Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meryl Streep' in oynadığı '' Music of The Heart '', Al Pacino ' nun başrol oynadığı ilk ve tek oscarını aldığı filmi '' Scent of A Woman ''
cinsel içerikli sahneler yok ikisinde de. ve ikisi de çok güzel filmler.
toplumcu filmleri severim birkaç tavsiyem daha olacak yerli sinema farkeder mi ? hem yerli hem yabancı birkaç film önereceğim.
her çocuk özeldir
hint filmi, izlemediyseniz mutlaka izleyin.
(yorumları okumadım, belki daha önce yazılmıştır.)
3 idiots filmindeki aktör
Eğlenceli görünüyor teşekkürler
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Diğer tavsiyelerinizi de belkiyorum:)
Yerli yabancı kesinlikle fark etmez :):)
rica ederim.
Aslı Özge' nin yönetmenliğini yaptığı 'Köprüdekiler ' filmini de tavsiye derim toplumcu-gerçekçi, yine aynı tarz 'Çoğunluk ' filmini tavsiye etmek isterdim ama kısa da olsa cinsel içerikli sahneler var bu kısa sahneler beni bile rahatsız ettiğine göre seni de rahatsız edebilir baştan söyleyeyim ama film izlenmesi gereken güzel bir film ve ödüllü.
Tesekkürler Cincikk!! :) Filmlere bakacagim, toplumcu-gercekci filmleri seviyorum. Diger söyledigin filmin konusuna da bakayim hemen, izlenmesi gerekiyor diyorsan muhakkak, o zaman o sahneleri atlarim olmadi :)
Bir yandan türküyü dinliyorum, bir yandan uzun zamandir türkü dinlemeye firsat bulamadigim icin bir ürpetiyle gelen göz yaslarimi siliyorum..:)
Film de ayrica cok güzel görünüyor, türkünün icindeki kisa kisa sahneler yeterli bile, kesinlikle bu filme bakmaliyim!
Diger söyledigin filmleri de hemen arastirmaya koyuluyorum :)
Almanya`ya Hosgeldiniz filmini tesadüf eseri bir iki gün önce gördüm, youtube´da tüm film vardi, öyle izledim bende :) Gercekten simsicacik bir filmdi. Icerisinde cok güzel mesajlar da gizliydi aslinda. Bir yandan önyargilarimizi izlerken bir yandan da kendi kültürümün ictenligine bir kez daha hayran kaldim :)
merhaba.. Hayat güzeldir i beğendiğine göre ( ki benim için izlediğim en güzel film olabilir ) Kar ve Kaplan ı da seveceğini umuyorum.. çünkü baş rol oyuncusu yine Roberto Benigni ve harika bir film bence.. savaş aşk hüzün komedi.. herşey bir arada.. ayrıca Akıl Oyunları da güzeldir, bilmem tavsiye edildi mi..aklıma geldikçe yazarım yine..![]()