Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

her çocuk özeldir
hint filmi, izlemediyseniz mutlaka izleyin.

(yorumları okumadım, belki daha önce yazılmıştır.)

Meryl Streep' in oynadığı '' Music of The Heart '', Al Pacino ' nun başrol oynadığı ilk ve tek oscarını aldığı filmi '' Scent of A Woman ''

cinsel içerikli sahneler yok ikisinde de. ve ikisi de çok güzel filmler.

toplumcu filmleri severim birkaç tavsiyem daha olacak yerli sinema farkeder mi ? hem yerli hem yabancı birkaç film önereceğim.

Meryl Streep' in oynadığı '' Music of The Heart '', Al Pacino ' nun başrol oynadığı ilk ve tek oscarını aldığı filmi '' Scent of A Woman ''

cinsel içerikli sahneler yok ikisinde de. ve ikisi de çok güzel filmler.

toplumcu filmleri severim birkaç tavsiyem daha olacak yerli sinema farkeder mi ? hem yerli hem yabancı birkaç film önereceğim.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Diğer tavsiyelerinizi de belkiyorum:)
Yerli yabancı kesinlikle fark etmez :):)

3 idiots filmindeki aktör :D
Eğlenceli görünüyor teşekkürler

Evet, Aamir Khan, oyunculuktan fazlasını yapmış Her Çocuk Özeldir filminde. Taamen Zameen Par diye yazılıyordu galiba, Türkçe ismiyle bulmakta zorlanırsanız böyle arayın.

Bu film komedi türü değil ama yine de çok beğeneceğinize eminim(neredeyse). Tüylerimi diken diken eden sahneleri var, o duyguları çok iyi yaşıyorsunuz. Açıklamalara girmeyeyim fazla, tadını kaçırmayayım; ailece izlenebilecek nefis bir film. Çok kişiye tavsiye ettim, herkesten aynı geribildirim aldım.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Diğer tavsiyelerinizi de belkiyorum:)
Yerli yabancı kesinlikle fark etmez :):)

rica ederim.

Aslı Özge' nin yönetmenliğini yaptığı 'Köprüdekiler ' filmini de tavsiye derim toplumcu-gerçekçi, yine aynı tarz 'Çoğunluk ' filmini tavsiye etmek isterdim ama kısa da olsa cinsel içerikli sahneler var bu kısa sahneler beni bile rahatsız ettiğine göre seni de rahatsız edebilir baştan söyleyeyim ama film izlenmesi gereken güzel bir film ve ödüllü.

rica ederim.

Aslı Özge' nin yönetmenliğini yaptığı 'Köprüdekiler ' filmini de tavsiye derim toplumcu-gerçekçi, yine aynı tarz 'Çoğunluk ' filmini tavsiye etmek isterdim ama kısa da olsa cinsel içerikli sahneler var bu kısa sahneler beni bile rahatsız ettiğine göre seni de rahatsız edebilir baştan söyleyeyim ama film izlenmesi gereken güzel bir film ve ödüllü.

Tesekkürler Cincikk!! :) Filmlere bakacagim, toplumcu-gercekci filmleri seviyorum. Diger söyledigin filmin konusuna da bakayim hemen, izlenmesi gerekiyor diyorsan muhakkak, o zaman o sahneleri atlarim olmadi :)

Hint Filmi severler; yeni bir tavsiye ile geldim.

English- Vinglish.... :)

Bos vaktiniz varsa Hint filmi de seviyorsaniz tavsiye ederim. :)

Gerci ben sonunda cok sinirlendim, baska türlü bitmesi gönlümden gecendi ama saglik olsun. Sonunda esimle baya konustuk. Bir kadin mutsuz bir evliligi bitirip, yeni tanistigi biri ile devam mi etmeli? Yoksa, kendine özgüveni ile aileyi kurtarmali degistirmeli güzellestirmeli mi? Bu sorulari soracaksiniz kendinize :)

Tesekkürler Cincikk!! :) Filmlere bakacagim, toplumcu-gercekci filmleri seviyorum. Diger söyledigin filmin konusuna da bakayim hemen, izlenmesi gerekiyor diyorsan muhakkak, o zaman o sahneleri atlarim olmadi :)

evet atlarsın ' Çoğunluk ' filmi oldukça güzel Settar Tanrıöğen, Bartu Küçükçağlayan oynuyor. Erkan Can da bir ara görünüyor konuk oyuncu olarak :)

toplumcu değil ama ' Almanya' ya Hoşgeldiniz ' filmini de kesinlikle tavsiye ediyorum çook tatlı ve güzel bir film Almanya' ya ilk giden işçi Türklerin hikayelerini anlatıyor çok samimi sıcak bir film. bunun yanısıra Barış Pirhasan' ın yönettiği ' O Da Beni Seviyor ' filmini tavsiye ediyorum yine sıcacık çok tatlı bir Anadolu hikayesi oyuncu kadrosu da çok iyi Lale Mansur, Ayla Algan,Cezmi Baskın, Uğur Polat, Serra Yılmaz oynuyorlar ayrıca Luk Piyes ve Esme Madra gibi genç yetenekler de başroldeler çok güzel bir film. bu iki filmde de cinsel içerikli sahneler yok.

ve tabii Nuri Bilge Ceylan' ın ' Mayıs Sıkıntısı ' ve ' Kasaba ' filmleri kesinlikle izlemelisin.

