• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

tabii gerçek bi hikaye olması filmi çok cazip kılıyor, filmin sonunda, o olayı gerçekten yaşayanların resimlerini falanda gösteriyolar, biraz amerikan propagandasıda var tabii ama hangi amerikan filminde yok ki

selam kizlar

artik film izleyince direkt gelip burada anlatiyoruz ya :9:
gecen haftalarada , sinemada izledigim film " KELEBEGIN RÜYASI"
bu filmle ilgili konu acilmis oraya önce yorum yapmistim,
o yorumumu buraya kopyalayayim.. :6:

"bende izledim tavsiye ederim...
uzun zamandir böyle bir film yoktu piyasada..
siirsel ve anlamli...
yilmaz erdogan bu kez bambaska bir film cikarmis ortaya...
oyunculuklar heleki kivanc tatlitug harikaydi..
sonlarina dogru biraz sIkILdIm
fakat izlenilmesi gerekilen bir film oldugu kesin"

Son düzenleme:
ve evde yine bir film izleyecegim bugün
hangi filmi izlesem diye düsünüyörüm :26:

gerci burdan aldigim film tavsiyeleriyle liste iyice kabardi ama
biraz arastirmam lazim

Son düzenleme:
selam kizlar,
gelenegi bozmadan tekrar aranizda bulunmaktayim :3:
biraz önce "The Notbook" filmini izledim..
cok hos bir film, eskiden simdiye yasanmis ve yasanan ask hikayesini
cok güzel anlatmislar..
agladimda .. :43:

romantik bir film izlemek istiyordum, tamda istedigim gibiydi.. :16: (sevisme sahnesi var ama )

Platonik ask,

tesekkürler yorumlarin icin :)

Kelebegin rüyasini ben de izlemeyi cok istedim, Istanbul`da idim oysa, ama firsat olmadi malesef... Bakalim Viyana`ya gelecek mi.. Gelmezse de artik biraz uzun bekleyecegim.. Cok merak ediyorum...

Bir de GELMEYEN BAHAR filmini izleyen oldu mu? Yeni cikmis..:)

Platonik ask,

tesekkürler yorumlarin icin :)

Kelebegin rüyasini ben de izlemeyi cok istedim, Istanbul`da idim oysa, ama firsat olmadi malesef... Bakalim Viyana`ya gelecek mi.. Gelmezse de artik biraz uzun bekleyecegim.. Cok merak ediyorum...

Bir de GELMEYEN BAHAR filmini izleyen oldu mu? Yeni cikmis..:)

Sen viyanada misin ? :3: bende avusturyada yasiyorum
kelebegin rüyasi, viyanadan yaklasik bir saatlik uzak yere geldiyse, oraya gelmemesi imkansiz :55:
ben dün ablamgillerle 2 film daha izledim bu arada..
hemen yorumlarimi yazayim :8:

birincisi : Cinar Agaci

Harika bir filmdi, cok anlamliydi.. önyargim vardi bu filme karsi izlemeden önce,
biraz dizi gibi olmus diye fakat izleyince öyle olmadigini gördüm..
kesinlikle tavsiye edebilecegim bir film :16:

ikincisi : Prensesin Uykusu

Bu filmde gercekten ilginc ve güzel bir filmdi ve Cagan Irmag'a ait :6:
biraz aralarda fantastik olmasina ragmen, kendine ceken,
sürükleyen bir konusu vardi :21:

Sen viyanada misin ? :3: bende avusturyada yasiyorum
kelebegin rüyasi, viyanadan yaklasik bir saatlik uzak yere geldiyse, oraya gelmemesi imkansiz :55:
ben dün ablamgillerle 2 film daha izledim bu arada..
hemen yorumlarimi yazayim :8:

birincisi : Cinar Agaci

Harika bir filmdi, cok anlamliydi.. önyargim vardi bu filme karsi izlemeden önce,
biraz dizi gibi olmus diye fakat izleyince öyle olmadigini gördüm..
kesinlikle tavsiye edebilecegim bir film :16:

ikincisi : Prensesin Uykusu

Bu filmde gercekten ilginc ve güzel bir filmdi ve Cagan Irmag'a ait :6:
biraz aralarda fantastik olmasina ragmen, kendine ceken,
sürükleyen bir konusu vardi :21:

Yorumlarin icin tesekkürler platonik_ask. Evettt ben Viyana`dayim. Baktim da tek bir sinemada buldum. O da ögle saati. Sadece cumartesi var. Ben bu cumartesi gezmek istiyorum hava güzel olacakmissss :D Günese hasret yasiyoruz bu memlekette malum :D

Bu arada ben Yüzüklerin Efendisi`ni izlememistim. Benim gibi izlememis olanlara duyrulur. Meger ne kadar harikaymis. Fantastik filmlere kapim acik artik :D Ama mantikli olanlara, zekice ve hayalle yogrulmus olanlara. :)

Yorumlarin icin tesekkürler platonik_ask. Evettt ben Viyana`dayim. Baktim da tek bir sinemada buldum. O da ögle saati. Sadece cumartesi var. Ben bu cumartesi gezmek istiyorum hava güzel olacakmissss :D Günese hasret yasiyoruz bu memlekette malum :D

Bu arada ben Yüzüklerin Efendisi`ni izlememistim. Benim gibi izlememis olanlara duyrulur. Meger ne kadar harikaymis. Fantastik filmlere kapim acik artik :D Ama mantikli olanlara, zekice ve hayalle yogrulmus olanlara. :)

rica ederim :3:
sadece bir film izleyip cikarsin yine gezersin ya :) gitmissindir umarim..
evet bugün hava güzeldi, dondurmamida yedim.. :16:

hadi ya bende senin gibiyim lambrusco, yüzüklerin efendisi fantastik bir film diye izlemedim..
ama sen begendiysen vardir demekki bir güzelligi :)

we teach love..
kore filmidir..başlarda klasik türk filmi tadında sonlarına doğru şaşırtan bir film..koreliler şaşırtmayı seviyor..tavsiye ederim çok beğendiğim filmler arasındadır.romantik bi film.bir kızın platonik aşkı.....

