Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

Kendimi dün gece derse veremeyince, halbuki yarin sinavim var, "BLACK" isimli filmi izledim esimle ...
Güzel bir filmdi, fakat biraz agir ilerliyor, bir de kücük kizin görüntüsü bana cok korkunc geldi. Korku filmlerindeki kizlar gibiydi.

Bilmiyorum modumla mi alakali ben cok begenmedim. Cok karanlikti film sürekli, cok ic karartici geldi bana...O da duygusalligi öldürdü benim icin.

Ya da Barfi`den daha basarili olmadigi icin böyle oldu bilemiyorum.

En iyisi izleyecek olanlar önce Barfi`yi izlemesinler :D Barfi bambaska bir film cünkü..

The Young Victoria
Northanger Abbey

Bu iki filmin "pride and prejudice" tadinda oldugu söyleniyor. Izleyecegim, buradan da duyurmus olayim dedim.

Atesböceklerinin mezarini da listeye aldim :) Herkes cok övmüs gercekten.

eski filmler olabilir türk sineması ve avrupadan.. mesela audrey hepburn roma tatili gibi

dizi önereyim

once upon a time.. çok güzel bir dizi.. sevişme sahnesi yok öpüşme ise çok az zaten duygularıyla da aşklarını gösterebiliyorlar. 2.sezonu bitti şimdi 1-2 sahne hariç ki onlarda kısa rahatsız edici bir durum yok :)

ara ara sıkılabilirsiniz ama hemen bırakmazsanız heyecanlanmaya devam edebilirsiniz :)

Bütün sayfalara bakamadım söyleyecegim filmler önerildimi bilmiyorum umarım önerilmemiştir. İlk olarak Forrest Gump kesinlikle herkes mutlaka izlemeli çok başarılı bir film. Sonrasın da Hayat güzeldir ( La vita è bella) dram türünde en iyilerden. Pi'nin Yaşamı, bu da macera-dram gerçekten çok güzel insan izlemekten kendini alamıyor. Esaretin Bedelini söyleyecektim ama izlemişsiniz :) Son olarakta Azınlık Raporu veya Kız kardeşimin hikayesi'ni önerebilirim. İnşaAllah yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme:
eski filmler olabilir türk sineması ve avrupadan.. mesela audrey hepburn roma tatili gibi

dizi önereyim

once upon a time.. çok güzel bir dizi.. sevişme sahnesi yok öpüşme ise çok az zaten duygularıyla da aşklarını gösterebiliyorlar. 2.sezonu bitti şimdi 1-2 sahne hariç ki onlarda kısa rahatsız edici bir durum yok :)

ara ara sıkılabilirsiniz ama hemen bırakmazsanız heyecanlanmaya devam edebilirsiniz :)

Tesekkür ederim :)
Once upon a time adli dizi bu dizi mi?
Once Upon A Time Season 1 Summary Part 1/3 - YouTube ( Emin olmak icin )

Bütün sayfalara bakamadım söyleyecegim filmler önerildimi bilmiyorum umarım önerilmemiştir. İlk olarak Forrest Gump kesinlikle herkes mutlaka izlemeli çok başarılı bir film. Sonrasın da Hayat güzeldir ( La vita è bella) dram türünde en iyilerden. Pi'nin Yaşamı, bu da macera-dram gerçekten çok güzel insan izlemekten kendini alamıyor. Esaretin Bedelini söyleyecektim ama izlemişsiniz :) Son olarakta Azınlık Raporu veya Kız kardeşimin hikayesi'ni önerebilirim. İnşaAllah yardımcı olmuşumdur.

Yorumlariniz icin cok tesekkür ederim,
Azınlık Raporu ve Kız kardeşimin hikayesi haric digerlerini izlemistim. Ama bir kez daha sayfadan yararlanmak isteyenler icin tekrarlamis olalim.

Bu iki önerinize de bakacagim simdi internetten, tekrar tesekkürler.:)

Atesböceklerinin Mezarligi`ni izledim ama cok duygusallasamadim neden? :5::5::5:
Esim benden daha cok etkilendi, ben etkilenemedim.

