Hanimlar selam.. Konu cok sevdigim arkadasimin bana yalan soyleyip soylemedigini ve beni yeterince onemseyip onemsemedigini anlamak ama tabi ki konunun anlasilmasi icin detaylari var.. Neyse hemen konuya giriyorum.. Benim liseden beri tanidigim ama ozellikle son birkac aydir baya samimi oldugum bir kiz arkadasim var ve cok seviyorum kendisini, gercekten onunla birlikteyken cok keyifli vakit geciriyorum.. O da gorunuste oyle ama bazi suphelerim var.. Simdi soyle ki, arkadasim surekli bazi gerekcelerle benim teklif ettigim bazi planlari kabul etmiyor.. Mesela bulusuyoruz, eve erken gitmem gerekiyor benim ailem saat siniri koyuyor diyor.. Diyorum ki benimle birlikte havuz kursuna gel, diyor ki gelemem ailem oyle ortamlarda bulunmama musaade etmiyor diyor.. Gerekce olarak da muhafazakar bir yapida olduklarini soyluyor.. Simdi soyle bir sey var, ailesini liseden tanidigim icin biliyorum, gercekten gorunum olarak vs muhafazakarlar ve yer yer baskilari da vardi mesela hatta arkadasimin diger ikiz kiz kardeslerini okulda erkeklerle geziyorlar diye okula gelip annesi azarlamisti.. Buraya kadar arkadaslarimin dedikleri dogru gibi (yani benimle kisitli vakit gecirmesinin sebebi ailesinden oturu gibi) Ama soyle bir sey var: Arkadasimin bir erkek arkadasi var simdi ve onunla rahatca geziyor ediyor.. Arkdasimin annesiyle babasi de biliyormus iliskilerini ve sosyal medyada arkadasim sevgilisiyle fotolarini vs paylasiyor rahatca ve arkadasimin annesi babasi da begeniyor goruyorum.. Hatta bir kere konusu acildi ve ailesiyle sevgilisinin henuz bizzat oyle cok tanismadiklarini ve zaten su an evlilik dusunmediklerini soyledi.. Simdi bu noktada diyorum ki acaba benimle kisitli bulusmasinin sebebi ailesinin muhafazakarligi degil de kendi istemedigi icin mi acaba Cunku bu ne perhiz bu ne lahana tursusu yani, oyle bir aile olsalar boyle bir iliskiye de musaade etmezler diye dusunuyorum.. Bu arada sey de aklima geldi: arkadasimin dogustan gelen mental acidan teshis edilmis bir engeli var (zeka engeli yok kesinlikle, ama hani nasil desem bazi iletisim tarzi konularda engeller olusturan bir rahatsizlik) Acaba ailesi beni oyle cok tanimadigi icin cok guvenemiyor mi rahatsizligi yuzunden diye de aklima geldi ama sevgilisini de tanimiyormus yani bu acidan da mantiga uymuyor.. Arkadasim giyinis olarak da muhafazakar yani genelde hep uzun vs giyiyor.. Bu acidan bakinca yalan soylemiyor bana, ailesi yuzunden benimle kisitli vakit geciriyor diyorum ama ee erkek arkadasiyla gayet rahat, oyle bir aile ona hic izin vermez ki, o zaman bana yalan mi soyluyor kendi istemedigi icin diyorum.. Acaba beni kirmamak icin tam soyleyemiyor da bu cesit bahaneler mi buluyor diyorum.. Yani acikca sormaya da cekiniyorum, ama su an cevremde baska arkadasim yok ( hepsinin kendine gore duzenleri var su an) bu arkadasimi kaybetmek istemiyorum.. Benimle beraberken o da gayet mutlu gibi, ama tabi insanlarin icyuzunu tam olarak bilemiyoruz.. Bana akil verebilir misiniz yalan mi degil mi sizce acaba ve acikca sormali miyim sen benimle arkadaslik yapmaktan yeterince keyif almiyor musun diye.. Ama hic simdi bulandirmak da istemiyorum zaten karisik bir donemdeyim, bu arkadasimin varligi iyi geliyor bana.. Bilemedim ki..