ne bileyim iste ya hamileysem diye dusunuyorum butun hayatımız degiscek onumuzde cok kotu gunler olcak belkide 5-10 dk icin daha tedbirli olsaydık diyorum kendi kendime. Evet iliski olmadı ama dedigim gibi yakınlastık yani (bunu soylerken biraz utanıyorum affınıza sıgınıyorum) ya hamileysem ya hamileysem diye 6 ay gecirdim. Hala daha geciriyorum. Doktora gidemiyorum ailem ogrenirse, haberi olursa diye. Evet adet oluyorum ama miktarı az acaba ustune gorme mi diyorum. 20-30 tane idrar testi yapmıstırım gercekten abartısız. Negatif cıkıyor ancak bazılarını 1-2 gun bekletince 2.cizgi golge gibi beliriyor bu da kafamı hep karıstırıyor. Bi yandan diyorum hamile kalmak oyle kolay degil cok da zor bir sey hemde (affedersiniz ice bos.lma olsa bile olmayan zamanlar oluyor) ama iste psikolojim yerle bir. Nasıl kesinlestircem bu isi bilemiyorum
ıyıkı sizler varsınız size anlatabiliyorum birtek..cevabın icin tekrar tekrar tesekkur ederim. Cunku gercekten caresizim stresliyim sizler cevap yazdıkca cok mutlu oluyorum. Elimizden geldigince bilincli davrandık. Iliskiye girmedik ne olur ne olmaz diye. Ama nedense adetim gecikince hamilemiyim dedim iste. Ve eylul ayından bu yana da kuskularım beni yiyip bitiriyor. Doktora gitmek istiyorum ama aileminhaberi olur diye gidemiyorum. Kac aydır uyuyamıyorum. Ruh gibi dolasıyorum. Tamam adet oluyorum ama miktarı az olunca acaba ustune gormemi diyorum. 20 tane idrar testi yapmıstırım abartısız, dedigim gibi negatif cıkıyor ama 1-2 gun bekletirsem 2.cizgi golge gibi beliriyor. Doktora nasıl gitcem ne dicem bilmiyorum, hele de ultrasonda karsıma 6 aylık bir bebek cıkarsa ne yapcam onu hic bilmiyorum.. Karnımda sisiyormus gibi geliyor belkide stresten, belkide bir rahatsızlıgım var belkide bebekten.. Ama artık bu kuskuya dayanamıyorum gercekten