyor kırmamak içinde diyemiyor.üstelemenin anlamı yok.kendini yıpratma hayatını zehir etmek yada etmemek senin elinde.geri çekilme vakti bazen hayatta geri çekilmesinide bilmek gerekir kendi iyiliğin için:teselli:

aman tatlım boşver gitsin . . kaçan kovalanır unutma .sen çok peşine düşmüşsün baştn yüz vermişsin . . sen bu kadar üstüne düştükçe oda senden hep kaçacaktır emn ol. arama sende bi kaç gün . ilgini kes .bakalım ne yapcakk
ayrıca şunuda düşüm çocuk baştan niyetini sölemiş. ben ciddi düşünmüorum demiş. . amacı bellki sadece gönül eğlendrmk

Back