bana yalan söyledi :(

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
96
İstanbul
öncelikle merhaba hepinize ,

nasıl baslıyım anlatmaya bilmiyorum.

önümüzdeki ay 1 yıl olucak evleneli 1 yıl içinde cok tartısmalarımız oldu ama hiç bir zaman ne evliligimizde ne öncesinde bana ne yalan söledigini hissettim nede yalanını yakaladım. eşim öle gözü dısarda olan bi kişilikte diildir. evden işe işten eve kendi halinde bi yapısı vardır. beni aşırı derecede kıskanır tabi bu durumm beni zaman zaman fazlasıyşla rahatsız eder ama suana kadar bişi yapamadım onun bu kıskanclıklarına son vermek için.

neyse konuya giriyorum eşimin saatlaeri belli olmayan bi işi var öle sabah git aksam gel haftada belli bi güün izin oldugu bi işe sahip diil günün herhangi bi saatinde gece gündüz fark etmez iş oldumu gider.

gecen gün aksam işten geldiginde annesi ve kardeşiyle birlikte dayısını ziyarete gittik biraz oturduktan sonra iş yerinden aradılar ve 1 saat sonra havaalanına gitmesi gerektigini sölediler ( kiralık arac veriyolar ve kiradan arac dönecekmiş) bunun üzerine cıktık eve dogru giderken yolda iş arkadası aradı o saatte onunda havaalanında işinin oldugunu birlikte gidebileceklerini söledi daha sonra esim tel.da aarkadasına beni kastederek evde işi var ütü vs. yapacak dedi ve tel. konusmasını sonlandırdı. eve geldik ve bende onunla gelmek istedigimi evde sıkıldıgımı söledim birazda ısrar ettim benide götürmesi için ama birden ani ve bagırarak sana gelme diorum araacın kacta teslimi olucak belli diil sabah erkenden nasıl işe gidicen fln dedi bende tamam bukadar agresif olmana gerek yok gibi seler söledim ve arkadası geldi gittiler saat 11 gibi..
1 saat sonra fena halde yagmur bastırdı ve gök gürlemeye basladı ardından elektirikler kesildi hemen aradım nerde kaldıgını korktumu söledim bana korkma uyu bişi olmaz vs diyerek tel. kapatmak için mahaneler uydurmaya basladı sonrada kendisini almaya gelen ark. yanında oldugunu ve ayıp olucagını söleyerek tel kapattı.. bende arkadasımı arayıp korktugumu eşim gelene kadar konusabilirmiyiz dedim ve muhabbet etmeye basladık yatak odasının camından dısarı akıyorum bu aradada bi baktın eşimin şirketine ait araba şöför koltugunda iş arkadası yan koltukta BİR KIZ ama kızın bir dokeltesi vardı inanın 50 metreden gögüslerini gördüm ve sok oldum araba evin önünde durdu arka taraftan eşim indi arabanın içindeki kız kafayı kaldırıp bana sırıtarak baktı o anda sok gecirdim buarada saat 2 bucuk eşim eve geldi ve agzından laf almaya calıstım naptınız iş. ark. seni nedn o ssaatte kadar bekleni vs. die oda buaraya gelirken kız ark. yoldan aldıgını o yüzden beni bekledigini söledi inanmadım tabi daha cok üsteledim ve agzından baklayı cıkardı kız saat 11 den beri yanlarındaymıs ve onca saat birlikte arabanın içinde oturmuslar.klava:klava: beni götürmeme sebebi ise kızın normal bi kız olmayısı onun deyimiyle kasar beim deyimimle o............ olmasıymıs bunu duyunca dahada snirlendim onca saat öle bi kızla o arabanın içinde ne muhabbeti yaptınız ne konustunuz da benimle tel. da bile kısa kestin!!!!!! tamam o kız eşim için orda olmaya bilir iş ark. için gelmiş onun kız arkadası olmus olabilir ama neden bana yalan söledi.. ben öle kıskanc herseyden bi sorun cıkaran bi tip diilim ki havalanında bir cok bayan ark. var hepsiylede seviyeli bi şekilde görüsüyolarda yeri gelio benimle konusuyolar bayan ark.. bu zamana kadar kıskanlık krizlerine giripte o kız kim bu kızla nie konustun demedim yaniii.. bana söleyebilirdi arabana kızın oldugunu cok kırıldım kızlar anlatamam hep derdim erkeklere güven olmaz die ama eşim bende ki güveni tamamiyle yıktı mafoldumbenmafoldumben

aklıma bin birtürlü sey geio artık :gitme:

cok uzattım kusura bakmayın kızlar hem gözlerini yordum hem vaktinizi baya aldım ama ihtiyacım vardı yazmaya:sinifsinif:

Canım hemen kötüye yorma...
Belki kızın geleceğinden eşinin de haberi yoktu da yanında bir erkek olacağı için götürmek istemedi seni...
Mesela benim eşim öyledir. Kendi arkadaşları ile beni aynı ortamda bulundurmaz. Sadece hani çift olarak olursa görüşülür...
Zaten eşim çok kıskanç da demişsin, benimki de öyle

benim eşimde öle arkadaslarıyla beni aynı ortamda bulundurmaz çift olmadıgımız takdirde...
kızın geleceginden haberi varmıs zaten o yüzden götürmek istememiş öle bi kızla beni aynı ortama sokmamak için..eger basında söleseydi iş ark. yanında öle bii kız oldugunu zaten bende gitmek istemezdim ama eşimide onca saat o arabanın içinde bekletmezdimde...

dur bakalım hemen öyle kötüye yorma sen rahatsız olma diye söylemiştir belki ...
hemen aklına kötü düşünceler getirme

valla ben kötüye yorma dıyemıcem,evlı barklı adamın bilmem ne dıye tabır ettıgı bı bayanla aynı ortamda saatlerce bulunması bıle mıde bulandırmaya yetıyo,