Son düzenleme:
Bir yandan türküyü dinliyorum, bir yandan uzun zamandir türkü dinlemeye firsat bulamadigim icin bir ürpetiyle gelen göz yaslarimi siliyorum..:)
Film de ayrica cok güzel görünüyor, türkünün icindeki kisa kisa sahneler yeterli bile, kesinlikle bu filme bakmaliyim!
Diger söyledigin filmleri de hemen arastirmaya koyuluyorum :)

Almanya`ya Hosgeldiniz filmini tesadüf eseri bir iki gün önce gördüm, youtube´da tüm film vardi, öyle izledim bende :) Gercekten simsicacik bir filmdi. Icerisinde cok güzel mesajlar da gizliydi aslinda. Bir yandan önyargilarimizi izlerken bir yandan da kendi kültürümün ictenligine bir kez daha hayran kaldim :)

Bir yandan türküyü dinliyorum, bir yandan uzun zamandir türkü dinlemeye firsat bulamadigim icin bir ürpetiyle gelen göz yaslarimi siliyorum..:)
Film de ayrica cok güzel görünüyor, türkünün icindeki kisa kisa sahneler yeterli bile, kesinlikle bu filme bakmaliyim!
Diger söyledigin filmleri de hemen arastirmaya koyuluyorum :)

Almanya`ya Hosgeldiniz filmini tesadüf eseri bir iki gün önce gördüm, youtube´da tüm film vardi, öyle izledim bende :) Gercekten simsicacik bir filmdi. Icerisinde cok güzel mesajlar da gizliydi aslinda. Bir yandan önyargilarimizi izlerken bir yandan da kendi kültürümün ictenligine bir kez daha hayran kaldim :)

merhaba.. Hayat güzeldir i beğendiğine göre ( ki benim için izlediğim en güzel film olabilir ) Kar ve Kaplan ı da seveceğini umuyorum.. çünkü baş rol oyuncusu yine Roberto Benigni ve harika bir film bence.. savaş aşk hüzün komedi.. herşey bir arada.. ayrıca Akıl Oyunları da güzeldir, bilmem tavsiye edildi mi..aklıma geldikçe yazarım yine.. :16:

Benjamin Buttonun tuhaf hikayesi, tavsiye ederim. biraz uzun ama izlenecek filmler arasındadır :34: aksiyon macera dalında ise dikey limit vardı..

merhaba.. Hayat güzeldir i beğendiğine göre ( ki benim için izlediğim en güzel film olabilir ) Kar ve Kaplan ı da seveceğini umuyorum.. çünkü baş rol oyuncusu yine Roberto Benigni ve harika bir film bence.. savaş aşk hüzün komedi.. herşey bir arada.. ayrıca Akıl Oyunları da güzeldir, bilmem tavsiye edildi mi..aklıma geldikçe yazarım yine.. :16:

Kar ve Kaplan i hic duymamistim. Bakayim ona da hemen :)
Akil Oyunlari ve Benjamin Butto`nun Tuhaf Hikayesi ile Dikey Limite de bakayim.
Esim aksiyon seviyor aslinda onu da bunaltmis olmadan araya dikey limitin girmesi iyi oldu o zaman :D

Tesekkür ederim!!!!! :)

Sarhoş Atlar Zamanı'nı beğenebilirsiniz. Menşei İran olan etkileyici bir dram.

aşk ve gurur u sevmişsin, o halde anna karenina yı da seversin diye düşünüyorum. yeni vizyona girmiş. keira knightley oynuyor.

madem aşk ve gurur u sevdin:1: o zaman becoming jane'i çok çok daha seversin:16: yazar jane austen'in hayatını anlatan, gerçeklerden yola çıkılmış kurmaca bir yapım. çok naifti. mutlaka izle:43:

Son düzenleme:
Esaretin Bedeli
Schindler'in Listesi
Guguk Kuşu
Zindan Adası
Hachiko
Bilinmeyen Yol

Bunlar tarafımdan tescilli filmler. İçlerinden şunu kesinlikle izle demem çok zor, hepsi harika filmler. Zindan Adası gerilim filmi. Pek bir önemi yok benim için ama seversiniz kesinlikle. Onun dışındakiler anlamlı filmler hepsinde ağladım ki ben çok ağlayan biri değilimdir. :14:(Bilinmeyen Yol hariç). Özellikle Schindler'in Listesi'nden sonra insan olmaktan utanmanız çok olası.

Harper Lee'nin romanından sinemaya uyarlanmış bir film; "To Kill A Mocking Bird" .Kitabı da güzel filmi de.
$tkmb.jpg $To_Kill_a_Mockingbird_Movie --.jpg $ToKillAMockingbird.jpg $to-kill-a-mockingbird-softc.jpg

Son düzenleme:
Back