bende 21 yasındayım malesef, 25lere gelmeyi dort gozle bekliyorum, bi yuva kurayım istiyorum nisanlımla Allah kısmet ederse insallahh :) sanada insallah hayırlı guzel bir evlat verir Allah istedigin zamanda tabiki :)ben zaten adet oluyorum ama dedigim gibi miktarı az olunca suphelenmistim zaten boyle iyice sökülsün istiyorum, 2 hafta sonra adet olmam gerekiyor gecikince gidecegim doktora, geciktim der giderim gerci insallah gerek kalmaz sogan suyuna ve civanpercemine guveniyorum, aynen dedigin gibi adete 3 gun kala baslayacagım :) sogan suyunu gecen haziran ayında yapmıstım ben, cok iyi gelmisti o yuzden tekrar deniyorum simdi :)evet cook defa dediniz de bu gobisin kaynagını merak ediyorumm zayıf biri degilim ama kilolu da degilim belki yemektendir stres de olabilir veya tam adet olamıyorumm ya ondan da olabilir, bebek olmasın da ne olursa olsun valla, ama artık inanıyorum yok orda bebek filan :)Kanamayı durdurur mu bilmem ki ilk defa duydum bunu beni şırıl şırıl söktürüyor benim de strese girince gecikir de öyle zamanlarda içerim hemen olur. Soğan suyunu da duyuyorum hiç yapmadım. Aynı yaşlarda olabiliriz valla cnım 25 im ben de. Ama henüz çocuk yapmadığım sorularının cevabını bilmiyorum. Sen hala bunları mı sorguluyosun ya. Sana kaç defa dedik hamile olsan o karın kocaman olmuştu şimdi. :)) Ama hamilelerde göbek yatınca kaybolmaz :)))Doktora gitmedin mi hala? Sende kist falan olabilir bu kadar zaman adet olamıyosun..
bende 21 yasındayım malesef, 25lere gelmeyi dort gozle bekliyorum, bi yuva kurayım istiyorum nisanlımla Allah kısmet ederse insallahh :) sanada insallah hayırlı guzel bir evlat verir Allah istedigin zamanda tabiki :)ben zaten adet oluyorum ama dedigim gibi miktarı az olunca suphelenmistim zaten boyle iyice sökülsün istiyorum, 2 hafta sonra adet olmam gerekiyor gecikince gidecegim doktora, geciktim der giderim gerci insallah gerek kalmaz sogan suyuna ve civanpercemine guveniyorum, aynen dedigin gibi adete 3 gun kala baslayacagım :) sogan suyunu gecen haziran ayında yapmıstım ben, cok iyi gelmisti o yuzden tekrar deniyorum simdi :)evet cook defa dediniz de bu gobisin kaynagını merak ediyorumm zayıf biri degilim ama kilolu da degilim belki yemektendir stres de olabilir veya tam adet olamıyorumm ya ondan da olabilir, bebek olmasın da ne olursa olsun valla, ama artık inanıyorum yok orda bebek filan :)
en son yazdım cevap yazmadınn :)Kanamayı durdurur mu bilmem ki ilk defa duydum bunu beni şırıl şırıl söktürüyor benim de strese girince gecikir de öyle zamanlarda içerim hemen olur. Soğan suyunu da duyuyorum hiç yapmadım.
Aynı yaşlarda olabiliriz valla cnım 25 im ben de. Ama henüz çocuk yapmadığım sorularının cevabını bilmiyorum. Sen hala bunları mı sorguluyosun ya. Sana kaç defa dedik hamile olsan o karın kocaman olmuştu şimdi. :)) Ama hamilelerde göbek yatınca kaybolmaz :)))
Doktora gitmedin mi hala? Sende kist falan olabilir bu kadar zaman adet olamıyosun..
en son yazdım cevap yazmadınn :)
Görmemişim cnım kusura bakma. :)
Bence doktora gitmek için gecikmesini bekleme. İyi bir jinekoloji uzmanı bul. Git anlat derdini. Adetim hep gecikiyor olduğumda da az geliyor de. Bu ay gecikmesini bekliyim gecikti der giderim psikolojisine grme. Çekiniyosun galiba doktordan da :)
Canim vajinaya bosalmadiysa hamile kalmak 5% ihtimal.Hemde eylulden bu yana 6 ay simdiye kadar karnin coktan sismis olurdu.Bide ilac kullanmissan yokdur demek ki.Ama yinede doktora gorun bence belki olmusdur sonra ilac etkisiyle karninda gelismemis kalmisdir kanina zehirlenme verir bilmezsin mutlaka ultrasyon muayinesi ol bence.