Aynen, lachennn arkadasa katiliyorum...Ne isi varki, o sekil belirttigi bir insanin yaninda,bence cok mide bulandirici bir durum...:dilcikar:

o kız esının ıs arkadasıyla takılıyor anladıgım kadarıyla ..4 ünüz oturursunuz dıye dusundu ve tel de senı de getırmesını istedi esın onun ısı var falan deyıp senın o ortama layık olmadıgını dusundu ve gelmenı ıstemedı.
bu durumda esın yıne de hatalı ki;o ortamda bulunmayacaktı..arkadasını kıramayıp,kurabı oldu bence..
onlara gore cok basıt ama senın guvenın kırıldı...
bıraz ustnden gecınce esıne duygularından bahset,,uzuldugunden vs..
bır daha boyle bır ortamda bulunmasını ıstemedıgnı soyle.empatı kurmasını sagla..ustune cok fazla dusup buyutmenı onermıyorum sımdılık ben..

Madem k.ş..mış neden kadınla arabanın içinde durmuş o kadar saat.
Bir erkek bir kadın hakkında namusuyla ilgili hakaret ediyorsa karısına o işte mutlaka bir iş vardır.halbuki zaten o k.şa..lık için birliktedirler o kadınla ...
Eşlerini yanılmak için öteki kadına küfürler başlar herşey,ha
Ben hiçbir lafına inanmadım siniri gerginliğ de cabası Allah da yardım etmiş size gerçekleri göstermiş

sanırım o kız arkadaşının sevgilisi arkadası senide götürmesini söyledi eşinizde işi var fln dedi buraya kadar normal o kız kaşar oldugu için sizi muhatap etmek istememiş
peki
kendinin ne işi var öyle bir kızla tlf görüşmesini bile kısa kesecek kadar

Durum benim düşündüğüm gibi değilmiş, bu söylediklerine katılıyorum...

benim anlamadigimda niye arabada? ve niye saatlerce konusulur? 2 sevgili bulusurken senin kocan onlarin arasinda arabanan 5. tekerlegi gibi ne yapiyor ne isi varCADIARZU
tuhaf bir durum karisi, evdeyken adam onlarla beraber vakit gecirmeyi tercih ediyorfisfisfis

kesinlikle katılıyorum bu tesbite...
Evli bi erkeğin de zaten çok namuslu bi kadınla işi olmayacağına göre, gökte aradıklarını yerde bulmuş gibi oluyorlar hemen....
alsanaalsanasmile

Sizin durumunuz Yaprak Dökümündeki Fikrete benziyor, büyük ihtimal eşinizin bir suçu yok ama arkadaşına hayır diyememiş bence. Diğer yorum yapan arkadaşlar haklı eşiniz sizi o ortama sokmak istemedi o yüzden götürmedi. Belki arkadaşının o kadınla çok büyük bir sorunu vardır ve eşiniz arkadaşına yardım etmek için gitmiştir.

Sizi layık görmediği ortamda kendi işi ne ki... NE olursa olsun hiçbir mazeret yalanı haklı çıkarmaz...
Güven dediğiniz şey yılları gerektiriyor, ama yıkmak içinde bir anlık gaflet boşluk yetiyor işte..
Niyeti kötüdür demiyorum, ama yinede hoş bir durum değil, sonn derece gereksiz...

peki o arabadaki zilli kafasını kaldırıp size bakıp gülümsemiş...nerden biliyomuş sizin orda oturduğunuzu ve niye bakmış sebep ne ?o sırada ne konuşuluyodu arabada ??
hattaa saat 11 den beri 3 kişi bir arabada ne konuşur ne paylaşır ? hem eşinizin işe be ne orda
acaba gerçekten arabadalarmıydı yoksa budamı uydurma
sor bence eşine hepsini ve sakın yumuşama koy tavrını ...dikkat etsin davranışlarına..
bide sen arayıp korktuğunu söylüyosun yat uyu diyor..bu ne vicdansızlık...orda oturmak senden dahamı önemliymiş...seni bukadarmı düşünüyormuşşş

arkadaşının arkadaşı ise, eşinin o arabada işi ne ? hemde saatlerdir....

amann canım boşver ya sen ne kaybedersin bakk çalışıyorsun ayaklaının üzerinde durabiliyorsun erkek işte evdeki ne bakmaz dışardakine aklı gider olmayan akıl

amann canım boşver ya sen ne kaybedersin bakk çalışıyorsun ayaklaının üzerinde durabiliyorsun erkek işte evdeki ne bakmaz dışardakine aklı gider olmayan akıl

aynen katılıyorum yaa...evdeki evde zaten..dışardaki ama kaçıyor ya..bunlar da kovalıyor..

konu sahibi arkadasin üzüldügü nokta esinin ondan bunlari saklamasi, söylemis olsaydi kizcagizin güvenini de bu denli sarsmazdi,,,, esine göre k....rmis, bunu nasil bir savunmadir anlamadim? arkadas hatri icin insan esini kirarmi? buna degermi? kadincagiz simdi icindeki izi nasil silsin?
burda simdi , hemen üzme kendini , konus esinle, diyen olsada kizin kalbi kirik, ve ben biliyorumki (kadin olarak) insan bir kirildimi , güveni sarsildimi ...unutmasi zor oluyor, kalbine bosver üstúnden atla gec önemli degil ,diyemiyor . Ben yinede üzme kendini diyenlerden olacagim kardesim, esinle iyice konus, bu durumun seni ne denli sarstigini anlat, anlasin yani oda.
gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…