Bana önereceğiniz laptop markası nedir ?

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.411
248
Arkadaşlar laptop almak istiyorum..Bugün bir kaç yere sordum birisi dedi casper en iyisidir, öteki toshıba en iyidir casperdan kaç :)) Kafam karıştı, olmuşken iyi bişey olsun, sağlam olsun, her işimi görsün.Fiyat olarak 1000 tl civarları düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim :)

japon üretiminden şaşma canım ben hp kullanıyorum hp g62 2010 aralıkta aldım 1,500 tl ye ama şuan fiyatı nedir bilmiyorum
ve o kadar memnunum ki özelliklerinden ,görünümden herşeyinden tavsiye ederim

3 sene önce sony vaio aldım...ve hala çalışıyor
sony iyi marka bence tv da bile.

Benim kullandığım casper 4 yıl bitti hala bir sorun çıkmadı maşallah ben çok memnunum.

japon üretiminden şaşma canım ben hp kullanıyorum hp g62 2010 aralıkta aldım 1,500 tl ye ama şuan fiyatı nedir bilmiyorum
ve o kadar memnunum ki özelliklerinden ,görünümden herşeyinden tavsiye ederim

Fiyat olarakta uygun not edeyim bi köşeye sağol cnm :)

3 sene önce sony vaio aldım...ve hala çalışıyor
sony iyi marka bence tv da bile.

Hımm anladım canım sonyi hiç araştırmadım onada bakayım tşkler :)

Benim kullandığım casper 4 yıl bitti hala bir sorun çıkmadı maşallah ben çok memnunum.

Casperi önermediler pek ya okadar yer gezdim sadece 1 yer iyi dedi o yüzden kararsızım çok casper konusunda :26:

Casperi önermediler pek ya okadar yer gezdim sadece 1 yer iyi dedi o yüzden kararsızım çok casper konusunda :26:

Tabi olabilir 5. yılına girdi o zaman iyi marka diye almıştım pişmanda değilim çok para vermiştim değdi şimdi neler yeni, hangi markalar revaçta bilemem:))

Tabi olabilir 5. yılına girdi o zaman iyi marka diye almıştım pişmanda değilim çok para vermiştim değdi şimdi neler yeni, hangi markalar revaçta bilemem:))

Maşallah o zaman cnm :) Valla okadar marka var ki kafam allak bullak tabi olmuşken iyisi olsun diyosun sonuçta ucuz bişey değil :)

En iyisi casper değil canım o fiyata onu önermişlerdir sana, en iyisi Sony, apple vede lenovo'dır çok iyi araştır bu sonucun çıkacağını görürsün. Alacakasan tam olsun diyorsan biraz üstüne koyup bu üçünden birini almanı öneririm. Ben lenovo kullanıyorum 3.yılıma giricem çok şükür taş gibi hala, IBM çıkarmıştır bu yüzden çok sağlamdır, kardeşimin acer ama servislik çoktan olduda geldi bile.

Ben de DELL ve ASUS öneriyorum.Casper alanlardan memnun olan hiç duymadım.Ama para konusunda sıkıntı yoksa Sony Vaio.

Evet bir de Lenovo da çok iyi.Acer da aynen arkadaşın dediği gibi.

toshiba ve asustan şaşmamak lazım, casper ve acer görür görmez de kaçmak lazım. casper da arkadaşım çalışıyordu, teknik serviste, ne bana aldırdı casper ne kendi aldı.

Toshiba ve Sony Vaio Türkiye pazarında reklamı çok iyi yapılan iki marka ve hakikaten de sağlamlar, ilk iki için insanların en çok tercih ettikleri ürünler bunlar.. Adı üstünde artık markalaşmış..

Ama yabana atılmayacak iki marka daha var ki piyasada çok güzel modelleri var ve çok sağlamlar.. Lenovo ve Asus.. Bence Lenovo öne çıkan bir marka, sonuçta yılların IBM'i yapıyor bu notebookları, yabana atılacak gibi değil, çok güzel ürünleri var..

Bir de şöyle söyleyeyim aynı özelliklere sahip iki notebook da Lenovo yu 1.700 TL ye alırken Toshiba ve ya Sony Vaio da 3.000 TL civarı veriyorsun, aradaki fark "marka" olmaktan kaynaklanıyor..

Tercih edecek olsam Lenovo nun SSD Disk türü olanları var, onları tercih ederim. Aklına takılan soru olursa memnuniyetle cevaplarım bu arada..

En ıyısı Apple ' dır tartısmasız ama fıyatları Tr.de asırı pahalı
Sonra Dell
Arkasından Toshıba ..
En son casper gelır

Neden boyle bır sıralama yapıyorum ; 2 yıl boyunca laptop arastırması yapıp abartıp teknık destek almıstım
Cevrem de gordugum casper kullananan ardkslarım pısman.
Dell kullananlardan sıkayet duymadım.
Kendım Toshıba kullanıyorum 3.senesı pili bitti.. Onun harıcınde hıcbır sıkıntım yok
17 inç.lık bır laptopum var cızım ıcın okul donemınde almıstım Toshıba iyidir ama servısı konusunda aman derım ..

Laptop alırken ıhtıyacınız doğrultusunda karar vermelısınız ekran boyutu cekırdeği, ekran kartı vs.. gb
Oyun ıcın alacaksanız değişir, teknik çizim için alacaksanız yıne degısır vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…