• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin lutfen

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam hanimlar yine ben..

Esimle yine kavgaliyiz. Kavgali olmadigimizde cok iyi bir es cok iyi anlasiriz, cok mutlu oluyorum aramizda sorun yokken. Cok dusunceli, istediklerimi yapmaya calisir almaya calisir. Ailemle kardeslerimlede arasi iyidir dusunur onlari. Kaynanamda cok iyi bir insan cok iyi anlasiriz beni kizi gibi gorur. Bunu anlatmak istedim cunku bu yonunu bilerek bana akil vermenizi istiyorum.

Kotu yanı ise kavga ettikmi (neredeyse her kavgada) bitti artik istemiyorum hayatimda bisey benden kimseye hayir yok felan diye sozler soyler. Bazen kucuk anlasmazliklar oldugunda ozur diler duzelir aramiz ama bende bazen bikiyorum ve tepki veriyorum. Ozamanda iste isler buyuyor ve cok kotu bir hal aliyor. Onceki konularimi bilenler varsa az cok neler yasadigimi bilirler. Para sorunumuz kalmadi sayilir. Simdiki sorun ise beni ve evlililigi istemiyormus. En son kavgamizda makineyi tek bosaltmasini istemistim ama suratsizde bende derdin ne ben herzaman tek yapiyorum dedim, camasir selesindeki kiyafetlerini bile yerine koymuyorsun neredeyse hic dedim. Sonra sinirlendi bana arada geliyolar gelme ustume dedi, bende artik canima tak etti hep benmi bunun gelmelerini cekecegim dedim. Dedim ozaman banada gelsinler bana cildirdim. Cok buyuk kavga ettik bagirdik cagirdik. (Siddet yok ama bunu belirtmek istedim) simdide hafta sonundan beri istemiyorum bitsin artik bilmem ne diyor. Ayri yatakta yatiyor. Benimde bitti dememi istiyormus guzelde anlasip ayrilacakmisiz. Kimseyede yani aileme aciklama yapmiycakmis analasamadik bitti diycekmis. Ama ben hala bunun derdini anlamadim. Soruyorum ama tam bir cevap yok. Benmisim sorun bu evlilikmis biz anlasamiyoruz dedi. Halbuki daha bir hafta once gonlumu almaya calisiyordu gezmeye goturmustu hediyeler almisti. Ben ozaman hediye aldin diye yaptiklarini unuttum sanma demistim. (Bu ozaman yine biraz isyan etmisti hayatla ilgili) bu kavga biraz duzelmeye basladi derken ergesi gun bidaha iste bu son olay oldu.

Biz 10 sene beraberdik ve neredeyse 3 senelik evliyiz. Ama bende artik napicam bilmiyorum. Boyle biriyle omur gecmez onuda biliyorum. Bende bitti desem ve biz ayrilsak bu bana: ben senin icin ayrilmak istedim sen mutlu ol benim gibi biriyle mutlu olamassin felan filan der eminim. Zaten simdiden soyluyor kendi hayatimi kurarmisim mutlu olurmusum basarirmisim annem bana yeni koca bulurmus bilmem ne. Simdiden annemgilin evine bi baskasiyla girdigimi hayal ediyomus felan.

Bosanirsam nasil bir hayat bekliyor beni. Omrumun yarisi esimle gecti benim. Cok cok guzel gunlerimiz oldu cok sevdik asik olduk gezdik romantik anlarimiz oldu. Evlilik teklifim super otesiydi ve daha birsuru surprizleri gozumun onune geliyor.

Kusura bakmayin hanimlar cok uzun oldu cok kotuyum:(

13 yılda nasıl birbirinizi tanımıyorsunuz da her şeyden kavga çıkartıyorsunuz? 13 yıl ya dile kolay! Hayır bi de adamın bu huyu gökten inmedi ya!
İkinizde de çok büyük hata var o da sürekli kavga etmeniz. Ve 13 yılım böyle geçse nefes alamam ben, kaçardım.

Selam hanimlar yine ben..

Esimle yine kavgaliyiz. Kavgali olmadigimizde cok iyi bir es cok iyi anlasiriz, cok mutlu oluyorum aramizda sorun yokken. Cok dusunceli, istediklerimi yapmaya calisir almaya calisir. Ailemle kardeslerimlede arasi iyidir dusunur onlari. Kaynanamda cok iyi bir insan cok iyi anlasiriz beni kizi gibi gorur. Bunu anlatmak istedim cunku bu yonunu bilerek bana akil vermenizi istiyorum.

