• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım eder misiniz lütfen dalga geçmeyin

derinnn4567

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
83
12
3
29
merhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon kilot hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun

merhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon boxer hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun
Hayır. Ama kendini kötü hissedeceğin şekilde hareket etmemelisin.

Allahim bilerekmi böyle sacma konular aciyorsunuz gerecketn gülesim geliyor hadi desemki tenntene temas oldu da böyle birsey yazdiniu belki mantikli bulurumfa kiyafetle hamile kalirmiyim diye soranida sizde gördüm bosalma olmadi diger türlüsü de olmamis ee kiyafet varmis daha neyin kafasini yasiyorsunuz mafem bu kadar korkuyordunuz niye böyle birsey yaptiniz korkmayin hamile kalmazsiniz hem öyle hamile kalmak hemen kolaymi canim😂😂

Allahim bilerekmi böyle sacma konular aciyorsunuz gerecketn gülesim geliyor hadi desemki tenntene temas oldu da böyle birsey yazdiniu belki mantikli bulurumfa kiyafetle hamile kalirmiyim diye soranida sizde gördüm bosalma olmadi diger türlüsü de olmamis ee kiyafet varmis daha neyin kafasini yasiyorsunuz mafem bu kadar korkuyordunuz niye böyle birsey yaptiniz korkmayin hamile kalmazsiniz hem öyle hamile kalmak hemen kolaymi canim😂😂

zevk suyu gelmişti bu geçebilir mi bu kadar kıyafeti bu aklıma takıldı :(

merhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon kilot hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun
kalmazsin tabiki sacmalama canim yaa hamile kalmak icin adamin icine bosalmasi falan lazim senin ustun giyinik onun giyinik boyle seyleri hala sormayin lutfen mumkun degil gebelik

İyide fikir almak için yazmışsınız amaki sizin telde google gibi bi uygulama yokmu ayrıyetten hamile olmaktan bu kadar korkuyosanız bnce bilmiyorum dini nikahlı erkek arkadaşınızmı yok değilse allahtan korkun bence
ne oldu ya yardım almak fikir almak için sordum sadece :KK43:

Canim bir saglikci olarak diyorum ki gebe kalmazsin bir abla olarak da diyorum ki birileri icin kendinizi bedeninizi kotu duruma sokmayin sizi cok seven adam evlenir yapar bunları bak yazik belli ki kucuksun daha

çok doğru diyorsunuz korktum biraz sadece fikir almak istedim teşekkür ederim

İyide fikir almak için yazmışsınız amaki sizin telde google gibi bi uygulama yokmu ayrıyetten hamile olmaktan bu kadar korkuyosanız bnce bilmiyorum dini nikahlı erkek arkadaşınızmı yok değilse allahtan korkun bence

googleden sürtünme ile hamile kalınır yazıyor ama pantolondan geçer diye bi yazı okumadım araştırdım sormak istedim sadece

Ayrıyetten sen ne ayaksın insanlarlamı oynuyon sürekli böyle konular açıp durmuşsun bi eşim diyon bi erkek arkadaşım ne sacma googlede nasil öyle birşey yazıyo niye insanlar o zmn o kadar uğraşmasınlar hamile kalmak için sadece yan yana gelseler yeterdir bi git işine yaa
googleden sürtünme ile hamile kalınır yazıyor ama pantolondan geçer diye bi yazı okumadım araştırdım sormak istedim sadece

Ayrıyetten sen ne ayaksın insanlarlamı oynuyon sürekli böyle konular açıp durmuşsun bi eşim diyon bi erkek arkadaşım ne sacma googlede nasil öyle birşey yazıyo niye insanlar o zmn o kadar uğraşmasınlar hamile kalmak için sadece yan yana gelseler yeterdir bi git işine yaa

daha önceki konumda evet eşim demiştim çünkü burda ağır tepkiler veriyorlar rencide ediyorlar bende üzülüyorum o yüzden öyle dedim

Back