- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
- 98
- Konu Sahibi Balkizin annesi
-
hamile degilim söz misali sadece o kelimeDaha 2 aylık evlilikte 'evli,mutlu yakında cocuklu :)' niye bu moda girdin ki? Evliliğiniz bu tarzdayken üstüne birde çocuk yaparsan daha çok konu açarsın. Evlilik dediğin evlenir evlenmez paldır küldür çocuk yapmak mı ya? Azıcık yaşayın birbirinizi bi tanıyın bakalım! Bebek olunca her şey tozpembe olacak sanıyorsun galiba asla öyle değil..
evet gülüyorum çünkü gerçekten söyledigine inanmıorum kalpten annenin evine git dedigine suratıma bakmamak degil haftasınları yemekleri o yapar bensz bi yere gitmesz yatakta illa dokunacak sarılacak öyle uyucak benm sinir oldugum nokta sadece pc ile telle ugraşması onlar ortada olmadıgında sıkıntı yok bnm sadece sorunum bu annemin evine yollayan bi insan gerçekten bunu isteyen insan sadece gidip gitmedigimi ögrenmek için arayıp nerdesin diye sormaz evdeim diyince tamam deedi kapadı artı ben gerçekten söledigine inanmıyorum kiyollamazda 4 yıl ugrastı benimle evlenebilmek içinbuna gülüyo musun
canm bence karşılıklı sorunlarnız var. 2 aylık evli bi kadın kavga ettik diye alıp başını çıkarsa adam zaten suratına bakmıyosa yani ne bileyim. Niye evlendiiniz ki ? adam ananın evine git diyo sen onun oyununu cıkardıgına guluyosun, ananın evine git demesine üzülceğin yerde...
Yani ilk dikkatimi çeken şey hiç noktalama işareti kullanmamışsın. İnanın, okumak ve anlamak çok zor oluyor, böyle yazıları.2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum
2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum
Canım değişmesini bekleme söz verirler değişicem diye hiç aslı yok.yıpratırlar kadını ancak.şimdiden böyleyse çocuk olunca daha da çok umursamaz.benim eşim öyleydi çünkü.3yl oldu hiç bi değişme yok.bi kızım var o olmasa boşanacam böyle bir ömür çekilmez canm.emin olmadğın ş üreme çocuk yapma benim hatam düşme canm
çokkk işe yaradı çokkk kuzu gibi oldu :)))Tabi..bi dus,bi makyaj,bi elbise,bi topuklu,bi parfüme bakar is..
Ama hic oralı olma bak..
Gece yatarken jartiyer giy ama üstünde esofmanların varmıs gibi doğal ol.
Bak nasıl atılıyo o tel bi kenara..
Ayy..sustum.
eneee işe yaradımı naptınçokkk işe yaradı çokkk kuzu gibi oldu :)))
Heh söyle yaaa....Bende merakta kalmıstım.çokkk işe yaradı çokkk kuzu gibi oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?