Kotu yanı ise kavga ettikmi (neredeyse her kavgada) bitti artik istemiyorum hayatimda bisey benden kimseye hayir yok felan diye sozler soyler. Bazen kucuk anlasmazliklar oldugunda ozur diler duzelir aramiz ama bende bazen bikiyorum ve tepki veriyorum. Ozamanda iste isler buyuyor ve cok kotu bir hal aliyor. Onceki konularimi bilenler varsa az cok neler yasadigimi bilirler. Para sorunumuz kalmadi sayilir. Simdiki sorun ise beni ve evlililigi istemiyormus. En son kavgamizda makineyi tek bosaltmasini istemistim ama suratsizde bende derdin ne ben herzaman tek yapiyorum dedim, camasir selesindeki kiyafetlerini bile yerine koymuyorsun neredeyse hic dedim. Sonra sinirlendi bana arada geliyolar gelme ustume dedi, bende artik canima tak etti hep benmi bunun gelmelerini cekecegim dedim. Dedim ozaman banada gelsinler bana cildirdim. Cok buyuk kavga ettik bagirdik cagirdik. (Siddet yok ama bunu belirtmek istedim) simdide hafta sonundan beri istemiyorum bitsin artik bilmem ne diyor. Ayri yatakta yatiyor. Benimde bitti dememi istiyormus guzelde anlasip ayrilacakmisiz. Kimseyede yani aileme aciklama yapmiycakmis analasamadik bitti diycekmis. Ama ben hala bunun derdini anlamadim. Soruyorum ama tam bir cevap yok. Benmisim sorun bu evlilikmis biz anlasamiyoruz dedi. Halbuki daha bir hafta once gonlumu almaya calisiyordu gezmeye goturmustu hediyeler almisti. Ben ozaman hediye aldin diye yaptiklarini unuttum sanma demistim. (Bu ozaman yine biraz isyan etmisti hayatla ilgili) bu kavga biraz duzelmeye basladi derken ergesi gun bidaha iste bu son olay oldu.

Biz 10 sene beraberdik ve neredeyse 3 senelik evliyiz. Ama bende artik napicam bilmiyorum. Boyle biriyle omur gecmez onuda biliyorum. Bende bitti desem ve biz ayrilsak bu bana: ben senin icin ayrilmak istedim sen mutlu ol benim gibi biriyle mutlu olamassin felan filan der eminim. Zaten simdiden soyluyor kendi hayatimi kurarmisim mutlu olurmusum basarirmisim annem bana yeni koca bulurmus bilmem ne. Simdiden annemgilin evine bi baskasiyla girdigimi hayal ediyomus felan.

Bosanirsam nasil bir hayat bekliyor beni. Omrumun yarisi esimle gecti benim. Cok cok guzel gunlerimiz oldu cok sevdik asik olduk gezdik romantik anlarimiz oldu. Evlilik teklifim super otesiydi ve daha birsuru surprizleri gozumun onune geliyor.

Kusura bakmayin hanimlar cok uzun oldu cok kotuyum:KK43:

Kirilmak yok ama adam sanki baska biriyle de hayati deneyimlemek istiyor gibi geldi.
Uzun yillardir sIkilmis belli ki, gencken iyice gezip tozsa durulmak isteyebilirdi..Sanki yasayamadiklari icinde kalmis gibi.
Cunku artik nasil bi midesi varsa seni baskasiyla hayal edebiliyor.

Eskidendi o ömür boyu ilişkiler şimdikiler hemen sıkılıyor.
Ne değişti tv olmayan ev kalmadı ,makina olmayan ama insanlar çıgrından çıktı hep bir memnuniyetsizlik.
Sıkılmış demek ki yeni maceralar arıyor.
Sinirle söyledi desem annelere başkasıyla eve girdiğini hayal ediyormuş da bilemem ne bunlar sinirle denilecek seyler değil.
Hayatında biri olabilir dikkat edin.

