Bana neler oluyor 😔

Kürtaj esnasında uyutuldunuz mu

bence çocuk için hazır değilsiniz. biraz zamana bırakın . bence çok normla duygularınız, özgürşüğü rahatlığı bırakmak istemiyorsunuz. toplum baskısı ve çoçuğunuz için çocuk yapmayın . kendiniz için yapın . başkalarını mutlu etmek için yapmayın

Zorlu gebelikten dolayı da bu düşünce olabilir
Riskli gebelik yaşıyorum35.haftada bir evladımı kaybettim tekrar hamile olduğumu öğrendiğimde 1saat tavanı seyrettim öyle dönüp kaldım 9 ay diken üstünde nasıl geçecek diye
Mesela hemen bebek olsun istiyorum ama hamile olmak istemiyorum
Zor hamileliklerde böyle hissedilebilir

Demekki hazir degildiniz birde hersey ilk hamilelikteki gibi olmuyor ilk heyecanlar falan daha sakin karsilaniyor sizde bir sorun yok boyle dusunmeyin tekrar gercekten isterseniz ikinci cocuga niyet edersiniz kafaniza takmayin bence

Gerçekten rahatladim. Cok tesekkur ediyorum yorum yapan herkese. Herkesten bir miktar cevap kaptim ve kendimi daha iyi hissediyorum. Sanırım icim sıkıldıkça burayi okuyup rahatlayacagim.
Soylenilenleri de düşüneceğim ❤

Âmin âmîn âmîn...

Zaman tanıyın kendinize, şimdi rahatsınız sonra üzüleceksiniz sonra tekrar rahatlama bilemiyoruz.... Tüm duygular, geçişler bizim için. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın.

Hem doktora tekrar ne zaman gebelik düşünebilirim cok zaman geçmesin diye sordum hem de hamilelikten korkuyorum diye icimden geciriyorum! Siz yazinca cok sasirdim. Tesekkur ederim gercekten paylastiginiz icin

Bir süre kendinize zaman verin eşinizle kızınızla güzel vakit geçirin, olması gerekiyorsa ilerde tekrar düşünürsünüz. Rabbim hayatta olanlara sağlık uzun ömürler versin inşallah siz üzülmeyin

Diyelim ki tek çocuk size yeter diye düşünüyorsunuz ve o yuzden boyle hissediyorsunuz.

Bunun sonucunda kürtaj olacak mısınız?

Hayir asla olmam diyorsanız kendinizi bu düşüncelerle daraltmayin, varlığını kabul edin.

Sonuçta planlı gebelikti.

Ha, kürtaj yaptırabilirim diyorsanız o zaman iyice düşünün.

Ilk çocuğunuz gibi huyu olmazsa niye sahip oldum diyip nefretinizi yansıtacak mısınız ona?

sizin elinizde olmayan sebepler gelişmiş, belki bebeğin sağlıksız olduğu gebeliğininizin devam etmeyeceği içinize doğdu o yüzden oek sevinmediniz ilk etapta,kendinizi üzmeyin boş yere

Gebeligim ne sekilde olursa olsun buyuk konusmak istemiyorum Allah korusun da istege bagli kurtaji asla dusunmem. Ne verirse Rabbim, kabulumdur zaten. Hepsi bizim icin.

Yalniz gebeligim zaten son buldu gelisimi durdugu ve hatta geriledigi icin. Mesele bundan sonrasi. Kendi duygularimi dusuncelerimi seçemiyorum/ secemiyordum. Hani insan kendini taniyamaz ya öyleydim. Burada yazan arkadaşlar gercekten iyi geldiler. Herkes biraz ucundan kiyisindan benzer seyleri yasayip düşünebiliyormus. Bu bana iyi geldu

Görümceye sinir oldum, böyle durumlarda dışardan böyle tepki veren tiplere cok sinir oluyorum ben, onları teselli ediyorsun birde. Ben olsaydım bende sizin gibi tepki verirdim. Çok üzülüp ahlanip vahlaninca geriye gelecek mi? Duygularınız yüzünden vicdan yapmanıza gerek yok.

Gecmis olsun o kısmını atlamisim, anlamamisim.

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Gorumcem cok tatlidir. Ablasi yok beni abla sayar. O yuzden cok uzulmus kendisini tutamadi. Onun durumunda gariplik yoktu da benimki de garip degilmis onu anladim

Çok olmazsa olmaz değilmiş demek ki sizin için 2. Çocuk
Üzgün olmamanız da anormal değil bu durumda
Belki hiç çocuğunuz olmasaydı o zaman üzülürdünüz ancak şu durumda zaten bir çocuğunuz var ve anneliği tatmışsınız fazla üzülmemek anormal değil.

Niye üzülesiniz olmayınca olmuyor . Bende düşük yaptım 8 haftalık kalp atışıyoktu kütaj olmak zorunda kaldım kendimi hazır hissedince 2 ay sonra hamile kaldım şükür çoçuğum 4 yaşında şimdi.

Demek ki istemiyorsunuz herkes çok çocuk yapmak zorunda değil , tek çocuk size yetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…