sanıyorum öneren olmadı bu filmi..ben bollywood hayranı olarak size BARFİ'yi öneriyorum
ufak bi öpücük sahnesi var,öpüşme değil :)
sağır ve dilsiz bi adamın aşkını anlatıyor Charlie Chaplin filmleri tadında

rica ederim :3:
sadece bir film izleyip cikarsin yine gezersin ya :) gitmissindir umarim..
evet bugün hava güzeldi, dondurmamida yedim.. :16:

hadi ya bende senin gibiyim lambrusco, yüzüklerin efendisi fantastik bir film diye izlemedim..
ama sen begendiysen vardir demekki bir güzelligi :)

Gidemedim filme yine cumartesi aslinda ders calistim. Pazartesi Almanca testi var. :)
Afiyet olsun bu arada :)

Yüzüklerin efendisini gercekten neden izlememis oldugumu anlamadim. :) Fantastik ve cok asiri popüler diye. Bir de ben öyle
yaratikli maratikli savasli seyler de pek sevmezdim ama izledikce filmin icinde gercek dünya ile bagdasan pek cok sey buluyorsun.
Tavsiye ederim ama uzatilmis (extended) bölümlerini izle muhakkak. Esim uzatilmis bölümleriyle izleyince insanin kafasinda tam oturuyor dedi.

we teach love..
kore filmidir..başlarda klasik türk filmi tadında sonlarına doğru şaşırtan bir film..koreliler şaşırtmayı seviyor..tavsiye ederim çok beğendiğim filmler arasındadır.romantik bi film.bir kızın platonik aşkı.....

sanıyorum öneren olmadı bu filmi..ben bollywood hayranı olarak size BARFİ'yi öneriyorum
ufak bi öpücük sahnesi var,öpüşme değil :)
sağır ve dilsiz bi adamın aşkını anlatıyor Charlie Chaplin filmleri tadında

Bu iki filmi de öneren olmadi. Bollywood`u ben severim, Kore filmleri de bir türlü denemedim. Tesekkürler öneriler icin! :)

BARFIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)
Barfi`yi hala kimse izlemedi mi???
Yorumlari merak ediyorum!!!!
Beni etkileyen nadir filmlerden bir tanesi oldu!!!!! :46:

BARFIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)
Barfi`yi hala kimse izlemedi mi???
Yorumlari merak ediyorum!!!!
Beni etkileyen nadir filmlerden bir tanesi oldu!!!!! :46:

Ben izledim ve çok sevdim:34:
İzlemediyseniz önerilerim olacak.

Black
Üç idiots
Her çocuk özeldir.
Ghajini.

Kore filmlerinden;
Hüzünden öte
Daisy

İlk üç film beni en çok etkileyenlerdir.

Ben izledim ve çok sevdim:34:
İzlemediyseniz önerilerim olacak.

Black
Üç idiots
Her çocuk özeldir.
Ghajini.

Kore filmlerinden;
Hüzünden öte
Daisy

İlk üç film beni en çok etkileyenlerdir.

Tesekkür ederim. Barfi beni cok etkiledi. Esimle uyurken hatta parmaklarimizi birlestirerek uyuduk onlar gibi :):):):):)
3 idiots ve her cocuk özeldiri de izledim ama Black`e hala bakamadim. Ghanjini ye duymamistim.

Kore filmi tavsiyeleri icin de tesekkürler. Aslinda hic Kore filmi izlemedim. Daha önce bazi tavsiyelerde bulunanlar olmustu ama vakit olmadi. Bu sayfayi arsiv niyetine tutuyorum. Sirayla bazen karisik firsat buldukca izliyorum. :)

Tesekkür ederim. Barfi beni cok etkiledi. Esimle uyurken hatta parmaklarimizi birlestirerek uyuduk onlar gibi :):):):):)
3 idiots ve her cocuk özeldiri de izledim ama Black`e hala bakamadim. Ghanjini ye duymamistim.

Kore filmi tavsiyeleri icin de tesekkürler. Aslinda hic Kore filmi izlemedim. Daha önce bazi tavsiyelerde bulunanlar olmustu ama vakit olmadi. Bu sayfayi arsiv niyetine tutuyorum. Sirayla bazen karisik firsat buldukca izliyorum. :)

Barfi insanın içini ısıtan bir film. Katılıyorum..
Kore filmlerini çok seveceğinizi garanti edebilirim :)
Black da enfes bir filmdir.. Ertelememenizi öneririm

Bu arada unutmuşum
My name is Khan da muhteşemdir..

Barfi insanın içini ısıtan bir film. Katılıyorum..
Kore filmlerini çok seveceğinizi garanti edebilirim :)
Black da enfes bir filmdir.. Ertelememenizi öneririm

Bu arada unutmuşum
My name is Khan da muhteşemdir..

Tesekkür ederim tekrar. proje ödevlerim biter bitmez bakacagim o zaman :):):)

Selam herkese,

dün aksam "guguk kusu" adli filmi izledim. Oldukca enteresandi. Agir ilerleyen bir film. Derin düsünmeyi sevenler, sistem-insan iliskisi üzerine film isteyenler icin harika bir secenek. Fakat pek cok kisi icin de cok agir ve anlasilmaz olabilecek bir film. O yüzden hakkinda yorumlari okuyun kafaniza yatarsa izleyin derim.
Sevgiler :)

Son düzenleme:
Back