Baska bi kadin olamaz diye dusunyorum cunku hic oyle suphelenecek bir durum yasamadim bu gune kadar. Evlenmeden oncede kavga ederdik ama evlendikten sonra daha cok oldi cunku benimde sabrim kalmadi. O delirince bende artik susamiyorum. Bana gurursuz diyor seni istemeyen adamla ne isin var daha diyor. Bende istemeyen sensin git ozaman bu evden dedim. Islerini halletmesi icin evden gitmiycekmis dahada zorlastirmiycakmis kendisine isleri

Baska bi kadin olamaz diye dusunyorum cunku hic oyle suphelenecek bir durum yasamadim bu gune kadar. Evlenmeden oncede kavga ederdik ama evlendikten sonra daha cok oldi cunku benimde sabrim kalmadi. O delirince bende artik susamiyorum. Bana gurursuz diyor seni istemeyen adamla ne isin var daha diyor. Bende istemeyen sensin git ozaman bu evden dedim. Islerini halletmesi icin evden gitmiycekmis dahada zorlastirmiycakmis kendisine isleri
Ay bu kadar lafın üzerine hala evlilik teklifim çok güzeldi diyebiliyosanız pes yani size de.

Siz çalışıyor musunuz?
Eşinizin psikolojik bir buhranı var gibi. Sadece size değil hayata karşı serzenişte sanki.
Sizin de üslubunuz cok dogru gelmedi bana.
Evet calisiyorum. Bende artik nasil tepki verecegimi bilemiyorumki. Alttan al al nereye kadar benimde piskolokimi bozdu haksizlik yapmalarindan biktigim icin bende sinirleniyorum. Nasil davranmam gerekki bu durumda bi akil verin lutfen:(

Ay bu kadar lafın üzerine hala evlilik teklifim çok güzeldi diyebiliyosanız pes yani size de.
Iyi yonlerini dusunceli yonlerinide anlatmak icin yazmistim evlilik teklifini. Haksizlik yapmak istemedigim icin:( bukadar lafi bende yedigime inanamiyorum baskasi bana anlatsa kocam boyle boyle yapiyor diye ne duruyosun oyle bi adamla derdim:s ama kendime gelince hersey degisiyor ne bicim bisey bu:(

Belli ki ayrılmak istemiyorsunuz
Zaten bir yuva kolay kurulmuyor
Aldatma şiddet olmadıkça birde ana kuzusu, bende boşanma taraftarı değilim
Ama sorun şu ki
Ayrılmak isteyen eşiniz...
Evden gitmiyor madem sizde normal hayatınıza devam edin
O yokmuş gibi davranın
O açsın boşanma davası
Belki bu arada düzelir bi mucize olur :kahve:

Eskidendi o ömür boyu ilişkiler şimdikiler hemen sıkılıyor.
Ne değişti tv olmayan ev kalmadı ,makina olmayan ama insanlar çıgrından çıktı hep bir memnuniyetsizlik.
Sıkılmış demek ki yeni maceralar arıyor.
Sinirle söyledi desem annelere başkasıyla eve girdiğini hayal ediyormuş da bilemem ne bunlar sinirle denilecek seyler değil.
Hayatında biri olabilir dikkat edin.
Bana da öyle geldi. Daha iyisini bulursun benden hayir yok vs. Gibi laflarla kendince vicdanini rahatlatiyor direk.soyleyemiyor da.kendinden.sogutmaya calisiyor sanki. Basit sebeplerden buyuk kavgalar cikarmasi.. insan kavga sirasinda karsisindakini suclar genelde bu hem kavga çıkarıp hem.kendini kötülüyor. Sizi annenizin evine giderken başkasıyla hayal etmesi normal bir kavga sözü değil.. Tuhaf geldi bana

Evet calisiyorum. Bende artik nasil tepki verecegimi bilemiyorumki. Alttan al al nereye kadar benimde piskolokimi bozdu haksizlik yapmalarindan biktigim icin bende sinirleniyorum. Nasil davranmam gerekki bu durumda bi akil verin lutfen:KK43:
Biraz umursamaz olsanız mesela, ondan hicbir talepte bulunmasanız. Sanki o yokmuş gibi yaşasanız kaybetme fikri aklına düşer mi? Belki o zaman mukayese eder. Ve kesinlikle münakaşaya girmeyin. Konuşmak istediği zaman kirginliklarinizi anlatırsınız. Belki çözemediği bir buhranı var. Gelip sizde huzur bulabilir.
Çok geçerli bir sebep yoksa ben boşanma fikrine sıcak bakmiyorum

esiniz piskolojik olarak cokmus gibi sanki.
evliligin sorumlulugu agir gelmis
hayal ettigi gibi olmamis ve cok buyuk hayal kirikligi yasiyor gibi.
bunun kendince nedeninide direk sizi suclamadan ben beceremedim diyerek acikliyor.
fazla hassas yapida biri mi? fazla alingan kirilgan.ailesinde el bebek buyutulmus felan.
siz nasilsiniz?
daha baskin bir karakter mi?
otoriter prensipli mantikli dusunup mantikla yaklasabilen biri misiniz?

