• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

madem aşk ve gurur u sevdin:1: o zaman becoming jane'i çok çok daha seversin:16: yazar jane austen'in hayatını anlatan, gerçeklerden yola çıkılmış kurmaca bir yapım. çok naifti. mutlaka izle:43:

Diger söyledigin filmi izlememistim ona bakacagim :)
Becoming Jane`i izledim evet onu yazmayi unutmusum!!!
Ask ve Gurur tadinda ama baska bir havasi olan güzel bir filmdi!!!! :) Burdan tavsiye etmis olalim birlikte!!! :)

Ben de sana Juliet`e Mektuplari önereyim.

Esaretin Bedeli
Schindler'in Listesi
Guguk Kuşu
Zindan Adası
Hachiko
Bilinmeyen Yol

Bunlar tarafımdan tescilli filmler. İçlerinden şunu kesinlikle izle demem çok zor, hepsi harika filmler. Zindan Adası gerilim filmi. Pek bir önemi yok benim için ama seversiniz kesinlikle. Onun dışındakiler anlamlı filmler hepsinde ağladım ki ben çok ağlayan biri değilimdir. :14:(Bilinmeyen Yol hariç). Özellikle Schindler'in Listesi'nden sonra insan olmaktan utanmanız çok olası.

Cok tesekkürler katkilariniz icin.
Schindler`in listesini biliyorum ama izlemeye cesaretim yok, Hotel Rwanda cok agir gelmisti bana, aglamaktan uzun süre kendime gelememistim ve direk derinine düsüncelere salmisti beni. O yüzden Schidler`´in Listesini belki bir süre izlemesem iyi olacak :) Diger tavsiyelerinize bakacagim!! :)

canım izlemediyesen evim sensin i şiddetle tavsiye ederim türk filmlerinden dedemin insanları da çok güseldir. ya sonra yı da sevmiştim. yabancı olarak gladıatör- akıl oyunları- ben affleck ve uma thurman ın oynadığı hesaplaşma bunları mutlaka izle derim :)

canım izlemediyesen evim sensin i şiddetle tavsiye ederim türk filmlerinden dedemin insanları da çok güseldir. Ya sonra yı da sevmiştim. Yabancı olarak gladıatör- akıl oyunları- ben affleck ve uma thurman ın oynadığı hesaplaşma bunları mutlaka izle derim :)

beni unutma , usta , ya sonra , evim sensin , sözün bittiği yer , barda , takva , bal , janjan , abimm , babam ve oğlum , gecenin kanatları , musallat 2 lanet , incir reçeli , umut ( şiddetle seviyorum) , aşk tesdadüfleri sever, aşk tutulması , birde bi ağacın altında diye film vardı adını unuttum ya:) oda güzeldi.. Yeşil yol , gelinlerin savaşı , ölü gelin , mommo , yüreğine sor , alacakaranlık serisi , aklıma gelenler bunlar yabancıların isimleri aklıma gelmedi pek malesef:) pekte sevmem zaten . Bunların içinden izlemediklerin varsa izle derim genelde dram aşk felan:)

yeni vizyondakileri zaten az çok biliyorsundur

beni unutma , usta , ya sonra , evim sensin , sözün bittiği yer , barda , takva , bal , janjan , abimm , babam ve oğlum , gecenin kanatları , musallat 2 lanet , incir reçeli , umut ( şiddetle seviyorum) , aşk tesdadüfleri sever, aşk tutulması , birde bi ağacın altında diye film vardı adını unuttum ya:) oda güzeldi.. Yeşil yol , gelinlerin savaşı , ölü gelin , mommo , yüreğine sor , alacakaranlık serisi , aklıma gelenler bunlar yabancıların isimleri aklıma gelmedi pek malesef:) pekte sevmem zaten . Bunların içinden izlemediklerin varsa izle derim genelde dram aşk felan:)

yeni vizyondakileri zaten az çok biliyorsundur

vaoww bu ne böyle tek solukta yazmışın gibi duruyo :1: ben 2 saat düşündümde aklıma onlar anca geldi :1:

:))) kıs ben izlediğim filmleri facede beğenirim genelde ordan bakarak yazdım çoğunu :1:

valla çok mantıklı bebeğim:) konu sahibine sesleniyorum melekaylanın yazdığı filmlerin çoğunu bende izledim ve gerçekten hepsi de çok güsellll

valla çok mantıklı bebeğim:) konu sahibine sesleniyorum melekaylanın yazdığı filmlerin çoğunu bende izledim ve gerçekten hepsi de çok güsellll

