"Arastirdigim kadariyla narsistik kisilik bozuklugu var" demissiniz
Teshisi konmus bir durum mu yoksa oradan buradan okuyarak mi bu kaniya vardiniz?
Ben de narsistik egilimler gösteren biriyle çalıştım hatta bir psikologla da konusmustum buna dair, hatta o da ben kisiyi anlattıkça narsistik davranislari var gibi demisti ama kesin narsisttir diyemeyiz gerekli psikolojik testleri yapmadan diye eklemişti. Baska kisilik bozukluklari hakkinda da egilimi olabilir diyerek bana o hastalıkları bile açıklamıştı 1 saat icinde :) yani bu kişi hakkinda kesin tani yoksa lütfen yaftalamayiniz
Diger yandan da is yerinde bu tur olaylar cok olasi, siz isinizi yapın gecin.
Ben ilk basladigimda herkes birbiriyle takilirdi özellikle kızlar. Birkac kez beni de çağırdılar sonra ben uyamadim bir türlü çünkü onlarin geçmişi vardi. Ben de kendi kendime takildim simdi ise hepsi beni arar sorar, ozlediklerini soylerler.
Yani siz kendiniz olun, kimseyle iyi olmaya da calismayin (tabii kötü de olmayın da), iletisime açık ama ne samimi ne soğuk olun. Çünkü bugün biri gider baskasi işe başlar, bugün iyi olduğunuz yarın yuzunuze bakmaz vs. Cok da kisisellestirmeyin. O kizi da umursamayin, hatta kendi isinize bakın odaklanmayin ona. Ne kadar cool olursanız o kadar dikkat cekersiniz :)