Biri var demedim zaten, sizden bikmis hayata baska biriyle devam etmek istiyor dedim.
Aldatmiyordur suan ama seni baskasiyla hayal ediyor, bu ne demek? Sizi gozden cikarmis demek.
Bence gururunuzu iki paralik etmeyin.
Sinir ani bi kere dese anlarim sonra telafi etse vs, adamin umrunda degilsiniz.

Biraz umursamaz olsanız mesela, ondan hicbir talepte bulunmasanız. Sanki o yokmuş gibi yaşasanız kaybetme fikri aklına düşer mi? Belki o zaman mukayese eder. Ve kesinlikle münakaşaya girmeyin. Konuşmak istediği zaman kirginliklarinizi anlatırsınız. Belki çözemediği bir buhranı var. Gelip sizde huzur bulabilir.
Çok geçerli bir sebep yoksa ben boşanma fikrine sıcak bakmiyorum
Bilmiyorum denemeye calisiyorum umursamaz olmayi. Ona bakinca aciyorum bile neden bilmiyorum. Beni kaybetmekten korkmaz bence ama yinede denerim soylediginizi:(

esiniz piskolojik olarak cokmus gibi sanki.
evliligin sorumlulugu agir gelmis
hayal ettigi gibi olmamis ve cok buyuk hayal kirikligi yasiyor gibi.
bunun kendince nedeninide direk sizi suclamadan ben beceremedim diyerek acikliyor.
fazla hassas yapida biri mi? fazla alingan kirilgan.ailesinde el bebek buyutulmus felan.
siz nasilsiniz?
daha baskin bir karakter mi?
otoriter prensipli mantikli dusunup mantikla yaklasabilen biri misiniz?
Benden ne bekliyosun nasil davranmam gerek dedigimdede bisey demiyor. Daha oncedende sormustum baska kavgalarda ozaman paradan dolayi olan sorunlarda sert davrandigimi felan soylemisti ama benimde sabrim biyere kadar ne yapim. Ama yinede dikkat etmeye calismistim. Ve ailelerle cok fazla gorusmedigimiz halde onu sIkInti yapiyordu ama o sorunda duzelmisti. Ben evdeki islere biraz yardim istedim diye onu bile yuzume vuruyor ve cinselligi ama kavga edince ve o kendini affettirmesse ben nasil cinsel iliskiye girim. Onceleri daha cabuk kanardim ama artik haksizlik bu. O kiriyor dokuyor sonra hic hatasini anladigini gostermeden kendini afettirmeye calismadan herseyin eskisi gibi olmasini bekliyor. Anlamiyorum artik onu ailesinede kizgin ailesi ona akil vermeye calistigi icin.

O korkularini dile getiriyor.Tamam istenmedigim belli tek tarafli bu evliligi yurutemem.Sen nasil istiyorsan oyle olsun.De ve annende kal bi sure. O zaten pisman olacak.Annenlerede bosanacagini soleme direk baska seyler anlat.Barisirsaniz velveleye vermemis olursun ortaligi.

Ve bidaha da bu konuyu acmaz.Cunku bilir sen durmak zorunda degilsin seni kaybedebilecegini anlamali.

Bende sadece dışardan bakan bir göz olarak. Başka biri olma ihtimalini hissettim. Belki de aklı karıştı. Çünkü bir erkeğin karısını başka bir adamla düşünmesi erkekliğe sığar bir mevzu değil. Gözden çıkarmış seni demek.
Yine en iyi sen tanıyorsun eşini.
Ama öte yandan da bukadar gururunu ezdirme. Yüzüne yüzüne seni istemiyorum diyor adam.
En azından bir süre uzaklaşın.

Seytan diyor sende dusunme bisey bas tekmeyi. Ama sonradan yapamiyorum iste. Annem dun yemege cagirmisti ama esim gelmedi bende bisey uydurmak zorunda kaldim. Kendimde fazla durmadim hic biyere sigamiyorum ve eve gec gelirsem belki onuda kullanir kavha esnasinda diye fazla gecte gitmek istemedim eve. Ama anneme cok uzuluyorum suan:( onlarin hic bi sucu yokken kiriyorum sanki:(
Kayinvalidem esim duzelmesse beni kendi evlerine goturmek istedigini soyledi bi kc gun. Sizce orda kalmam dogru olurmu? Kendi annemlerin haberi olmadan tabiki.

Back