Bana yardim edin: harmony prenatal test

Ben prena test yaptırmıştım. İkili test hiç yapmadan 32 yaşımdayım ultrasonda anomali farkettiğini söylemişti doktorum. Tüp bebekle hamileyim 13 günde almıştım sonucu %99 doğruluk payı var denildi. Çok basit bir işlem sadece tuzlu 2200 dü yaklaşık 8 ay önce yaptırdım. Maliyetine takılmazsan içinin rahat etmesi için tavsiye ederim. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah

Ikili teste guvenmem o yuzden harmony yaptirdim ben
38 yasindaydim hamileyken
Sadece iki tup kan verdim test yurtdisina gitti , 2 hafta sonra da temiz sonucu geldi
Bence yaptirin ama sakin kalin pek cok insanin ikili test sonucu yanlis cikiyor
Harmony en guvenilir ve risksiz olani

Allah iki evladını da sana bağışlasın.

Ayrıca bu korkutulmayı anlamıyorum ben. Maddi durumunuz iyiyse elbette prenatal test yaptırın güvenilir bi firmada. İnsanların duygularıyla bu kadar kolay oynanmasını anlamıyorum cidden ben de çok fazla şeye şahit oldum her şey söylenmiyor ama drların pireyi deve yaptığını prenatal testlerden ek ücretler aldıklarını unutmayın. Prenatal test büyük bir lükstür ama her gebelikte gerek yok sonuçta, ultrason bulgusu çok önemli özellik t21de ,t13te genellikle düşükle sonuçlanır zaten diğer baktıkları t18 riski ve cinsiyet kromozomları. Her neyse stresiniz bebeğinize yansır sakin olmaya çalışın.

Çok rahatlattiniz beni. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Sizi anlıyorum çok fazla sizin gibi endişeli anne adayı gördüm. İnsanların en hassas duygularına malesef duyarsızlaşmış insanlarla muhattap olunuyor inşallah çok güzel ve sağlıklı bir gebelik geçireceksiniz buna inanın

Merhaba.
İnşallah bebişinizde hiçbir sıkıntı yoktur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bunu bütün kalbimle diliyorum. Ben iki hamileliğimde de ikili test yerine direk harmony tercih ettim. Hem %99 hastalık riskini hemde cinsiyetini öğrenmek için.
Bir hafta içinde sonuçlarımı almıştım.
Güvenilir bir test direk yurt dışına gidiyor. Kolunuzdan alınan kanla. Bence yaptırın( 20’li yaşlardayım, içim rahat etmesi açısından harmony terch ettm)

Koalina sende 2li 3lu test yerine prenatal test mi düşünüyorsun peki?

Esimde arastirmis keske en basta bu testi yaptirsaydik bu kadar gerilmezdik diyor.
Ben oyle dusundum doktoruma da soyledim paraniz varsa cok mantikli dedi. Sonra esimin patronuna gittim bu konuyu konusmaya o da ikili testte risk yuksek cikmazsa para vermeye gerek yok, yuksek cikarsa direk amniyosentez yapalim dedi. Zaten bir kac gune cikiyormus peki dedik kaldi ama benim esim hep genetik test yapalim hic ikiliydi ucluydu ugrasmayalim derdindeydi.

Öncelikle bir sakin olun derim. Bende 39 yas gebeliği yasıyorum tedavi ile hamile kaldım. Doktorun bana da önerdi. Simdi su soruyu kendine sormalisın ; eğer olumsuz bir durum çıkarsa devam edecekmisin yoksa hamileliğini sonlandoracakmısın? Şayet allahtan gelen herseye razı isen yaptırma bosyere. Biz sonuc ne cıkarsa cıksın devam kararı almıstık. O bebenin canına asla kıymıycaktık. O yüZden yaptırmadık. Teste gelince kolundan alınan kan ile yapılıyor. Bebeğin ve senin dna alrını ayırıyıp yabancı dna larda sorun var mı ona bakıyorlar. Yurtdısında yapılıyor bu test. Kanın oraya gidiyor 2 haftaya kadar sonucu öğreniyorsun. Yaklasık fiyatıda 3 milyar gibi bişidi dolr arttı ücretide artmış olabilir.

O prenatal testlerde de yanlışlıklar olabiliyor mu demek istediniz?

Benim doktorumda çok ısrar etti. Oysaki usg de bir sorun yoktu. O firmada bu işi yapan çok yakın bir arkadasıymıs. İstersen 2 defa bile yaptırırz emin olmak için dedi. Hasta gönderdiği kişi basına para mı alıyorlarmış? Bende öyle tahmin ettim

Benim de ikili testim 221 e bir çıkmıştı çok zor bir hamilelik geçirdim çok üzüldüm ağladım.ama aldırmayı düşünmediğimiz için bu testleri yaptırmadık etrafımda da böle birçok insan var bence takılmayın eğer aldırmayı düşünecekseniz bu kesin sonuç veren testleri yaptırın derim aksi takdirde gereksiz.riskli gebelik uzmanına ayrıntılı her ay muayne olmuştum ben mesela çok şükür nur topu gibi bi kızım oldu.

Elbetteki hasta başına ücret alıyorlar. Anlaşma yapıyolar sonuçta. Ha alır parasını ben bir şey diyemem ama ben sadece risksiz gebeliklerin yönlendirilmesine karşıyım. Ultrasonunda bir şey çıkmamış ikili üçlü testi çok riskli olmasa da yönlendirme yapılıyor. Ucuz testler değil bunlar. Yazık insanlar kolay kazanmıyor ha parasını da geçtim. Teste yönlendirilince anne adayları endişeleniyor bir de manevi boyut olarak. Prenatal test çok büyük bir lükstür amniyosenteze gitmektense ama her gebeye gerekmiyor sonuçta. Kısacası duyguların sömürülmesine karşıyım

Benimde ikili testim riskli çıktı.. 33 yaşındayım. Nifty test yaptırdım pahalı bi test mecburen işte.. sonucunu bekliyorum 3 gün oldu 1 hafta içinde gelicek. Şartların el veriyorsa sende yaptır. Hepsi aynı isimleri farklı kendine uygun olanı seç.. ama imkanlar kısıtlı ise amniyosentezi iyi bir uzman yaparsa sonuc daha güvenilir amniyosentez yaptıran yüzlerce insan var.. eğer gebelik zehir olucaksa bir tercih yapmalısın...benim dr um üçlü ve 4 lü testi bekleyelim dedi aslında testi önermedi bile.. biz kuşku içinde yaşamamak için yaptırdık.. ayrıca bu pahalı testler denildiği gibi yurt dışına falan gitmiyor bu test sadece yurt dışından bilgi alıyor Ankarada bir laboratuvar da yapılıyormuş. Ankara ikamet ediyorsan yada yakınında belki daha uyguna mal olabilir diye düşünüyorum... geçmiş olsun umarıö kimsede sorun çıkmaz herkese sağlık dilerim..

P.tesi yaptiriyorum. Nifty test, genoks diye bir yer yapiyor ankara daymış yerleri. Eve gelip kan alacaklar. Umarim sizin de sonucunuz iyi çıkar benim de. Güzel haberlerinizi yazarsınız buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…