bana yalan söyledi :(

Erkekler yaptıklarını örtbas etmek için hep böyle davranırlar
Bu olayın altından ne çıkacak (hoş belli ama) merakla konuyu takip edecem..

fenaymış işin içinde kız olmasa daha az mıdenız bulanırdı eminim,can sıkıcı bır durum tabıkı.bazen seytan dıyorkı adamlar ne yasatıyorsa aynısını yasatki anlayabilsinler idrak edebilsinler ,ama yook kendılerı yapar yaptıkları kadında o... Olur kendılerını o kadınlara layık gorurler mıdelerı kalkmaz eve gelır ayaklarını uzatıp ntvsporu acarlar dımı ahhh ahhh

Bu ve benzerı konuları okumaya basladıgımdan berı, esıme her fırsatta caktırmadan gonderme yapıyorum. Tv.de gordugum fırsat sahnelerı degerlendırıp, guya adama verıp verıstırıyorum ama asıl amacım 'bak sen bunu yaparsan, sonu boyle olur' demek. K.K bıraz psıkolojımı mı bozdu ne? CADIARZU

aynen iyice panik oldumsempatiksalakcinni

Ben daha evlenmeden başladım sempatiksalakcinni

Ben daha evlenmeden başladım sempatiksalakcinni

Demek kı bu tur konulardan uzak kalmalıymısız. Ustelık bu benım ıyılesmıs halım. Bır zamanlar (bekarken) ızledıgım tv. programlarının etkısınde kalıyordum ve evlendıgım kısının benı oldurecegıne ınanıyordum. Uzun zaman boyle dusundugum ıcın evlılıge hıc sıcak bakmadım.

Evlendıgımden berı ıse kımın geldıgını bılmedıgım surece kırsalarda kapıyı acmam kımseye. Bunlar hep duydugum ısıttıgım olayların etkısınde kalmamdan kaynaklanıyor.

ıyı mı? Belkı can guvenlıgım acısından ıyı, fakat psıkolojım bozuluyor.

aay bende öleyim uzun zamandır.Okumucam diyorum tutamıyorum.Evliliğimde sorun yok ama ben çıkarıcam herhalde bu psikoloji ile.Bir de akrep burcuyum çok kıskancım.Sırf bu sebeplerden bi kaç siteyi okumaktan vazgeçtim.itiraf sitesini.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…