Ilk defa mi korunmasiz iliski yasadiniz eger ilkse o zamanda denge bozulabiliyor baslardaKızlar adetten 1 2 gün önce ilişki yaşadım sonra adet oldum adet bitti bitiminden 2 gün daha korunmasız ilişkim oldu bebek istiyoruz yaklaşık 12 gün sonra tekrar adet oldum gibi oldu ama hafif sancılı 4 gün sürdü adetti yani nedenini bilmiyorum normalde 22 günde bir olur şaşmaz o ara kanamadan sonra adet olmadım 3 gündür geçiyor test yaptım negatif hep asla gecikmez di bebek olabilir mi yoksa düzensizlik mi yaşıyorum artık sizce?
Kızlar adetten 1 2 gün önce ilişki yaşadım sonra adet oldum adet bitti bitiminden 2 gün daha korunmasız ilişkim oldu bebek istiyoruz yaklaşık 12 gün sonra tekrar adet oldum gibi oldu ama hafif sancılı 4 gün sürdü adetti yani nedenini bilmiyorum normalde 22 günde bir olur şaşmaz o ara kanamadan sonra adet olmadım 3 gündür geçiyor test yaptım negatif hep asla gecikmez di bebek olabilir mi yoksa düzensizlik mi yaşıyorum artık sizce?
İlk olmasa da arada diyelimIlk defa mi korunmasiz iliski yasadiniz eger ilkse o zamanda denge bozulabiliyor baslarda
Yani bekleyin eger sabredebiliyorsaniz . son adet tarihiniz neydiBen napayım şimdi kan mı vereyim biraz daha bekleyip test mi yapayım tekrar
Ocak 2oldum 6 sı bitti biter bitmez ilişki daha sonra 12 sinde Bi dsha oldum tekrarları ama aşırı ağrılı değildi benim ağrılı geçer oda 15 i bitti 22 günde bir diye hesaplıyorum benim öle son kanamadan sonra hesaplıyorum tabiYani bekleyin eger sabredebiliyorsaniz . son adet tarihiniz neydi
Yani birlikteliğin üstünden 15 gün gecmiş eger gebelik varsa testte veya kanda cıkarOcak 2oldum 6 sı bitti biter bitmez ilişki daha sonra 12 sinde Bi dsha oldum tekrarları ama aşırı ağrılı değildi benim ağrılı geçer oda 15 i bitti 22 günde bir diye hesaplıyorum benim öle son kanamadan sonra hesaplıyorum tabi
3 tane mi bir tane negatif görünce digerlerini araya zaman girerek yapsaydiniz cünkü psikolojikmende negatif görmek sizi üzer yıpratır3 tane yaptım adet tarihi geçmeden 3.gün geçti 2 gün bekleyip tekrar yapayım diyorum
Allah razı olsun tek yazan sınız ben üzülmüyorum3 tane mi bir tane negatif görünce digerlerini araya zaman girerek yapsaydiniz cünkü psikolojikmende negatif görmek sizi üzer yıpratır
Ben hamileliğimi bilmediğim icin sigara redbull tüketen biriydim ögrenene kadar daAllah razı olsun tek yazan sınız ben üzülmüyorumsadece varsa bilmek istiyorum çünkü sigara içiyorum bir şey olsun istemem
Test alır tekrar yaparsam size söyleyeceğim ilk baya oldu yapmayalıBen hamileliğimi bilmediğim icin sigara redbull tüketen biriydim ögrenene kadar dacok sükür suan 27 haftalik olduk bi sıkıntı görünmüyor
Teşekkür ederimBence 12sini bekleyip test yapmanız daha sağlıklı olur gibi 22 günmüş döngünüz ama ara kanama ile değişmiş olabilir inşallah gebelik vardır
Allah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorumTest alır tekrar yaparsam size söyleyeceğim ilk baya oldu yapmayalıheyecanlandım bende bana dua edin
11 i kan verdim negatif ama gecikmenin 8. Günündeyim yarın test alcam tekrar danTeşekkür ederimcevabınız için öle yapayım o zaman
Canım hala olmadım şaka gibi 1 ay oldu resmen bi ay atladım asla böle olmaz dı erken olur ama geç olmaz dı şüpheli kan verdim 11 i negatif dediler bi daha mı versem ya 1 ay 3 gün oldu olmadıAllah gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum
Kadın dogum doktoruna göründünüz mü hicCanım hala olmadım şaka gibi 1 ay oldu resmen bi ay atladım asla böle olmaz dı erken olur ama geç olmaz dı şüpheli kan verdim 11 i negatif dediler bi daha mı versem ya 1 ay 3 gün oldu olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?