Mayıs anneleri sayfasına yazdığın sorudan yola çıkarak kendimi burada buldum :)
Canım kusura bakma ama cahil birine benzemiyorsun hiç böyle bi ihtimal için 5 ay beklenir mi?
Merak etme değilsin,hayatıda bu kadar hafife alma derim intihar fln..Bizler bahsettiğin haftalarda bebeklerin hareketlerini bariz anlıyoruz dışarıdan bile görünüyor bakıldığında..
Senin ki psikolojik birşey olmalı ya da sağlık sorunu ile ilgili olabilir,kontrole gitmeni tavsiye ederim..En fazla kan testine bakılır sorun neyse anlaşılır..Kendini bu kadar hırpalamana gerek yok,üzülme..
evet canım cokk cekiniyorum gercekten..
merhabalar oncelikle hikayem biraz uzun ama yardıma ihtiyacım var kafayı yemek uzereyim intiharın esigindeyim( eger hamileysem karnımda bebek varsa o masum bebege nasıl kıyarım bilemiyorum.. Olayları tek tek anlatıyorum ne olur sonuna kadar okuyun yardım edin lutfen (22 agustos 2013te nisanlımla bir yakınlasma yasadık. Iliski olmadı (affedersiniz bos.lma oldu) ama vajinaya degil ama sonucta sperm ve yumurtanın oldugu yerde cocuk olma olasılıgı her zaman var bi sekilde bulasmıs olabilir. Her neyse eylul ayında adet gunum geldi ama ben adet olmayınca korkmaya basladım. Cok stres yaptım. Kafayı yedim. Eylul ayında adetim gelmedi sonuc olarak. Sonra her hafta idrar testi yaptım hepsi negatif cıkıyordu. Duphaston adlı adet sokturucuyu kullandım ve bittikten sonra adet oldum ekim ayında. Ama miktarı o kadar azdı ki anlatamam. Adet olmama ragmen ikna olamadım. Cunku her zamanki adetim gibi degildi. Tekrar idrar testleri yapmaya devam ettim. Hep negatif cıkıyordu. Bazen 8-9 saat sonra 2.cizgi golge gibi beliriyordu ama 5 dk dan sonra dikkate almayınız yazdıgı icin takmıyordum. Her neyse kasım ayında adetimin 16.gunu duphaston kullandım yine. Ve yine adet oldum ama yine 2-3 gun surdu yine suphelerim gecmedi. En son gecen ay yanı aralık ayında yine duphastonla adet oldum ama yine 2-3 gun surdu. Ve ben su an kafayı yemek uzereyim. Hamile miyim degilmiyim bilemiyorum doktora gidemiyorum. Eger hamileysem bugun 19+6 haftalık.. En son 1 hafta once idrar testi yaptıgımda negatif cıktı. Ama 2 gun sonra cope atacakken baktım hafif golge var gibi. Olayın uzerınden 3 kez duphastonla adet oldum ama miktarları cok azdı onlar adet miydi ustune gormemiydi bilemiyorum.. Ne yapacagımı bilemiyorum cok pismanım Allah affeder mi bu yaptıgımı bilmiyorum.. Zaten buyuk gunah isledim onun verdigi 2 cana nasıl kıyarım bilmiyorum.. Ne olur yardım edinn ((((((((
Eylülden bu yana baska belirtilerin olurdu...Hamile olman için vanina içine temas sart.İçine bosalma olması gerekir.Baska bir yerden ucarak sperm oraya varamaz....Birde idrar testinde ilk 5 dk önemli olan.Sonra idrar kuramaya basladıgı için cok dikkate alınmaz....İdrarda 19 haftalık bebek kesin ve kesin ilk 5 dk cıkar.senin pskolojik biraz.
yani benim hamile olmam mümnkün değildir dimi? Suan çok saçma boş konuşuyorsun diyebilirsiniz çok haklısınız da ama korkuyorum. Arkadaşlarım çok korkuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?