Bana yardim edin: harmony prenatal test

P.tesi yaptiriyorum. Nifty test, genoks diye bir yer yapiyor ankara daymış yerleri. Eve gelip kan alacaklar. Umarim sizin de sonucunuz iyi çıkar benim de. Güzel haberlerinizi yazarsınız buraya.
Aynen Genoks firması yapıyor siz ankarada ikamettesiniz sanırım ben hastane aracılığı ğle yaptırdım içimiz rahatlar insallah dr un söylediğine göre diğer firmalardan daha fazla kromozom anomolisi arastırılıyormus nifty yestte hastane bu nedenle o firmayla çalışıyor ve kesinlikle beni zorlamadılar hatta erken dediler o nedenle hastaneye ve doktoruma güveniyorum ticari bi amaç gütse o teklif ederdi ben başka bir dr a danışıp bu testi öğrendim kendi dr um dan değil hayırlısı olsun sonuclarımızı paylasırız Allah a emanet olun...

Aynen Genoks firması yapıyor siz ankarada ikamettesiniz sanırım ben hastane aracılığı ğle yaptırdım içimiz rahatlar insallah dr un söylediğine göre diğer firmalardan daha fazla kromozom anomolisi arastırılıyormus nifty yestte hastane bu nedenle o firmayla çalışıyor ve kesinlikle beni zorlamadılar hatta erken dediler o nedenle hastaneye ve doktoruma güveniyorum ticari bi amaç gütse o teklif ederdi ben başka bir dr a danışıp bu testi öğrendim kendi dr um dan değil hayırlısı olsun sonuclarımızı paylasırız Allah a emanet olun...

Istanbul dayım. Araya bayram da giriyor 15 günü bulur benim sonuçlar

sakin olun lütfen.
ben ikili test sonucu ilk hamileliğimde amniyosentez yaptırdım.
bana söylenen riskler down sendromu
trizomi18 ki doğursanda 2 yaşına kadar yaşar ölür dendi.
beyinde kist.
oğlum şu an 11 yaşında.
o ikili testlerde çıkan her risk ille de var demek değil.
Merhaba, çok uzun zaman geçmiş ama görürseniz lütfen cevaplayın mesajımı. Amniyosentez yaptırdığınızda sonuç ne çıktı acaba? Temiz miydi?

X