Bana yardım edin

funda24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
13
0
sigarayı içmeden dura biliyorum iradeliyim fakat 2 gün içmeyince bas dönmesi oluyo sanki beynim uyusuyo bunlar olmasa içmicem ne yapmalıyım

canım annem bıraktı sigarayı.eczaneden nikonit bantı alıcaktık ama o günde 2-3 paket içenler içinmiş. nikotin sakızı önerdiler.11 tl falan içinden 24 tane çıkıyor.günde 3 taneye kadar çiğneyebiliyorsun.nicotinell adı.
annemki 35 sene sigara içti elinde sigarayla ölecek sanırdım o bile o sakızda günde bir tane çiğniyor bazen iki tane çiğniyor. gayette memnun. onu denemeni tavsiye ederim. seni tebrik ederim canıma.s.

Evet nikotinli sakızla nikotin bantını deneyebilirsin ayrıca patlıcanda da nikotin olduğunu duymuştum o yüzden kendini iyi hissedene kadar patlıcanlı yemekler yiyebilirsin meselaa..cokacimcoook ben çok severim ayrıcaa,şöyle karnıyarık ya da patlıcan dolması ya da musakka offf acıktım mı ne sana yardımcı olayım derken yaaa

CANIM İLK ÖNCE BEYNİNDE BİTİRECEKSİN ONDAN SORASI ZATEN KOLAY Aklına geldiği zaman sakız çiğne başka birişle meşkul ol hadi hayırlısı.İZMİRDENsevgiler.sengözlerimebaksanab

ya o sakızdan bende aldım ama berbat bişi diyebilirim onun yerine bol bol patlıcan tavsiye ediorum kızartması veya yemeği size kalmış ya da kaynatın yiyin ...patlıcanın içine de nikot,ne benzer bişi olduğu için bayağı faydası oluyomuş bilginize....canlarım...inş bende kurtulmak istiorum şu pis..kten ama şu ara kendime güvenemiom ki:jeyyar:

dr tavsiyesi olmadan kullanmasanız iyi olur pek çok yerde sigarayı bıraktırma poliklinikleri vs var yada en azından bir sağlık oocağından bile sorsanız kafanıza göre kullanmakdan iyidir

Canım en güzeli Allen Carr' ın bi kitabı var. Ben 13 sene içtiğim sigaradan bu kitap sayesinde kurtuldum. Adı sigaradan kurtulmanın kolay yolu sanırım. Kitapla bırakılır mı deme eğer biraz bırakmak istiyorsan çok etkili dene derim...............

X