• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana öyle bir kitap önerin ki ... :)

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
sevgili kitap sever ablacıklarım yaşıtlarım ve kardeşlerim :) ben öyle bir kitap arıyorum kı böyle akıp gitsin elimden bırakmak istemim ve tek nefeste okuyayım sadece aşırı tarih yüklü olmasın birde birazcık konusundan bahsederseniz yetelidir :) güzel önerilerinizi bekliyorum :82:

Son düzenleme:
Kış Bahçesi Kristin Hannah en son okuduğum kitap tavsiye ederim....

bu arada iki arkadaşın bahsettiği kitaplarıda okumuştum ikiside çok güzel aşk ve bin muhteşem güneş

17 yasındayım cok tarıh yuklu olmadıgı surece he bide mesela agatha christie gibi dedektiflik romanı felan onları da okumam :)

Son düzenleme:
cnm aynı şekilde bin muhteşem güneş ve aşk çok güzeldir bunun dışında ayşe kulinin veda hüzün hayat adı:aylin kitaplarını okuyabilirsin çok güzeldir reşat nuri güntekin acımak romanınıda mutlaka oku eğer seviyorsan demet altınyeleklioğlunun moskof cariye hürrem ve cariyenin kızı mihrimah romanlarınıda okuyabilirsin çok sürükleyici ve muhteşem kitaplardır şiddetle öneririm..:)

Back