ARGO ve kızım olmadan asla olabilir
ARGO da o yılların ruhunu çok güzel yansıtmışlar ya, Ben Affleck rolune acayip yakışmış ya bayıldım
beğendinmi argoyu
ne zamandır izliycem unutuyorum onu
en kısa zamanda izleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ARGO ve kızım olmadan asla olabilir
ARGO da o yılların ruhunu çok güzel yansıtmışlar ya, Ben Affleck rolune acayip yakışmış ya bayıldım
beğendinmi argoyu
ne zamandır izliycem unutuyorum onu
en kısa zamanda izleyeyim
Platonik ask,
tesekkürler yorumlarin icin :)
Kelebegin rüyasini ben de izlemeyi cok istedim, Istanbul`da idim oysa, ama firsat olmadi malesef... Bakalim Viyana`ya gelecek mi.. Gelmezse de artik biraz uzun bekleyecegim.. Cok merak ediyorum...
Bir de GELMEYEN BAHAR filmini izleyen oldu mu? Yeni cikmis..:)
Sen viyanada misin ? bende avusturyada yasiyorum
kelebegin rüyasi, viyanadan yaklasik bir saatlik uzak yere geldiyse, oraya gelmemesi imkansiz
ben dün ablamgillerle 2 film daha izledim bu arada..
hemen yorumlarimi yazayim
birincisi : Cinar Agaci
Harika bir filmdi, cok anlamliydi.. önyargim vardi bu filme karsi izlemeden önce,
biraz dizi gibi olmus diye fakat izleyince öyle olmadigini gördüm..
kesinlikle tavsiye edebilecegim bir film
ikincisi : Prensesin Uykusu
Bu filmde gercekten ilginc ve güzel bir filmdi ve Cagan Irmag'a ait
biraz aralarda fantastik olmasina ragmen, kendine ceken,
sürükleyen bir konusu vardi
Yorumlarin icin tesekkürler platonik_ask. Evettt ben Viyana`dayim. Baktim da tek bir sinemada buldum. O da ögle saati. Sadece cumartesi var. Ben bu cumartesi gezmek istiyorum hava güzel olacakmissss Günese hasret yasiyoruz bu memlekette malum
Bu arada ben Yüzüklerin Efendisi`ni izlememistim. Benim gibi izlememis olanlara duyrulur. Meger ne kadar harikaymis. Fantastik filmlere kapim acik artik Ama mantikli olanlara, zekice ve hayalle yogrulmus olanlara. :)
rica ederim
sadece bir film izleyip cikarsin yine gezersin ya :) gitmissindir umarim..
evet bugün hava güzeldi, dondurmamida yedim..
hadi ya bende senin gibiyim lambrusco, yüzüklerin efendisi fantastik bir film diye izlemedim..
ama sen begendiysen vardir demekki bir güzelligi :)
we teach love..
kore filmidir..başlarda klasik türk filmi tadında sonlarına doğru şaşırtan bir film..koreliler şaşırtmayı seviyor..tavsiye ederim çok beğendiğim filmler arasındadır.romantik bi film.bir kızın platonik aşkı.....
sanıyorum öneren olmadı bu filmi..ben bollywood hayranı olarak size BARFİ'yi öneriyorum
ufak bi öpücük sahnesi var,öpüşme değil :)
sağır ve dilsiz bi adamın aşkını anlatıyor Charlie Chaplin filmleri tadında
BARFIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)
Barfi`yi hala kimse izlemedi mi???
Yorumlari merak ediyorum!!!!
Beni etkileyen nadir filmlerden bir tanesi oldu!!!!!
Ben izledim ve çok sevdim
İzlemediyseniz önerilerim olacak.
Black
Üç idiots
Her çocuk özeldir.
Ghajini.
Kore filmlerinden;
Hüzünden öte
Daisy
İlk üç film beni en çok etkileyenlerdir.
Tesekkür ederim. Barfi beni cok etkiledi. Esimle uyurken hatta parmaklarimizi birlestirerek uyuduk onlar gibi :):):):):)
3 idiots ve her cocuk özeldiri de izledim ama Black`e hala bakamadim. Ghanjini ye duymamistim.
Kore filmi tavsiyeleri icin de tesekkürler. Aslinda hic Kore filmi izlemedim. Daha önce bazi tavsiyelerde bulunanlar olmustu ama vakit olmadi. Bu sayfayi arsiv niyetine tutuyorum. Sirayla bazen karisik firsat buldukca izliyorum. :)
Barfi insanın içini ısıtan bir film. Katılıyorum..
Kore filmlerini çok seveceğinizi garanti edebilirim :)
Black da enfes bir filmdir.. Ertelememenizi öneririm
Bu arada unutmuşum
My name is Khan da muhteşemdir..