Bir de The Iron Giant trailer - YouTube

The Iron Giant var, how to train your dragon kadar etkileyici olmasa da, cocuklarla vakit gecirmek icin ya da kafa dagitmak icin fena olmayan bir secenek.

'How to Train Your Dragon' Trailer HD - YouTube How to Train Your Dragon, bu animeyi hala izlemediyseniz, en begendigim animelerden biri oldugunu söyleyebilirim.

Filmleri bitirdik sanirim artik kimse yazmiyor. :)
Ben yine de güncellemeye devam edeyim!:)
Esim hareketli bir seyler izlemek istedigi icin "AVATAR" isimli filmi izledik, ikimiz de cok begendik. Hatta keske sinemada 3D`li izleyebilseydik diye düsündük.

Iyi keyifler!:)

Side Effects izleyebilirsiniz :34:

Uzuuuun zamandir yoktum :)

en son cok fazla film izlemedim sanirim ama paylasayim..

Mustafa hakkinda hersey :31:

filmini izledim, güzel bir filmdi fakat müstehcen sahneleri de var söyleyeyim...
degisikti , anlamliydi..

Romantik komedi 2:19: ( bekarliga veda )
sadece komedi acisindan iyiydi yoksa vasat olmus..
görsel showu bol ve iyiydi sadece..

A beautiful mind :16:( akil oyunlari )
bugün izledim ve cok begendim..
gercek bir hayati anlatan, anlamli, sürükleyici ve güzel bir filmdi..
sonunda aglatti :)

Son düzenleme:
aklima simdi 2 tane daha geldi :)

Inception (Baslangic):16:

cok begenmistim filmi..
2 ay önce falan izlemistim sanirim...
bilim kurgu, biraz kafa karistirici ama gayet güzeldi
tavsiye edeceklerim arasinda yani

Ask geliyorum demez :19::19:

Vasat bir film.. tvde izlemistim..
Eski türk filmi tadini yakalamaya calismislar ama olmamis... :25:

Son düzenleme:
aklima simdi 2 tane daha geldi :)

Inception (Baslangic):16:

cok begenmistim filmi..
2 ay önce falan izlemistim sanirim...
bilim kurgu, biraz kafa karistirici ama gayet güzeldi
tavsiye edeceklerim arasinda yani

Ask geliyorum demez :19::19:

Vasat bir film.. tvde izlemistim..
Eski türk filmi tadini yakalamaya calismislar ama olmamis... :25:

Sen de olmasan kimsecikler yazmiyor ne zamandir. :) Tavsiyelerin sonuna geldik sanki. Önerilerini dikkate alacagim.

Ben de WRECK-IT RALPH adli animeyi izledim. Fena degildi. :15:
Bilgisayar oyunlarini eglenceli bir bicimde anlatiyor. Ilgiyle izledim. :32:

American Idol Songs - Falling Slowly Movie | American Idol Song

Bir de bu filmi izlemistim son zamanlarda. Ismi "once" oldukca güzeldi. Belgesel tadinda biraz hani cok basarili diyemesem de insanin icini isitan bir film. Sonunu sevmedim diye belki de basarili demiyorum bilmiyorum. Romantik ve müzik dolu bir film izlemek isterseniz, deneyebilirsiniz.

$Poster-pursuithappyness.jpg

The pursuit of happiness (Umudunu yitirme)

Biraz önce izledim bu filmi...
Yine gercek bir yasanti, bir adamin hikayesini anlatan bir film...
Ve muhtesemdi... cok aglatti :5: ( bir filmin illa aglatmasi gerekmiyor beni ama, bunuda ekliyim:25: )
Birde gercek oldugunu bilip izleyince, insan bir acayip oluyor..
Filmin insana kattigi cok sey var.. :16:
Birazda kendimi buldum filmde..
En cok begenilen filmlerden biriymis sanirim...
Mutlaka tavsiye ediyorum :16:

Lambrusco izleyip begendigin filmleri ilk mesajında liste yapsana
daha derli toplu olur, bize referans olur :3:
Ama black filmini de yaz, çok guzel filmdi o :)

Back