:1: Evet evet isle çok güseller:) incir reçeli askoşumla benm filmimim zaten :) umut filmide bizim tanışmamıza vesile olan film ah ah:1: Hala ağlarız onu izleyince:)

dedemin insanlarını izlemedim ama bende onu izleyim:16:

Kızlaar bana da film önerseniz.. :3: Ama 'yeni çıkan yada son aylarda ki filmlerden' olması gerekiyor.

evim sensin, celal ile ceren :) çok güzel yenilere daha pek gitmedim gidemiyorum vaktim hiç olmuyor genelde nete düşünce bakıyorum o yüzden izledikten sonra şeyederim:1::1:

Evim Sensin'i izledim canım.. Uzun Hikaye vardı ona da gittim..son olarak Kadir İnanır'ın Elveda Katya filmine gittim fena değildi..
Moskovanın şifresi ve Çakallarla Dans kadar da asalak film görmedim ömrümde eşi,min isteği üzerine gittim. Sakın izlemeyin :)

Evim Sensin'i izledim canım.. Uzun Hikaye vardı ona da gittim..son olarak Kadir İnanır'ın Elveda Katya filmine gittim fena değildi..
Moskovanın şifresi ve Çakallarla Dans kadar da asalak film görmedim ömrümde eşi,min isteği üzerine gittim. Sakın izlemeyin :)

moskavaya gitmek istiyordum aslında ama:) bunu yazdığın iyi oldu :1: evet ya evim sensin çok güzeldi :14:

moskavaya gitmek istiyordum aslında ama:) bunu yazdığın iyi oldu :1: evet ya evim sensin çok güzeldi :14:

yaa belki sen beğenirsin ama benim komedi film anlayışım çok farklı, türklerin komedi filmi konudunda beceriskiz olduğunu düşünüyorum..

yaa belki sen beğenirsin ama benim komedi film anlayışım çok farklı, türklerin komedi filmi konudunda beceriskiz olduğunu düşünüyorum..

maalsef bende :) ama şahanın son filmi komik geldi bana :1: bizim türkler genelde komediyi belden aşağı şakalarla yapmaya çalıştıkları için olmuyor maalesf:1:

:1: Evet evet isle çok güseller:) incir reçeli askoşumla benm filmimim zaten :) umut filmide bizim tanışmamıza vesile olan film ah ah:1: Hala ağlarız onu izleyince:)

dedemin insanlarını izlemedim ama bende onu izleyim:16:

bizimde tocacımla ilk kaynaşma filmimiz aşk geliyorum demez başlama filmimiz çok komik ama nefes vatan sağolsun :1:

Cok tesekkürler katkilariniz icin.
Schindler`in listesini biliyorum ama izlemeye cesaretim yok, Hotel Rwanda cok agir gelmisti bana, aglamaktan uzun süre kendime gelememistim ve direk derinine düsüncelere salmisti beni. O yüzden Schidler`´in Listesini belki bir süre izlemesem iyi olacak :) Diger tavsiyelerinize bakacagim!! :)

Ben de Hotel Rwanda'yı duymamıştım daha önce bu yazınızı okuyunca hemen izledim. Harika bir filmdi gerçekten. İnsanların burunlarını ölçüp sen Hutu'sun sen Titsu'sun diye ayırmak ne kadar da bize benziyor. Biz de yaşadık bu dönemleri. Bu yüzden bir kat daha değerli oldu film benim gözümde. Ben aşk filmlerini, aksiyon filmlerini falan sevmiyorum bu tarz filmleri tercih ediyorum. Eğer böyle başka filmler de varsa bildiğiniz tavsiye ederseniz memnun olurum.
Söylediklerime ek olarak Cennetin Çocukları, Tabutta Rövaşata, Çingeneler Zamanını da öneririm. Aslında daha çok güzel film var ama şuan aklıma gelmiyor. Schindler'in Listesi ise Yahudi soykırımı konusunda bugüne kadar yapılmış en iyi film kesinlikle. Filmin sonundaki Schindler'in konuşması bile yeter filmi güzel yapmaya. Ve evet izlenmesi zor bir film çünkü tamamen gerçeği anlatıyor. Aşk filmlerindeki gibi gerçeklikten uzak süslü bir hayat sunmuyor bize.

İlk yazınıza tekrar baktım da siz Beynelmilel'i de seversiniz. Ben de çok beğenmiştim. Yine Zenne, Vavien, Kaplumbağalar da Uçar, Sarhoş Atlar Zamanı, Devrim Arabaları, Cesur Yürek ve Piyanist diyerek keseyim tavsiyelerimi. Uzadıkça uzar benim listem yoksa. :1:

Son düzenleme:
Back