Bana önerecekleriniz

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
34
Merhaba,
Ben 30 yaşındayım. Ve bu yaşıma kadar daha kimse ile yanaktan öpme hariç ileri gitmedim. Çünkü yaşadığım şeyler hep kısa süreli oldu. Şu an hayatımda birisi var. Onunla ilerlerse yakınlaşmalarda olacak tabii. Ama ben boşluğuma gelip herhangi bir hata yapmaktan kontrolümü sağlayamamaktan çok korkuyorum. Çünkü dediğim gibi daha önce böyle bişi yaşamadım bilmiyorum. Bu konu benim için önemli çünkü kendime olan saygım yanlış bişi yapmak istemem. Bana bu konu ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Merhaba sex sınıflandırması yapın bence.Yani şöyle size ne kadar yakın olacağını konuşmalısınız vajinal sex,anal sex,oral sex,sürtünmek ya da hepsi:) bu sizin tercihiniz kızlık zarı takıntınız varsa vajinal sex istemediğinizi söyleyin ama hiçbiri derseniz yani bence sevgiliniz olunca illaki birinden biri oluyor.Ben eskiden dokundurmam,ellettirmem'ciydim ama maalesef bu tek taraflı olmuyor, karşıda ki de bi insan,onun tercihleri de önemli uyum sağlamak durumunda kalıyorsunuz ha sizi çoook ama çook sever o zaman dediğinizi yapar.

Karşındaki kişinin fikirlerine saygı duymasını sağla gerisi gelir zaten. Onu mutlu etmek için kendi isteklerini hiçe saymadıkça sorun olmaz bence.

Merhaba,
Ben 30 yaşındayım. Ve bu yaşıma kadar daha kimse ile yanaktan öpme hariç ileri gitmedim. Çünkü yaşadığım şeyler hep kısa süreli oldu. Şu an hayatımda birisi var. Onunla ilerlerse yakınlaşmalarda olacak tabii. Ama ben boşluğuma gelip herhangi bir hata yapmaktan kontrolümü sağlayamamaktan çok korkuyorum. Çünkü dediğim gibi daha önce böyle bişi yaşamadım bilmiyorum. Bu konu benim için önemli çünkü kendime olan saygım yanlış bişi yapmak istemem. Bana bu konu ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Anı yaşamak güzel şey fakat bazen o an hayatın geri kalanına büyük etki yaratabilir. O yüzden insan her konuda dikkat etmeli diye düşünüyorum. Baksana evleniyorsun çok mutlu oluyorsun adam aldatıveriyor ve ayrılık yaşanıyor. Sevgililiğin hiçbir ciddiliği yok....

Eğer cinsel bir birleşme yaşamak istemiyorsan, ama kendinize engel olamayıp yaşayacağınızdan da korkuyorsan sana verebileceğim tek tavsiye yalnız ev ortamında buluşmalardan kaçının. Dışarıda kafe park vs gibi ortak kullanım alanlarında görüşün. Ev ortamı ve evde sizden baska kimsenin olmayışı insanda bir rahatlik sağlıyor ve cinsel olarak da daha kolay ve çabuk ilerliyor herşey.

Bence birseyler olsun diye acele etmeyin akışına bırakın.. icinizden geldigi gibi davranın.. zamanla zaten iliskinizin seviyesi gibi, yakınlaşmalarınız da ona göre şekil alır.

Konu bekaretiniz mi? Yani bu durum ne ifade ediyor sizin için?

X