Bana neler oluyor?

sbalkan81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2007
41
1
86
43
Kocaeli
Hemen hemen 1 yıllık evliyim. Eşimle ciddi problemlerim yok, günlük hatta anlık sorunlar.
Benim problemim düğün zamanı eşimin annemle arasında geçen birkaç dialog.
El öpmeme, annemin eşimin ona saygı göstermediğine ve sevmediğine inancı vs. Bu tarz konulardan dolayı annem eşimle konuşmuyor, onu evde istemiyor, adını, benimle ilişkisini bile ağzına almıyor.biz farklı bir ildeyiz. Yaz tatili geliyor ve kara kara düşünüyorum ne yapacağımı eşim olmadan nasıl gideceğimi? Çünkü eşim bu zamana kadar onlara çok düşkün olduğum için 4-5 kere yalnız ailemin yanına gönderdi.
Arada kalmak ve kimseye birşey belli etmemek o kadar zor ki. <<<bazen öyle anlar oluyor ki üzüldüğümde dünyadan koptğumu başka bir boyuta geçtiğimi, intahar ettiğimi ve sonra olanları(bu arada normal yaşantımda hayatta kendime zarar verebilecek bir kişi değiilim.)düşünüp zar zor gerçekliğe dönüyorum, sürekli ağlıyorum, garip rüya görmedğim gecelerim yok nerdeyse ve hep uyumak stiyorum. Durumu düzeltemiyorum ve çıldıracağımı hissediyorum. Farklı gözlerden değerlendirmeleri ve çözüm önerilerini bekliyorum. Özellkle bu konuda uzman olan arkadaşlar yardım bekliyorum. Lütfennnnnnnnnn!:1no2:

Sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum,eşin niye annenin elini öpmekte yada saygılı davranmakta sorun yaşıyor?Sana yanlış gelmiyormu eşinin bu davranışı anneni kırması,onu sevmediğini,saymadığını düşünmesi?

aslında sorun yaşamıyor, o üzerine düşen herşeyi yapmaya hazır. Yaptıklarını bilnçli olarak annemi kırmak için yapmadığını, düğün günü olan stresten dikkat edemediğini söylüyor. Çünkü olayların çoğu düğün günü oldu. Saygısızlık konusuna gelince eşimin o gün gözden kaçırdıklarını annem saygısızlık olarak nitelendirdi. Anneme de çok hak veriyorum ve yaşadığım psikolojik çöküntünün sebebi de ikisinin de haklı olduğu konuların olması ve benim ortak bir çözüm yolu bulamam. Teşekküe ediyorum yorumun için...

Merhaba Sbalkan, haklısınız. Durumunuz kolay değil. Ancak burada hatalı olan anneniz. Annenizin size saygı göstermesi ve mutluluğunuzu istemesi lazım, boşanmanızı değil. Eşiniz farkına varmadan yaptığı ve düzeltmeyi istediği bir hata nedeniyle anneniz tarafından reddedildiyse ve anneniz eşinizin durumu düzeltme isteğine rağmen, kabul göstermiyor ve boşanmanızı istiyorsa, bu annenizin son derece bencil olduğunu gösterir. Elbette durumu tam bilmeden, sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yapıyorum. Ancak durum tamamen sizin anlattığınız gibiyse, sizin annenizle ilişkinizi bir gözden geçirmeniz ve annenizle ilişkinizde yeniden konumlanmanız lazım. İstiyorsanız, bu konuda yakınınızda bulunan bir meslektaşımdan destek alın.
Sağlıkla kalın,

Bana yardımcı olan,önerilerini gösteren herkese binlerce teşekkürler...
Yaz tatilinin başlamasıyla 1 aylığına ailemin yanına gittim Her şey yine kötü başladı. Sinir krizleri vs. Ama bende de sürekli ağlama nöbetleri oldu. Her şeye ağlar oldum. Çevremdeki herkes benim iyi görünmediğimi söyledi ve annem de bunun farkına vardı. Bir hafta sonu annem eşimi kabul etti. Eşim çiçeklerle falan geldi. Şu anda her şey iyi gözüküyor. İnşallah hep böyle devam eder.
Benim içim de rahatladı artık. Bu süre içinde kaçırdığım, farkına varamadığım şeylere yönelip güzel bşeyler yapma zamanı... Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…