Hoşlandığım erkek var bana gelip hoşlandığını söyledi, ben de ondan hoşlandığımı söyledim ve o bana hoşlandığını söyledikten sonra bana soru sordu; "neyimden hoşlandın ?" diye. Ben de ona cevap olarak; "iyi birine benziyorsun, hoşsun" dedim. Sonra ben de doğal olarak ona sordum ayni soruyu, sen neyimden hoşlandın diye. O da bana; " sen faklısın" dedi sadece. Burda bana "sen farklısın" derken ne demek istedi ? Siz olsanız bunu ne için derdiniz birine ? Benden gerçekten hoşlandığı için mi demiştir yoksa başka birşeyden mi kastetti ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana sen farklısın derken ne demek istedi ?
- Konu Sahibi buse1993
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var erkek flört ilişkiler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Diger kizlardan farklisiniz demek istemis. Neyim farkli diye sorabilirsiniz.Hoşlandığım erkek var bana gelip hoşlandığını söyledi, ben de ondan hoşlandığımı söyledim ve o bana hoşlandığını söyledikten sonra bana soru sordu; "neyimden hoşlandın ?" diye. Ben de ona cevap olarak; "iyi birine benziyorsun, hoşsun" dedim. Sonra ben de doğal olarak ona sordum ayni soruyu, sen neyimden hoşlandın diye. O da bana; " sen faklısın" dedi sadece. Burda bana "sen farklısın" derken ne demek istedi ? Siz olsanız bunu ne için derdiniz birine ? Benden gerçekten hoşlandığı için mi demiştir yoksa başka birşeyden mi kastetti ?
Yaş 22yaşlar kaç?
13 yaşında gibi muhabbetler. yok neyimden hoşlandın filan...
ayrıca bunu demesinin milyonlarca sebebi olabilir. arıyorum çevresindeki tüm kızlar full makyaj geziyodur sen yapmıyosundur o hoşuna gitmiştir vs.
işte onu soramadim, yani ben onun yakışıklı biri olmasından hoşlandım aslında, o yüzden ona hoş birisin dedim. Ben de fena bir kız değilimdir aslında ve ondan bunu demesini bekliyordum doğrusu, hani karşımdaki kişi ilk tipimi beğensin ve bunu söylesin istiyordum ama sanırım tipimi değil de başka yönleri sevmiş herhalde.Diger kizlardan farklisiniz demek istemis. Neyim farkli diye sorabilirsiniz.
yani ben onun yakışıklı biri olmasından hoşlandım aslında, o yüzden ona hoş birisin dedim. Ben de fena bir kız değilimdir aslında ve ondan bunu demesini bekliyordum doğrusu, hani karşımdaki kişi ilk tipimi beğensin ve bunu söylesin istiyordum ama sanırım tipimi değil de başka yönleri sevmiş herhalde.Klasik erkek betimlemesi..ne diyecekti popona bayıldım mı :))
yani ben onun yakışıklı biri olmasından hoşlandım aslında, o yüzden ona hoş birisin dedim. Ben de fena bir kız değilimdir aslında ve ondan bunu demesini bekliyordum doğrusu, hani karşımdaki kişi ilk tipimi beğensin ve bunu söylesin istiyordum ama sanırım tipimi değil de başka yönleri sevmiş herhalde.yaşlar kaç?
13 yaşında gibi muhabbetler. yok neyimden hoşlandın filan...
ayrıca bunu demesinin milyonlarca sebebi olabilir. arıyorum çevresindeki tüm kızlar full makyaj geziyodur sen yapmıyosundur o hoşuna gitmiştir vs.
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.258
- 548
Biraz tanıdım onu çevremizden, daha öne sadece 2 tane sevgilisi olmuş pek uzun sürmemiş zaten.Klasik erkek taktigi ışte sen herkeslerden farklısın biriciksin Hayatına giren her kıza söylemiştir bunu herhalde çocuk da haklı herkes herkesden farklı neticede
Tipinizden cok karakterinizi sevmesi daha güzel değil mi?işte onu soramadim, yani ben onun yakışıklı biri olmasından hoşlandım aslında, o yüzden ona hoş birisin dedim. Ben de fena bir kız değilimdir aslında ve ondan bunu demesini bekliyordum doğrusu, hani karşımdaki kişi ilk tipimi beğensin ve bunu söylesin istiyordum ama sanırım tipimi değil de başka yönleri sevmiş herhalde.
Hem biz nerden bilelim ki aranızda geçen muhabbeti, sizi diger kızlardan farklı kılacak neler konustugunuzu?
Erkekler kadınları anlamıyoruz derler valla billa doğru :)
- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
Ama herkes ilk tipe bakar bence, bana da öyle olmasini istemiştim oysa .Tipinizden cok karakterinizi sevmesi daha güzel değil mi?
Hem biz nerden bilelim ki aranızda geçen muhabbeti, sizi diger kızlardan farklı kılacak neler konustugunuzu?
Erkekler kadınları anlamıyoruz derler valla billa doğru :)
fikriniz lütfen ? Dalga geçmenizi kaldıracak kadar havamda değilim kusura bakmayin.Hoşlandığım erkek,benden hoşlandığını söyledi..
Bende ona hoşlandığımı söyledim..
Neyimden hoşlandın dedi..hoşsun dedim..
Sen neyimden hoşlandın dedim..farklısın diyip bütün kelime dağarcığımı altüst etti..
- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 23
- 37
- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Ama herkes ilk tipe bakar bence, bana da öyle olmasini istemiştim oysa .
Tipine bakmadı da benim kişiliğimi dünyaya bakışını beğendi diye mi üzüleceksiniz
Güzelliğini güvenme bir sivilce yeter zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter sözünü bilirsin
Ada'm tipini değil içini beğendi ise daha ne istersin