Bana yardım eder misiniz

sibelbcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2024
55
9
1
25
Kızlar adetten 1 2 gün önce ilişki yaşadım sonra adet oldum adet bitti bitiminden 2 gün daha korunmasız ilişkim oldu bebek istiyoruz yaklaşık 12 gün sonra tekrar adet oldum gibi oldu ama hafif sancılı 4 gün sürdü adetti yani nedenini bilmiyorum normalde 22 günde bir olur şaşmaz o ara kanamadan sonra adet olmadım 3 gündür geçiyor test yaptım negatif hep asla gecikmez di bebek olabilir mi yoksa düzensizlik mi yaşıyorum artık sizce?

Ilk defa mi korunmasiz iliski yasadiniz eger ilkse o zamanda denge bozulabiliyor baslarda

Ilk defa mi korunmasiz iliski yasadiniz eger ilkse o zamanda denge bozulabiliyor baslarda
İlk olmasa da arada diyelim

Yani bekleyin eger sabredebiliyorsaniz . son adet tarihiniz neydi
Ocak 2oldum 6 sı bitti biter bitmez ilişki daha sonra 12 sinde Bi dsha oldum tekrarları ama aşırı ağrılı değildi benim ağrılı geçer oda 15 i bitti 22 günde bir diye hesaplıyorum benim öle son kanamadan sonra hesaplıyorum tabi

Yani birlikteliğin üstünden 15 gün gecmiş eger gebelik varsa testte veya kanda cıkar

3 tane mi bir tane negatif görünce digerlerini araya zaman girerek yapsaydiniz cünkü psikolojikmende negatif görmek sizi üzer yıpratır
Allah razı olsun tek yazan sınız ben üzülmüyorum sadece varsa bilmek istiyorum çünkü sigara içiyorum bir şey olsun istemem

Allah razı olsun tek yazan sınız ben üzülmüyorum sadece varsa bilmek istiyorum çünkü sigara içiyorum bir şey olsun istemem
Ben hamileliğimi bilmediğim icin sigara redbull tüketen biriydim ögrenene kadar da cok sükür suan 27 haftalik olduk bi sıkıntı görünmüyor

Ben hamileliğimi bilmediğim icin sigara redbull tüketen biriydim ögrenene kadar da cok sükür suan 27 haftalik olduk bi sıkıntı görünmüyor
Test alır tekrar yaparsam size söyleyeceğim ilk baya oldu yapmayalı heyecanlandım bende bana dua edin

Bence 12sini bekleyip test yapmanız daha sağlıklı olur gibi 22 günmüş döngünüz ama ara kanama ile değişmiş olabilir inşallah gebelik vardır

Allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum
Canım hala olmadım şaka gibi 1 ay oldu resmen bi ay atladım asla böle olmaz dı erken olur ama geç olmaz dı şüpheli kan verdim 11 i negatif dediler bi daha mı versem ya 1 ay 3 gün oldu olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…